Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Gdzie Zosieńka pojechała do hoteliku?:multi:
Bo nie umiem znaleźć... :oops:

Pojedzie z moimi rodzicami do Wieliczki (tam gdzie Dino i Kajtuś) jak tylko wstawimy szybę... Miała jechać jutro, ale przestraszyliśmy się, wszyscy jutro wyjadą na drogi i chcieliśmy ruszyć dzisiaj, ale niestety - pogoda nie sprzyja, żeby jechać z wybitą szybą... Zośka zostanie jeszcze kilka dni, co nie jest dla niej dobre, bo jest już tak przyzwyczajona - że aż strach... Zrobimy jej krzywdę - chociaż to super hotelik!
Za to mój pies odżyje...

Posted

Fundacji - oni muszą podpisać umowę z hotelikiem i się rozliczać. Najbardziej będzie płakać mój tato. Już robi podchody - ale mama się nie zgadza...

Posted

Rozmawiałam mailowo z hotelikiem - powiedziałam, jak sprawy stoją i okazuje się, że za tydzień (nie w tym najbliższym, tylko za tydzień właśnie) mają być w Katowicach. Zaoferowali, że w razie czego wezmą Zochę - nie ukrywam, że to mnie cieszy, bo ja jutro wieczorem się wypnę, wyjadę sobie do pracy a Rodziców zostawię z dwoma psami i autem do remontu... A tak chociaż zafoliowane auto może na mnie poczekać. Na szczęście Zośka już jeździ windą, więc to wyprowadzanie nie jest już takie skomplikowane.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
W takim razie można się dogadać z przewozem suni - w końcu to moja stała trasa ;). Chyba, że "hotelikarze" sami po nią przyjadą przy okazji - wtedy chyba byłoby łatwiej

O jej! Dzięki! :loveu: To może zróbmy tak - że gdyby hotelikarzom się coś zmieniło, to się do Ciebie uśmiechnę... A często jeździsz tą trasą? Sama miejscowość się nazywa się Przebieczany, ale to jest blisko A4.

Posted

O Mamusiu... Nie zazdroszczę... Ale się cieszę! :loveu: Kiedyś się wproszę do Ciebie i odwiedzę moją Zośkę... :lol: (Ja jestem najgorszym kierowcą w rodzinie i nie dają mi kluczy...)

Posted

Bjuta tak, wspominałaś coś o swoich talentach za kółkiem jak się widziałyśmy ;)...

Ja sobie też nie zazdroszczę, ale cóż... takie życie. Na szczęście jeszcze 2 lata i koniec studiów, więc będę mogła trochę odetchnąć :).

Posted

Bjuta napisał(a):
Najbardziej będzie płakać mój tato. Już robi podchody - ale mama się nie zgadza...

a to dziwne...bo w większosci to tatusiowie są nieugięci:razz:

ja mam nadzieję, ze ten potwór zwany człowiekiem w końcu podpisze co ma podpisać i suńka będzie mogła szybko isć do nowego domku!