Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
  • 9 months later...
Posted

Kochani bardzo Was proszę jesli istnieje taka możliwośc usciskajcie jak najmocniej nowych właścicieli Majki to bardzo dobrzy ludzie. Szkoda, że nie mogę ich poznać. Zyczcie im wielu , wielu radości w zyciu i jeszcze większych przyjemności z posiadania takich pięknych zwierzaków. A one napewno odwdzięczą się absolutnie nieograniczoną miłością. Wiem coś o tym sama jestem szczęsliwą posiadaczką Dziuni bez przedniej łapki adoptowanej dzięki pomocy kaanarka z Dogo. Wszyscy którym nie jest obojętne cierpienie zwierząt - ulepszacie ten świat i za to wam dziękuje.:lol:

Posted

Betbet napisał(a):
No co Ty!Ale jak?

a tego sie dowiedziałam od nowej znajomej,"na imprezie" ,na której nie mogłaś być. Wśród psiarzy i kociarzy tak naprawde każdy wie wszystko o każdym i wszyscy gdzieś wspólnie z jakiejś okazji działali. Okazało się,ze jedna z dziewczyn to siostra Marleny i ma najświeższe info o suczce.

Anista, zwierzetom najbardziej pomagaja ci,którzy tego jednego pieska biora do siebie do domu i podejmuja trudu opieki nad nim,wbrew lękowi "czy podołam i jak to będzie" i wbrew pukaniu się w głowę ludzi,którzy zapytają,czy lepszych tam nie było... To Ty ulepszasz ten swiat :)