ewab Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jusstyna możesz wrzucić foty do pierwszego postu? Quote
Jaaga Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bjuta, moje mają się gdzie podziać, a Zosia nie ma. Może wysępię jeszcze zwrot za szczepienie od jakiegoś szczeniaka, to bedzie na moje :eviltong:. Też myslę, że te wstrząsające zdjęcia w pierwszym poście pomogłyby dozbierać pieniądze. Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ewab napisał(a):Jusstyna możesz wrzucić foty do pierwszego postu? Justyna nie może wrzucać fot... Może ktoś inny z pierwszej strony da radę? Quote
erka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 To są z pewnością ślady łapek odbite na ścianie, oprócz grzyba oczywiście:angryy:, ona chyba podskakiwała do okna i chciała się wydostać. Ten typ przez kilka dni tam wogóle nie przychodził, bo bał się, jak nastraszyła go ta kobieta, któa odebrała swoją sunię. Zosieńka wtedy była na takim zimnie wogóle bez jedzenia i picia w tym syfie:diabloti:. Ta kobieta zrobiła wywiad u sąsiadów, jak cchiała odzyskać swoją suczkę, pytała tez znajomej, która mieszka w okolicy i stąd te wiadomości. Przez dom tego typa przewijało sie b.duzo psów, ludzie chyba coś wiedzą na ten temat, skoro tak mówili. Zreszta przeciez typ juz miał sprawę o zoofilię, o czym dowiedzielismy sie dopiero później, jak już były takie info o nim. Ale udwodnic to będzie pewnie niemozliwe.:shake: Quote
erka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bardzo prosimy chociaż o jednorazowe wpłaty na Zosię, bo rozumiemy, że może ktoś nie chce sie podejmowac stałych deklaracji. Quote
ewab Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bjuta napisał(a):Justyna nie może wrzucać fot... Może ktoś inny z pierwszej strony da radę? Trzeba edytować post i można je wkleić na zasadzie kopiuj-wklej Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Już to radziłam Justynie, ale jej to nie działa, nie wiem czemu. Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dziś laboratorium psie nie działało - nie udało mi się oddać moczu do analizy. Zośka poszła z Heksą i z moim tatą na długi spacer (jest u nas - 5) i bardzo się cieszyła, chociaż miała za złe, że nie została spuszczona ze smyczy. Ona jest taka trochę jak dzieciak we mgle. Jak wczoraj dostała patyka do czyszczenia zębów, to kompletnie nie widziała co z tym zrobić. Dopiero poobserwowała Heksę i wykombinowała co i jak. Nie potrafi się też bawić. I piłeczkę i sznurek olewa. Właściwie domaga się głaskania i jedzenia i nic więcej. Mam wrażenie, że też nie kuma do końca, że na dworze trzeba się załatwiać. Wróciła ze spacerku "technicznego" (znaczy, z krótkiego - na siusiu) i zrobiła nam jeziorko na dywanie. Trzeba ją właściwie wszystkiego uczyć. Za to jest zupełnie nieuciążliwa. Nie czuje się właściwie, że jest w domu o jednego psa więcej. Gdyby jeszcze Heksa ją wpuszczała do windy... Ale jakoś ta przestrzeń jest dla nich dwóch za mała... Quote
ewab Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wpłynęły pieniążki dla Zosi: Jaaga - 50 zł:loveu: Polubek - 6 zł:loveu: E-S - 50 zł:loveu: Ulka18 - 30 zł:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Chyba się pogubiłam-teraz już wpłacamy i na jakie konto?Byłam przekonana,że najpierw zgromadzone zostaną wszystkie deklaracje i już nie wiem.. E/W Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='waldi481']Chyba się pogubiłam-teraz już wpłacamy i na jakie konto?Byłam przekonana,że najpierw zgromadzone zostaną wszystkie deklaracje i już nie wiem.. E/W z wpłatą można się wstrzymać do stycznia - jak rozumiem - myślimy w ten sposób - ciągle brakuje deklaracji stałych ale są jednorazowe - za które można "kupić" jeszcze miesiąc spokojnego życia Zosi - zanim znowu staniemy przed decyzją co dalej... Tak? DEKLARACJE stałe (potrzebujemy 300 na hotelik) 40 - lika1771 5 - Polubek 20 - anciaahk 5 - Javena 10 - Anja2201 30 - Monika z Katowic 7,50 - Waldi481 20 - Basia1968 9 -Izzie 1983 1 - Rudzia_Bianca 5 - Gonia66 20 - Agnieszka 24 7,50 - Bjuta czyli: 180 DEKLARACJE JEDNORAZOWE (na weta) 50 - Prusak 50 - E-S 30 - Ulka18 50 - Jaaga czyli: 180 Księgowość Zosi prowadzi: [FONT=Arial Unicode MS]68 1240 1372 1111 0010 2812 7861[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem NICK + „Dla Zosi”[/FONT] Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dzisiaj w Katowicach był wyjątkowo piękny dzień. Cały czas słoneczko i mróz. Zośka dużo odważniej wychodzi na miasto. Na smyczy prowadzi się idealnie, nie ciągnie i przestała wysuwać głowę z obroży. Quote
jusstyna85 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Zośka jest identyczna jak sunia sąsiadki... Quote
Bjuta Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nie udało mi się siku złapać - pewnie się skubana gdzieś na dywanie załatwiła... Tylko kupę mam do badania. Nie wiem czy jest sens. A czy Zośka jest szczepiona? Quote
anciaahk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ślady łapek na ścianie są dobijające :(. Jak trzeba będzie wpłacać, to proszę o PW, ostatnio mam problemy z aktywnym odwiedzaniem wątków. Quote
Ulka18 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Anciaahk, tutaj trzeba wplacac pieniadze na Zosie. [SIZE=2]Księgowość Zosi prowadzi: [FONT=Arial Unicode MS]68 1240 1372 1111 0010 2812 7861[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem NICK + „Dla Zosi”[/FONT] Quote
anciaahk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ula to chyba na deklaracje jednorazowe, ja zrobiłam stałą na utrzymanie w DT. No w każdym razie jeśli trzeba będzie wpłacać, dajcie znać. Quote
Bjuta Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jeszcze raz zapytam - czy ona przu okazji usg była na coś zaszczepiona? Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A ja zapisuje sobie wątek. Polecilam dzisiaj Zosię jednej Pani z Katowic, ktora szuka kudlaczka po przejściach. Nie wiem czy sie odezwie, ale jakby co, na kogo podac namiary? Potrzebne sa ogłoszenia? Zosieńka jest przepiękna. Quote
Jaaga Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jaszo, Zosia nie może na razie trafić do adopcji, bo jest dowodem w sprawie. Napisałam Ci PW. Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Bjuta napisał(a):Justyna nie może wrzucać fot... Może ktoś inny z pierwszej strony da radę? Wrzuce u koleżanki na komputerze,tylko że te wszystkie fotki nie są wstrząsające...poza tym są 2 linki do zdj w 1 .poście... Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Rozumiem. Facetowi życzę tego co Wy wszyscy.:angryy: Zosieńce - wszystkiego dobrego. Trzymam kciuki. Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Napiszcie może w pierwszym poście na samej górze, ż zdjęcia są na stronach:.....( i tu podajcie jakich). jeżeli nie można ich na razie wstawić. Quote
Bjuta Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Justynko - chodzi o te fotki. [quote name='ewab'][FONT=Arial Unicode MS]W takich warunkach przebywała Zosia:[/FONT] Quote
Jasza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Płakać się chce... Nie pomogę finansowo, ale mogę po świętach zrobić bazarek dla suni. Quote
Recommended Posts