jo-jo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A jak sytuacja z BIS'em?? I jaka kolejność na BOG II ? A może ma ktos dozie ?? Quote
carotina Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 zdjęcia są naprawde super!!!:loveu: jestem pod wrażeniem:razz: :-o :razz: A masz może z wyboru BIS puppy coś?? Quote
dog_master Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 carotina, maluchy gdzies na w/w fotkach sa ;) Quote
Martach1 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Gratuluje wszystkim zwycięzcom:multi: :multi: :multi: CZy ktoś mógłby podać stawke Silków z Gdyni i napisać czy jakiś silk zajął coś na grypie przynajmniej. :roll: Quote
Asta Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Australianki Psy Klasa Młodzieży Indigo Aplauz Klasa Championów Charpy Bohemia Alke Suki Klasa Młodzieży Indiana Aplauz Klasa Pośrednia Ptysia Aplauz Quote
paulinka13 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='dog_master'] Asta, chyzbym widziała własnie ciebie z BJ i Cavalierke z (no nie wiem z kim, bo na Atosika nie wyglada)?? dziewczynki gratulacje dla was (oczywiscie tez dla wszystkich tez):evil_lol: szkoda tylko ze mnie z wami nie bylo:-( :angryy: :-( :angryy: :placz: :mad: :placz: :mad: Asta, juz ty wszystko wiesz:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
fidekangela Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 No wiec i ja się pochwalę późno bo z wystawy byłam przed 18 a potem na koncert :lol: No więc: z foksem - zw.mł + BOB i tym samym Figiel skończył Mł.Ch.Pl :multi: z podhalanką - zw.mł :cool1: fotki jutro będą ...:razz: Quote
paulinka13 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Florka_xyz napisał(a):gr.młodsza 1.Marta Górska 2. nie wiem ?? 3.Karolina Bruczko <ASTA>\ 4.dzieczynka z jamnikiem szorstkowłosym kroliczym gr.strasza 1.Przemek Walczak 2.Koleznaka z Basenji 3.Florka Matura - (dgm Florka_xyz) 4.Kaludia Bońkowska Zw.Dnia w JH - Przemek Walczak Wszystkim Gratuluje :lol: dzieki bardzo:):) gratulacje dla wszystkich:multi: Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 To my tez się pochwalimy :))) I dosk. CWC, NPwR, BOB :multi: A na BOG'i nie zostaliśmy bo niestety u tego sędziego szans żadnyh byśmy nie mięli ;-) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 No tak rzeczywiście zajęłam na MP 1 miejsce z Shih Tzu ;) Muszę przyznać,że wystawa była bardzo udana ;) Oprócz MP wystawiałam jeszcze 2 psy:leonbergerką-Zw.Mł,NJwR i Shih Tzu-doskonała 2 lokata,ale w sumie to był jej debiut,pierwszy raz była w ogóle na wystawie,więc i tak poszło jej świetnie,a ogonek niestety nosi za nisko póki co. Gratulacje dla wszystkich ;) :lol: Szkoda,że cię nie było Paulina :-( Quote
arima Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cavalierka NJWR przypadł psu CASANOWA Najmurajska Cesta:cool3: Quote
arima Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Moja Toffisia lok1, cwc i Najlepsza suka w Rasie :multi: I Bonio lok 1 cwc:multi: Quote
Recommended Posts