Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla Wszystkich!!! Ja dzis zostałam w domku, poniewaz odbierałam poród:) Rodzinka nam sie powiększyła o 6 małych labków:)
Z moim psiutem pojechała kolezanka - spisała się super - Nico CWC, NPwR, BOB i BOG I - jestem bardzo szcześliwa :) A Nico to ten czarny lab, który
złapał się na fotkę, chyba z wybosów BIS.
Dzień dla nas udany!!!!
Bardzo proszę o wyniki BIS

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!!! Dziękujemy za przecudowne zdjęcia z RINGU HONOROWEGO. Zdjęcia są prześliczne-eksponują piękno eksterieru i ruchu każdego z tych pięknych psów. Gratulacje dla piesków ,ich wlaścicieli i hodowców. Pozdrawiam:smilecol:

Posted

Basiu Gratuluje Nico :multi: :multi: :multi:

I witam 6 maluszków na świecie :loveu: Ale wychowywania teraz masz :diabloti:
(P.S Przeslij mi dane Ozziegona PW postaram się go wrzucić bo musze coś poprawić...)

Posted

Asta napisał(a):
Widziałam was z Jojeczkiem, bym podeszła, ale strasznie zalatana byłam :(

A ja to często koło ringó z Beaglami chodziłam i ringu głównego, nawet zostałabym pierwszy raz w życiu na BOG'u z moim psem, no ale cóż sędzia nie stety u którego szans na nic byśmy niemięli, zeszlibyśmy jako pierwsi :evil_lol:

Posted

Asta napisał(a):
Dlaczego zeszlibyście?...

U tej sędziny byliśmy miesiąc temu, i prawde mówiąc nie spodobaliśmy się więc nie warto było teraz isć ;-) Ale jak nie tym to innym razem ;-)

Posted (edited)

dogzone napisał(a):
Tak PS: Dog_master moge wykorzystać zdjęcia na swojeforum ??
Jasne

Ja z nieznanym mi dotąd na żywo Dogomaniaków ;) widziałam tylko Astę i Gazusia (po psach poznałam)

Edited by dog_master
Posted

[quote name='dogzone']Tak więc dopiero co się skończyła wystawa w Gdyni a jak juz nie moge się doczekać Chojic, Chyba Torunia no i Sopotu :D :D

a w Toruniu i Sopocie ja tez bede:) ktos sie jeszcze wybiera??

Posted

dogzone napisał(a):
Ok to dzieki bardzo zdjęcia zaraz będą u mnie na forum :D :D Podpisik oczywiście będzie :D :D I dziekuje :D

Ciesze się, że się fotki podobają :)

paulinka13 napisał(a):
a w Toruniu i Sopocie ja tez bede:) ktos sie jeszcze wybiera??

Ja będę w Sopocie jako widz ;), fotograf (na finałach :P) i zawodnik (na obedience) :multi:

fidekangela, sliczny Borderek :loveu:

Posted

chciałam zapytać, czy może ktoś ma fotki z wyboru naj... szczeniaczków, interesują mnie te z dekoracji, a w szczególności zdięcia basseta (mojego basseta ;) )
Fanaberia zdobyła pierwszy swój tytuł, a ja nie mam żadnego porządnago zdięcia.

Posted

przyznam się - że z lenistwa ;-) nie chce mi się przeszukiwać całego wątku:cool3:
mam pytanko: czy ktoś zna wyniki grupy II ??
a może jakieś foteczki?? ( jedynie te na pudłach- bo resztę to już znalazłam)
a jak by jakaś dobra dusza napisałaby staweczkę buldogów angielskich??
( wiem że nie było dużo)
z góry baaaaardzo dziękuję ;)