Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No zatrzymam :diabloti:, bo co mam zrobić, jak się w nim zakochałam i żyć nie umiem bez niego?:oops:

Zerduszko, a jak w takim razie Supełek się dogadał z Twoją sunią?

Posted

Fajny banerek, a ja już miejsca nie mam :-(

[quote name='Jasza']Zerduszko, a jak w takim razie Supełek się dogadał z Twoją sunią?
Jeszcze się nie poznali, bo ona jest u rodziców. Sunie mam dwie.

Posted

Trzeba wejść w ustawienia (u góry strony z prawej, obok wyloguj się), potem z lewej - EDYTUJ SYGNATURĘ i tam trzeba wkleić i kliknąć Zapisz sygnaturę. Maksymalnie można mieć 5 niedużych banerków.

Posted

ta sama przeglądarka,tylko komnputer inny...nie wiem od czego to zalezy, ja mam internet z kablówki,a koleżanka z neostrady, u niej mi prawie wszystko działa,oprócz wyszukiwania postów...u mnie-tragedia...wątki edytują mi sie po 10 min i ciągle pojawia sie napisz "the front page",albo ze serwer zajęty.O wklejeniu zdjęć nie ma mowy...

Posted

Wzięcie drugiego psiaka ze Schroniska,to moja najlepsza decyzja życiowa :)

Kiedy tylko nie sprzątam,to uwielbiam moje psiaki :)

Bardzo chciałabym,żeby Zośka znalazła kochający domek.Po opisie Bjutki widać, że nigdy go tak naprawdę nie miała...

Widzę w rozliczeniu Bjutki,że są następne deklaracje, nie umiem edytować 1. postu,żeby dodać je.Może jutro będzie lepiej...

Posted

Zośka była dziś u weta. Miała robione usg. Jest młoda, zdrowa, zatuczona, a czy to coś na usg to są pęcherzyki płodowe... to będziemy wiedzieli w środę - jak powtórzymy usg...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE...
w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie więc choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestey nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....
[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823