Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos wie może jaki jes6t standart Hotelu Olimp w Gdyni?
Zarezerwowalam już pokój, ponieważ znajduje sie od na terenie wystawy, ale nie moge w necie znaleść zadnych informacji

Posted

witam witam:) po 12 dniowej nieobecnosci z radoscia melduje sie na forum:) obóz w Ustce był ok jak to kogoś interesuje:):) ale na razie ciesze sie ze juz bardzo niedlugo wystawa i ze sie wszyscy spotkamy:)

Posted

A ja sobie wyjeżdżam o 8:35 :lol: O 8:45 będę już na miejscu ;) :lol: Do zobaczenia na wystawie i mam nadzieje,że spotkam się z niektórymi osobami ;) (swoją drogą będę tak zalatana,że chyba oszaleję :roll: 3 psy do wystawienia,znajomi,którymi mam się zająć,moi znajomi z klasy no i jeszcze MP :roll: ).

Posted

A ja prosiłam w Związku żeby mi nie przysyłali potwierdzeia do domu bo nie będę miała jak odebrać, ale i tak przysłali... Czy myślicie że jak powiem że taka sytuacja była to nie będzie problemu z numerkiem i katalogiem?

Czy na potwierdzenie wpłaty wydadzą mi wszystko jeszcze raz?

Posted

My wrócilismy :-)) A wszyscy siedza pewnie na Finałach ;-))

Jak dla mnie organizacja na 5+, bardzo łatwy dojazd, dużo miejsca do parkowania, no troszke zamieszania z wejściem, ale atmosfera cudowna :-))

Ringi bardzo przyjazne, sędziowie (przynajmniej nasz) rewelacja, wiem że za rok na pewno pojawie się ponownie :loveu:

Posted

chodzi Ci o MP??
widziałam kawałek finału i w młodszej wygrała dziewczynka z shih-tzu, ma chyba Magda, albo Marta na imie, starszą Przemek (plus zwyc. dnia), druga w starszej (o ile pamietam) prezenterka z Basenji :)

Posted

paulinka13 napisał(a):
to ja poproszę o wyniki:) i fotki oczywiscie!!

gr.młodsza

1.Marta Górska
2. nie wiem ??
3.Karolina Bruczko <ASTA>\
4.dzieczynka z jamnikiem szorstkowłosym kroliczym

gr.strasza

1.Przemek Walczak
2.Koleznaka z Basenji
3.Florka Matura - (dgm Florka_xyz)
4.Kaludia Bońkowska

Zw.Dnia w JH - Przemek Walczak

Wszystkim Gratuluje :lol:

Posted

No więc i my :lol:
Z Wiką, I lok, CWC - niestety, stały ostatnio tekst, że troche przytyuła suka...
Z Dockiem...Hmm...W ogóle taka baaaardzo dziwna historia...
W stawce było 8 psów - sędzia podzielił je na dwie 4.
W pierwszej 4 Docka "wyłowił" od razu - w opisie ochy i achy... Że pies na 100% na lokatę pójdzie, że mam iśc do rogu i poczekać...

Weszła druga 4 - wystawcy z sędzią ogólnie...hm...zaznajomieni... No to już do nas "podziękujemy"... Najfajniejsze to, że z tymi psami już wygrywaliśmy, a pies który wygrał klasę ma troche jasne oko - sędzia który nie zna NAWET wzorca? :roll:

Wiem, że może to wygl;ądać, jakbym była troche riozżalona przegraną - ale wierzcie na słowo, wściekłych jest większość goldeniarzy... No cóż, tego sędziego już nie odwiedzimy.

Posted

Mam tylko parę fotek - byłam tak zakręcona, że szczerze mówiąc poza stawką otwartą suk w beaglach to nawet nie wiem jakie psy fotografowałam :oops:
Na razie beagle:
Otwarta-suki
I-Luiza Gorzowska Panorama, II-Singular Girl Viscaria, III-Cally Strzelecka Sfora

i przed oceną:

Posted

Ja mam fotek sporo, ale tylko z ringu honorowego (no, kilka z MP)...: a, sorry, ze nie kadrowane etc etc, ale naprawde, za duzo tego :/ i najwazniejsze: jako, ze za duzo, by pojedynczo wgrywac na np. imageshacka, za jakis niedlugi czas foty znikna ;] bo sa na moim malutkim koncie www. Jak ktos widzi swojego psiaka / chce wiekszy format: tu / na PW :)