karenina Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gazuś napisał(a): Ale ten drugi skończył championat bodajże w Opolu? :roll: Dyplom powinien już dawno mieć. Dyplomy z Opola wysyłane były w zeszłym tygodniu. Quote
miniaga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Czy ktos wie może jaki jes6t standart Hotelu Olimp w Gdyni? Zarezerwowalam już pokój, ponieważ znajduje sie od na terenie wystawy, ale nie moge w necie znaleść zadnych informacji Quote
fidekangela Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 miniaga proszę bardzo http://www.gosir.gdynia.pl/_podstrony/hotel_olimp/baza_noclegowa.htm ;) Quote
paulinka13 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 witam witam:) po 12 dniowej nieobecnosci z radoscia melduje sie na forum:) obóz w Ustce był ok jak to kogoś interesuje:):) ale na razie ciesze sie ze juz bardzo niedlugo wystawa i ze sie wszyscy spotkamy:) Quote
miniaga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 fidekangela napisał(a):miniaga proszę bardzo http://www.gosir.gdynia.pl/_podstrony/hotel_olimp/baza_noclegowa.htm ;) Dziękuje slicznie:lol: Quote
Asta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 No cóż, my dzisiaj o 14 do Gdyni wyjeżdżamy, żeby w nocy nie jechać z soboty na niedzielę :roll: Quote
miniaga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A my juz o 12.50 będziemy wpociagu:lol: Do zo baczenia i wszystkim życzę samych sukcesów:multi: Quote
Gazuś Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Heh, a my wyjedziemy jutro ok 7 rano :cool3: Ale Florka z Piegusem już dzisiaj do mnie wpadają przenocowac, a jutro prosto z M-ka pojedziemy :lol: Quote
paulinka13 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 no to ja najprawdopodobniej jade sobie w niedziele o 5.33:(:( bede o 9. wiec ok:) a potem zostane chyba u ciotki jakies pare dni:) Quote
Asta Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Już za 30 minut jedziemy, wpadliśmy sie pożegnać i do zobaczenia ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 A ja sobie wyjeżdżam o 8:35 :lol: O 8:45 będę już na miejscu ;) :lol: Do zobaczenia na wystawie i mam nadzieje,że spotkam się z niektórymi osobami ;) (swoją drogą będę tak zalatana,że chyba oszaleję :roll: 3 psy do wystawienia,znajomi,którymi mam się zająć,moi znajomi z klasy no i jeszcze MP :roll: ). Quote
jo-jo Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A ja prosiłam w Związku żeby mi nie przysyłali potwierdzeia do domu bo nie będę miała jak odebrać, ale i tak przysłali... Czy myślicie że jak powiem że taka sytuacja była to nie będzie problemu z numerkiem i katalogiem? Czy na potwierdzenie wpłaty wydadzą mi wszystko jeszcze raz? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 wrócił już ktoś? mam nadzieję że robiliście jakies fotki Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 My wrócilismy :-)) A wszyscy siedza pewnie na Finałach ;-)) Jak dla mnie organizacja na 5+, bardzo łatwy dojazd, dużo miejsca do parkowania, no troszke zamieszania z wejściem, ale atmosfera cudowna :-)) Ringi bardzo przyjazne, sędziowie (przynajmniej nasz) rewelacja, wiem że za rok na pewno pojawie się ponownie :loveu: Quote
paulinka13 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 to ja poproszę o wyniki:) i fotki oczywiscie!! Quote
carotina Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 chodzi Ci o MP?? widziałam kawałek finału i w młodszej wygrała dziewczynka z shih-tzu, ma chyba Magda, albo Marta na imie, starszą Przemek (plus zwyc. dnia), druga w starszej (o ile pamietam) prezenterka z Basenji :) Quote
Florka_xyz Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 paulinka13 napisał(a):to ja poproszę o wyniki:) i fotki oczywiscie!! gr.młodsza 1.Marta Górska 2. nie wiem ?? 3.Karolina Bruczko <ASTA>\ 4.dzieczynka z jamnikiem szorstkowłosym kroliczym gr.strasza 1.Przemek Walczak 2.Koleznaka z Basenji 3.Florka Matura - (dgm Florka_xyz) 4.Kaludia Bońkowska Zw.Dnia w JH - Przemek Walczak Wszystkim Gratuluje :lol: Quote
Gazuś Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 No więc i my :lol: Z Wiką, I lok, CWC - niestety, stały ostatnio tekst, że troche przytyuła suka... Z Dockiem...Hmm...W ogóle taka baaaardzo dziwna historia... W stawce było 8 psów - sędzia podzielił je na dwie 4. W pierwszej 4 Docka "wyłowił" od razu - w opisie ochy i achy... Że pies na 100% na lokatę pójdzie, że mam iśc do rogu i poczekać... Weszła druga 4 - wystawcy z sędzią ogólnie...hm...zaznajomieni... No to już do nas "podziękujemy"... Najfajniejsze to, że z tymi psami już wygrywaliśmy, a pies który wygrał klasę ma troche jasne oko - sędzia który nie zna NAWET wzorca? :roll: Wiem, że może to wygl;ądać, jakbym była troche riozżalona przegraną - ale wierzcie na słowo, wściekłych jest większość goldeniarzy... No cóż, tego sędziego już nie odwiedzimy. Quote
MonikaSz Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Mam tylko parę fotek - byłam tak zakręcona, że szczerze mówiąc poza stawką otwartą suk w beaglach to nawet nie wiem jakie psy fotografowałam :oops: Na razie beagle: Otwarta-suki I-Luiza Gorzowska Panorama, II-Singular Girl Viscaria, III-Cally Strzelecka Sfora i przed oceną: Quote
MonikaSz Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Belgi i 1 beauceronka z rewelacyjnym charakterem :-) Quote
MonikaSz Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Wilczaki czeskie Wiecej zdjęć niestety nie mam ... Quote
dog_master Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ja mam fotek sporo, ale tylko z ringu honorowego (no, kilka z MP)...: a, sorry, ze nie kadrowane etc etc, ale naprawde, za duzo tego :/ i najwazniejsze: jako, ze za duzo, by pojedynczo wgrywac na np. imageshacka, za jakis niedlugi czas foty znikna ;] bo sa na moim malutkim koncie www. Jak ktos widzi swojego psiaka / chce wiekszy format: tu / na PW :) Quote
Recommended Posts