zerduszko Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jasza, czy Ty masz mojego psa :eviltong: Zatrzymaj go sobie dobra kobieto, zatrzymaj ;) Quote
Jasza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No zatrzymam :diabloti:, bo co mam zrobić, jak się w nim zakochałam i żyć nie umiem bez niego?:oops: Zerduszko, a jak w takim razie Supełek się dogadał z Twoją sunią? Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zośka, masz tu banerek, może uda Ci się te 120 zł dozbierać na hotelik... Quote
zerduszko Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Fajny banerek, a ja już miejsca nie mam :-( [quote name='Jasza']Zerduszko, a jak w takim razie Supełek się dogadał z Twoją sunią? Jeszcze się nie poznali, bo ona jest u rodziców. Sunie mam dwie. Quote
Monika z Katowic Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jak to zrobić, żeby banerek był pod kreską? ------------------------------- Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Trzeba wejść w ustawienia (u góry strony z prawej, obok wyloguj się), potem z lewej - EDYTUJ SYGNATURĘ i tam trzeba wkleić i kliknąć Zapisz sygnaturę. Maksymalnie można mieć 5 niedużych banerków. Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kundelkowa Skarbonka pomoze w kwocie 50 zł. Dzisiaj wysle pieniazki. Quote
Monika z Katowic Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 W imieniu biednej Zosi dziękujemy serdecznie Kundelkowej Skarbonce! :) Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Dziękujuemy serdecznie kundelkowej skarbonce! :) do usług!!! :) Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ta sama przeglądarka,tylko komnputer inny...nie wiem od czego to zalezy, ja mam internet z kablówki,a koleżanka z neostrady, u niej mi prawie wszystko działa,oprócz wyszukiwania postów...u mnie-tragedia...wątki edytują mi sie po 10 min i ciągle pojawia sie napisz "the front page",albo ze serwer zajęty.O wklejeniu zdjęć nie ma mowy... Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kurczę, miałam nadzieję, że to przeglądarka... Eh... Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 obraczus87 napisał(a):Kundelkowa Skarbonka pomoze w kwocie 50 zł. Dzisiaj wysle pieniazki. Dziękujemy!!!! Quote
Jasza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wklejam banerek. Zerduszko ma dwie sunie...moje marzenie...ale pracuję nad tym... Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Wzięcie drugiego psiaka ze Schroniska,to moja najlepsza decyzja życiowa :) Kiedy tylko nie sprzątam,to uwielbiam moje psiaki :) Bardzo chciałabym,żeby Zośka znalazła kochający domek.Po opisie Bjutki widać, że nigdy go tak naprawdę nie miała... Widzę w rozliczeniu Bjutki,że są następne deklaracje, nie umiem edytować 1. postu,żeby dodać je.Może jutro będzie lepiej... Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Poleciala kaska dla Zosi za XII i I :):) CAluski dla suni slicznej:D Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dzień dobry, Zosieńko! Co nam powiesz w Wigilię? Quote
funia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Jezu jak dobrze ,ze jej tam ju z nie ma Quote
Bjuta Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Zośka była dziś u weta. Miała robione usg. Jest młoda, zdrowa, zatuczona, a czy to coś na usg to są pęcherzyki płodowe... to będziemy wiedzieli w środę - jak powtórzymy usg... Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE... w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie więc choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestey nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823 Quote
jusstyna85 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Zaczynam kojarzyć, że im mniej ludzi na dogo,tym lepiej dogo mi działa...bez problemu teraz zrobiłam edycje pierwszego postu,pododawałam linki do zdjęć Quote
Recommended Posts