Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izzie1983 napisał(a):
Już się pogubiłam, stałe deklaracje to wpłacamy już teraz czy w styczniu? :)

W styczniu, w styczniu... Zosia pojedzie do hoteliku 3-go stycznia (chyba, że się o sterylkę aborcyjną przedłuży...)

Moje ulubione - z wiatrem w uszach ;)

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ivette3 napisał(a):
Zosieńka jak wiosna :):):) - dobrze,że trafiła na ludzi,którzy jej szczęście na pysiu malują :)

My niestety niedługo będziemy się cieszyć Zosią... :oops: 3-go stycznia Zosia musi jechać do hoteliku, (ale bardzo dobrego! :lol:), tylko jeszcze nie mamy wszystkich deklaracji...

DEKLARACJE stałe

40 - lika1771
5 - Polubek
20 - anciaahk
5 - Javena
10 - Anja2201
30 - Monika z Katowic
7,50 - Waldi481
20 - Basia1968
9 -Izzie 1983
1 - Rudzia_Bianca
5 - Gonia66
20 - Agnieszka 24
7,50 - Bjuta
20 - Czerda
30 - Malibo57

czyli: 230

DEKLARACJE JEDNORAZOWE (na weta)
50 - Prusak
50 - E-S
30 - Ulka18
50 - Jaaga
47 - Rudzca_Bianca (z bazarku)
50 - Kundelkowa skarbonka
10 - Bjuta
115 - Emigrantka

czyli: 402

Księgowość Zosi prowadzi:

[FONT=Arial Unicode MS]68 1240 1372 1111 0010 2812 7861[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem NICK + „Dla Zosi”[/FONT]

Wszystko co dobre, się kończy... :shake:

Posted

Wynegocjowaliśmy tam upust (bo to normalny, komercyjny hotelik, za to bardzo dobry) - samo hotelikowanie to 300 zł + wszystkie wydatki weterynaryjne są po naszej stronie.
Kłopot w tym, że Zosia nie może iść do adopcji, póki fundacja nie wygra sprawy w sądzie. Jak wygra - a może się to zdarzyć za 2 lata - dopiero możemy ruszyć z ogłoszeniami. Więc ten hotelik zapowiada sie na długo, tylko nie wiadomo jak długo - zależy to tylko od trybu pracy sądu. Na pewno będzie to dla nich jedna z najmniej pilnych spraw. Dlatego zbieramy deklaracje choćby po 5 zł, żeby dla nikogo nie były obciążeniem przez długi okres...

Posted

Na tym zdjęciu Zosia wraca po prostu ze spacerku... Jeszcze jest czas. Ale mi będzie żal się rozstać. To jest takie dobre suczysko! I od wczoraj - nie było siku w mieszkaniu (tfu... tfu... tfu...), bo winda się przecież nie liczy? :roll:

Posted

Nie czytałam wszystkiego, wogole dopiero dostałam ten wątek, nie chce się wierzyć, że coś takiego można robić psom, niewinnym suniom:-(
Dekaruję 5zł m-nie na Zosię. Co 2 m-ce będę wysyłała 10zł.
Rozumiem, że suńka nie może wrócić na tymczas do Bjuty po jej powrocie z wyjazdu?

Posted

Wiesz - ja jestem królewna - mieszkam sobie z moim facetem, który na psa się nie zgadza, a moja sucz jest u moich rodziców na głowie... - Teraz mieszkam z rodzicami, żeby im pomagać przy tej dwójce, ale nie mogę się tak po prostu przeprowadzić, bo mi się związek posypie... A struszkowie mają po 75 lat, mama miała lekki udar w tym roku - to nie przejdzie po prostu... Ale cały czas szukam jakiegoś wiarygodnego tymczasu...
Bardzo dziękujemy za deklarację! :loveu:

DEKLARACJE stałe

40 - lika1771
5 - Polubek
20 - anciaahk
5 - Javena
10 - Anja2201
30 - Monika z Katowic
7,50 - Waldi481
20 - Basia1968
9 -Izzie 1983
1 - Rudzia_Bianca
5 - Gonia66
20 - Agnieszka 24
7,50 - Bjuta
20 - Czerda
30 - Malibo57
5 - Awit

czyli: 235

DEKLARACJE JEDNORAZOWE (na weta)
50 - Prusak
50 - E-S
30 - Ulka18
50 - Jaaga
47 - Rudzca_Bianca (z bazarku)
50 - Kundelkowa skarbonka
10 - Bjuta
115 - Emigrantka

czyli: 402

Księgowość Zosi prowadzi:

[FONT=Arial Unicode MS]68 1240 1372 1111 0010 2812 7861[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem NICK + „Dla Zosi”[/FONT]

Posted

Bjuta napisał(a):
Wynegocjowaliśmy tam upust (bo to normalny, komercyjny hotelik, za to bardzo dobry) - samo hotelikowanie to 300 zł + wszystkie wydatki weterynaryjne są po naszej stronie.
Kłopot w tym, że Zosia nie może iść do adopcji, póki fundacja nie wygra sprawy w sądzie. Jak wygra - a może się to zdarzyć za 2 lata - dopiero możemy ruszyć z ogłoszeniami. Więc ten hotelik zapowiada sie na długo, tylko nie wiadomo jak długo - zależy to tylko od trybu pracy sądu. Na pewno będzie to dla nich jedna z najmniej pilnych spraw. Dlatego zbieramy deklaracje choćby po 5 zł, żeby dla nikogo nie były obciążeniem przez długi okres...

a gdyby znaleźć świadomy domek? który jest na tyle wyrozumiały, że zdaje sobie sprawę, że sunia jest dowodem w śledztwie i jako tako do typowej adopcji iść nie może. ? szkoda trzymać ją tak długo w hoteliku :shake: nigdy nie wiadomo ile taka sprawa się może ciągnąć.

chociaż i tak jestem za czymś w stylu pomysłu andzi :diabloti:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
a gdyby znaleźć świadomy domek? który jest na tyle wyrozumiały, że zdaje sobie sprawę, że sunia jest dowodem w śledztwie i jako tako do typowej adopcji iść nie może. ? szkoda trzymać ją tak długo w hoteliku :shake: nigdy nie wiadomo ile taka sprawa się może ciągnąć.

chociaż i tak jestem za czymś w stylu pomysłu andzi :diabloti:

Szukam cały czas... Pozostałe pomysły miejmy w sercu, nie na forum.