ewab Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Awit napisał(a):Rozumiem, że jest osoba, która wybiera się do tego "pana" porozmawiać... Osoby, już się nie raz wybrały, tylko z frekwencją "pana" gorzej. Quote
zuzka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek Super bazarek na rosnący dług za Kodinkę -bazarek trwa do 10-01 do 24.00 Quote
Bjuta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kodince życzę powodzenia! A ja lecę ze zdjęciami (słabymi) z pewnie ostatniego mojego spacerku Zośki... Eh... Tym razem Park Kościuszki. Mój TZ mnie podrzucił autem teścia i dopiero jak pojechał to zobaczyłam, że Heksa jest bez obroży (a oprócz Parku, miałam pół miasta do przejścia...). Ale Heksa jest dobrym, starym, przeszkolonym psem... Było bez problemów. A Zośka na smyczy chodzi PIĘKNIE! Nie ciągnie już w ogóle. Jest psem idealnym dla jakiejś pani emerytki... Quote
Bjuta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kochani, a ja dziś w nocy znikam na tydzień - może się będę logować, ale nie wiem czy znajdę czas i kawiarenkę internetową. Jeśli rodzice wstawią szybę to Zochę zawiozą, jak nie - to hotelik, sam ją weźmie w przyszłym tygodniu, a jak nie, to skorzystamy z wspaniałej propozycji Bonsai. Quote
ewab Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bjuta wracaj szybciutko. Ktoś nam musi relacjonować co u Zosi:). Quote
bonsai_88 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bjuta w razie czego dzwoń do mnie na komorkę ;) Quote
Jasza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cudne!!!!! Mam padnięty komputer w domu. Będę tymczasowo na Dogo tylko w pracy. 15.01 kończy się mój bazarek dla Zosieńki. Mam nadzieję, że troszkę się uzbiera. Uściski dla Panny!!!!!!! Quote
Bjuta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Internet mam w hotelu, tylko czasu nie ma... Rodzice odstawili auto, ale mechanik dopiero zaczyna szukać szybę... Uwidim. Quote
ania z poznania Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziewczyny, potrzebuję pilnie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w ZĄBKOWICACH ŚLĄSKICH!!!!! Quote
Emigrantka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Melduje ze Gosia.Marta zrobila przeew ode mnie dla Zoski dzisiaj, powinna Zoska dostac na konto szybciutko moje dla niej 115 zlotych. mozliwe ze w 2 przelewach ale w sumie 115 zl. Trzymaj sie mala.... Quote
ewab Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziś przyszły pieniądze od: izzie1983 - 9 zł:loveu: zerduszko - 10 zł:loveu: Anja2201 - 20 zł:loveu: agnieszka24 - 20 zł:loveu: Quote
Bjuta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 U nas żadnych zmian. Rodzice dają sobie radę. Zośka raz chciała citnąć z placyku, ale po raz pierwszy zareagowała na imię i grzecznie wróciła. Prosiłam, żeby jej nie spuszczali jak mnie nie ma. Mama na pewno nie spuści - a tata mam nadzieję, też nie... Heksa ponoć zaciągnęła swoje dwa leżanka w jedno miejsce, żeby ich lepiej pilnować... :evil_lol: Ale Zosi pontonik łaskawie zostwaiła... Quote
divia_gg Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na mega bazarek na kieleckie psiaki. Zapraszam do zakupów jak i podnoszenia, coby nie zaginął w czeluściach dogo... http://www.dogomania.pl/threads/176812-MEGA-bazar-na-KIELCE-RA-A-ne-rA-A-noA-ci-Ubrania-torebki-ksiAE-A-ki-itp?p=13809549#post13809549 Quote
Awit Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Może tata jej nie spuści, do tych facetów wszystko inaczej dociera:-) Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mam pytanie. Wpłacamy na konto podane w 1-poście? Nie ma wykazu deklaracji. I tytuł wypadałoby zmienić. Quote
Emigrantka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Moje 115 poszlo wczoraj, przelala Gosia.Marta ode mnie na konto..... Quote
Emigrantka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zoska - do gory.... laluniu sliczna Zajrzy ktos do tego psiego dziecka - banerek w moim podpisie :( Quote
Recommended Posts