Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, to zaczynam pisannie:) milutko, ze mam szanse sie z wami spotkac w Sopocie,Olsztynie i Gdyni...no i jak ktoś sie wybiera do Torunia to ja na 100% bede:) Asta ty mnie nie strasz B.J.'em, ok?? ja wychodze z zalozenia ze jest kochanym amstaffkiem i te wszystkie bajki ze to super grozne psy to zeczywiscie w jego przypadku bajki...dalej go chce kraść:) slyszalam od kilku osób, ze na ringu jest swietny:):) reklame ci robie,hehe;) no ok...w pol do 12 jest a ja mam jeszcze na 8.00 do szkoly...powariowali ci ludzie...:( aniołki do snu wszystkim:) buzka*

Posted

jo-jo napisał(a):
No patrz my też będziemy :razz:

a my tez bedziemy:razz: .Poszukam was,musze w koncu Jojeczka osobiscie zobaczyc,dozie to moja druga milosc od jakiegos czasu:loveu: .W Sopocie to raczej nie da rady bo bedziemy chyba w prawie pelnym skladzie w liczbie 4:roll: :lol: ,ale w Gdyni bede was wypatrywac:loveu:

Posted

[quote name='Asta']Potwierdzam ! :) Więcej dogomaniaków :) I jeszcze Hrabia Viz;)

Oj tak tak :loveu: :evil_lol:

A tak przy okazji... Komu obiecałam mojego Hrabię na MP? :roll: :lol:

Posted

O super :)

Idę to gdzieś zapisać, żebym znowu się nie pogubiła :cool3:

Tak na marginesie zdam Ci relacje z olsztyńskiej wystawy, bo tam poraz pierwszy Hrabia pójdzie MP, i to jeszcze w rękach nieznanej mu osoby :)

Posted

Ależ ja się absolutnie nie boję :)

Boję to ja się mojej nieudolnej prezentacji. Chyba muszę Cię Asta trochę na gadu pomeczyć przed Olsztynem o życiodajne rady handlerskie bo sama sobie psa wystawiam :evil_lol:

Posted

Viz napisał(a):
Ależ ja się absolutnie nie boję :)

Boję to ja się mojej nieudolnej prezentacji. Chyba muszę Cię Asta trochę na gadu pomeczyć przed Olsztynem o życiodajne rady handlerskie bo sama sobie psa wystawiam :evil_lol:

Jak w Olsztynie byś się bała to daj znać :lol: Jak się nie będziesz bała to tez daj znać, miałyśmy się w G-sku poznać, ale nie wyszło :lol:

Posted

Patrycji Buczyńskiej, bo mnei na gadu prosiła :cool3:

Gazuś muszę Cię poznać, no nie ma innej opcji!

w Gdańsku mnie nie było, bo na zawodach byłam :oops: