Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
Rozumiem, że jest osoba, która wybiera się do tego "pana" porozmawiać...

Osoby, już się nie raz wybrały, tylko z frekwencją "pana" gorzej.

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kodince życzę powodzenia!
A ja lecę ze zdjęciami (słabymi) z pewnie ostatniego mojego spacerku Zośki... Eh...
Tym razem Park Kościuszki. Mój TZ mnie podrzucił autem teścia i dopiero jak pojechał to zobaczyłam, że Heksa jest bez obroży (a oprócz Parku, miałam pół miasta do przejścia...). Ale Heksa jest dobrym, starym, przeszkolonym psem... Było bez problemów. A Zośka na smyczy chodzi PIĘKNIE! Nie ciągnie już w ogóle. Jest psem idealnym dla jakiejś pani emerytki...

Posted

Kochani, a ja dziś w nocy znikam na tydzień - może się będę logować, ale nie wiem czy znajdę czas i kawiarenkę internetową. Jeśli rodzice wstawią szybę to Zochę zawiozą, jak nie - to hotelik, sam ją weźmie w przyszłym tygodniu, a jak nie, to skorzystamy z wspaniałej propozycji Bonsai.

Posted

Cudne!!!!!

Mam padnięty komputer w domu.
Będę tymczasowo na Dogo tylko w pracy.

15.01 kończy się mój bazarek dla Zosieńki.
Mam nadzieję, że troszkę się uzbiera.

Uściski dla Panny!!!!!!!

Posted

Melduje ze Gosia.Marta zrobila przeew ode mnie dla Zoski dzisiaj, powinna Zoska dostac na konto szybciutko moje dla niej 115 zlotych. mozliwe ze w 2 przelewach ale w sumie 115 zl.

Trzymaj sie mala....

Posted

U nas żadnych zmian. Rodzice dają sobie radę. Zośka raz chciała citnąć z placyku, ale po raz pierwszy zareagowała na imię i grzecznie wróciła. Prosiłam, żeby jej nie spuszczali jak mnie nie ma. Mama na pewno nie spuści - a tata mam nadzieję, też nie... Heksa ponoć zaciągnęła swoje dwa leżanka w jedno miejsce, żeby ich lepiej pilnować... :evil_lol: Ale Zosi pontonik łaskawie zostwaiła...