gwiezdny-wyslannik Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No więc jak w temacie wystawa odbywa się 16 lipca 2006r.Ja będę na 100% no chyba, że stanie się coś naprawdę poważnego, ale wątpie :).Mieszkam tak blisko, że wręcz muszę przyjechać;) .Oczywiście oferuje nieodpłatnie pomoc przy wystawianiu.Kto jeszcze wybiera się na tą wystawę? Quote
fidekangela Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ja będe też oczywiście ;) pieski mam na tą wystawę ale chętnie służe pomocą innym nieodpłatnie ;) Quote
Musiałek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 sorki za moje pytanie a co to za wystawa???? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Chodzi ci o range?To jest wystawa krajowa :) Quote
Musiałek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ;) dzięki rozumiem że dla wszystkich grup, fajnie można z wypadem bad morze połączyć!!!!! Quote
Viz Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Oczywiście będę :) Wystawiam swojego boskiego pryszłego interchampiona :lol: <ale sie dowcipna zrobilam :lol:> Quote
MonikaSz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Carmen - no to na pewno będą już 2 belgi - macie już w nas kibiców :cool1: Nasza psica będzie wystawiana w klasie młodzieży. Może niedługo i na tą krajówkę zacznie przyjeżdżać więcej właścicieli owczarków belgijskich. Quote
Gazuś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 My będziemy! :) Ja, Docek, no i już nareszcie krąg wystawowy poszerzy Beata z Poperem :)) ( Ja goldena w otwartej - Bets yorka w otwartej) :)) Gdynia jako wystawa baaardzo mi sie podoba :) Tylko w tym roku pogoda dziwna była - raz gorąco - a raz zamarzałam. No i padało chwilowo. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 O to widzę, że sporo dogomaniaków się wybiera na tą super wystawę :cool1:.Tak mi też się strasznie ta wystawa podoba tylko w zeszłym roku była dziwna pogoda. Quote
dog_master Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Cavalierka, Twoj psiak to Atos i bylas z nim na agility w Dogshow(ie|le) ?? :cool1: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Tak mój Cavalier ma na imię Atos i trenuję z nim agility w Dogshow,a co:cool1: ? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 A!Już poznaję!Czy masz może małego, czarengo pudelka Kubę?Jak tak to juz wiem!Widziałam Cię na treningu:-D Według mnie Kubuś urodził się żeby występować na Agility, bo jest naprawdę świetny:-D Quote
dog_master Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Hehe, tak, dzieki :) Twoj tez jest super :D Bede na wystawie jako widz i trzymam kciuki za Atosa :D Quote
Viz Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Coraz wiecej osob i o to chodzi 8) W zeszlym roku bylam jako widz, nie pdobalo mi sie miejsce (przyszlam w japonkach i mialam peklno kamyczkow miedzy palcami) no i to, ze bylo dosyc malo psow :P No, ale mam nadzieje, ze tym razem to sie zmieni ;) Quote
Gazuś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A mi się właśnie miejsce podobało...Tak przytulnie :lol: Ja za to pojechałam do Gdyni z Malborka w krótkim rękawku i marzłam jak diabli. Ale miałam na szczęście adidasy :lol: Bardziej nie podobało mi się miejsce przed wystawą: Sprzedawanie szczeniaków, pomijając to, że jest to zakazane, było bardzo męczące dla tych piesków i szkoda mi było na to patrzeć :-( Za to Pan wpuszczający był bardzo miły, bo chciałam wyjść i się rozejrzeć wśród handlujących, a on nie robił rzadnych problemów i mnie wpuścił na tym samym skfrawku biletu :lol: Efekt 'rozejrzenia się' szokujący. Przyzyczaiłam się, że są sprzedawane pieski bez papierów, ale tam było też wiele 'prawdziwych' hodowców :mad: Quote
niki_ill Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Wiem, ze to nie na temat, ale prosze kupujacych psy, zastanowcie sie co robicie. KUPUJCIE PSY Z RODOWODEM, NIE DAJCE ZAROBIC HANDLARZOM, MAJACYM NA UWADZE TYLKO ZYSK, WY KUPICIE JEDNO SZCZENIE Z MIOTU, KTORE TRAFI DOBRZE, A CO Z RESZTA? RESZTA SKONCZY W SCHRONISKU. Przepraszam, za caps, ale wkurza mnie podejscie ludzi :( Tyle odemnie Pozdrawiamy Quote
niki_ill Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 jesli chodzi o temat, to ja i moja bokserka bedziemy napewno :):evil_lol: :multi: Quote
MonikaSz Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gazuś napisał(a):Bardziej nie podobało mi się miejsce przed wystawą: Sprzedawanie szczeniaków, pomijając to, że jest to zakazane, było bardzo męczące dla tych piesków i szkoda mi było na to patrzeć :-( Efekt 'rozejrzenia się' szokujący. Przyzyczaiłam się, że są sprzedawane pieski bez papierów, ale tam było też wiele 'prawdziwych' hodowców :mad: Gazuś - praktycznie przy każdej wystawie kwitnie handel szczeniakami :angryy: Mi też się nie podoba, tylko mamy przepisy takie jakie mamy - Związek nie godzi się na handel na terenie wystawy, natomiast poza jej terenem może jedynie interweniować Straż Miejska i to w dodatku pod warunkiem, że handel odbywa się na terenie miejskim. Tylko że sami straznicy lubią oglądać szczeniaczki. Myślę, że powinno się o tym coraz więcej mówić, uświadamiać przyszłych właścicieli i coraz częściej zawracać głowę ludziom w Związku, by może wprowadzili dodatkowe obostrzenia :mad: Mam nadzieję, że może w tym roku do psów pasterskich zostanie sprowadzony jakiś sensowny sędzia, bo zeszłoroczna sędzina mnie bardzo rozczarowała ... Patrząc na mojego terwika (paru dni brakowało nam do występu w szczeniakach) kazała mi np. nie ociągać się i wejść na ring z moim malinois :crazyeye: Dla niezorientowanych tervueren jest długowłosym, a malinois - krótkowłosym owczarkiem belgijskim. Dla mnie największym plusem tej wystawy jest krótki dojazd :cool3: Quote
Gazuś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Niki Ill, ja tam Twój wybuch jak najbardziej rozumiem i też tak myślę :lol: I fajnie, że starasz się uświadamiać ludzi w tym temacie, bo dzięki temu, że jest nas więcej możemy coś zdziałać :lol: Monika Sz - wiem niestety prawei zawsze widzi się tyle psiaków. Co mi się bardzo podoba w kwietniowej w Grudziądzu było w tamtymroku b. mało piesków do sprzedania :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Odświeżam temat,bo do wystawy już coraz bliżej :-D To jak ktoś jeszcze się wybiera? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 O,świetnie jo-jo!Może wkońcu się spotakmy,bo jakoś zawsze Cię z daleka widzę,a nigdy jakoś nie mogę podejść i zagadać :lol: Quote
Asta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Oczywiście my też sie meldujemy w Gdyni ;) Trzeba odwiedzić starych kumpli handlerów i nie tylko Quote
Recommended Posts