brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 jaka czysciutka.Udalo sie maluszce:) jej rodzeństwo dochodzi eraz do siebie u wszpasi,w DT.JUz teraz szukaja dobrych domów,takiego,jaki ma Maja. Quote
brazowa1 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Ciekawa jestem,jak teraz wyglada maleństwo. Jej siostrzyczki w Niemczech wyrosły na ...ło matko,jakie kundelki!! az po plecach drze.Ale oczka mają słodkie. Quote
anista Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Kochani bardzo Was proszę jesli istnieje taka możliwośc usciskajcie jak najmocniej nowych właścicieli Majki to bardzo dobrzy ludzie. Szkoda, że nie mogę ich poznać. Zyczcie im wielu , wielu radości w zyciu i jeszcze większych przyjemności z posiadania takich pięknych zwierzaków. A one napewno odwdzięczą się absolutnie nieograniczoną miłością. Wiem coś o tym sama jestem szczęsliwą posiadaczką Dziuni bez przedniej łapki adoptowanej dzięki pomocy kaanarka z Dogo. Wszyscy którym nie jest obojętne cierpienie zwierząt - ulepszacie ten świat i za to wam dziękuje.:lol: Quote
brazowa1 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Betbet napisał(a):No co Ty!Ale jak? a tego sie dowiedziałam od nowej znajomej,"na imprezie" ,na której nie mogłaś być. Wśród psiarzy i kociarzy tak naprawde każdy wie wszystko o każdym i wszyscy gdzieś wspólnie z jakiejś okazji działali. Okazało się,ze jedna z dziewczyn to siostra Marleny i ma najświeższe info o suczce. Anista, zwierzetom najbardziej pomagaja ci,którzy tego jednego pieska biora do siebie do domu i podejmuja trudu opieki nad nim,wbrew lękowi "czy podołam i jak to będzie" i wbrew pukaniu się w głowę ludzi,którzy zapytają,czy lepszych tam nie było... To Ty ulepszasz ten swiat :) Quote
Recommended Posts