daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 A ja tak patrze teraz na plan sedziowania i widze,ze na potwierdzeniu mam wpisane ze sedziuje nas pan Henryk Jurek do ktorego chcialam jechac,a na planie pani Dorota Standello:-o :-( :angryy: .Byloby mi wsio ryba,gdyby nie to,ze ta pani sedziowala nas w Szczecinie,a mojej mlodej trzeba tylko jedno zw.ml. z krajowki do ml.ch-a od niej juz takowe ma:-( .i juz wlasciwie nie widze sensu tej wystawy:-( Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Daga to zapewne sędziuje pan Henryk Jurek, tak jak u nas zamiast p.Króla, p.Witkowska Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 to mi miod na serce lejesz,bo sie juz zniechecilam i zastanawialam sie czy nie lepiej sie nad jeziorem z psami pomoczyc zamiast je wlec na taki upal po nic:cool1: Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pogoda nie będzie zła z tego co patrzałam http://pogoda.onet.pl/0,188,38,miasto.html :) Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :-o :loveu: to ja moze juz nad morze pojade??:-o .Pocieszylas juz mnie teraz kompletnie:multi: Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No problem ;) Chętnie się znowu spotkam z Tobą i leonkami :evil_lol: Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 nie poznasz ich:lol: .Najmlodsza zgubila futro i jest czerwono-czarna i chuda-a w slupsku byla jasna,gruba kula:lol: ,a druga jest po chorobie i wyglada jak lysy oswiecim:shake: .a trzeciej nie bedzie tym razem:roll: .Ale jak nas poznasz pomimo ogromnej przemiany psow-bedzie nam milo znowu sie spotkac:multi: Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pewnie, że Was rozpoznam ;) Chyba, że ty też zmieniłaś wygląd. Quote
BLACKDRAGON Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 daga10011 napisał(a):A ja tak patrze teraz na plan sedziowania i widze,ze na potwierdzeniu mam wpisane ze sedziuje nas pan Henryk Jurek do ktorego chcialam jechac,a na planie pani Dorota Standello:-o :-( :angryy: .Byloby mi wsio ryba,gdyby nie to,ze ta pani sedziowala nas w Szczecinie,a mojej mlodej trzeba tylko jedno zw.ml. z krajowki do ml.ch-a od niej juz takowe ma:-( .i juz wlasciwie nie widze sensu tej wystawy:-( Henryk Jurek ze względu na zły stan zdrowia nie pojawi się na wystawie. Z tego co mi wiadomo sędziować będzie na tym ringu p.Dorota Kuczyńska-Standełło. Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :-( .to fatalna wiadomosc:-( .Moja druga suka jeszcze u niej nie byla,wiec jakis to ma sens,ale z jej obecnym wygladem raczej zadny:roll: .wobec tego chyba nie jedziemy:-( Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dagusiu :placz: Piękna pogoda będzie, spotkasz się ze znajomymi, może pani sędzina inaczej oceni Twoją sunię. Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No w sumie masz racje:oops: .a przy okazji psiarnia moglaby sie w morzu wykapac bo i tak planowalam cala piatke zabrac(oczywiscie nie na wystawe-bo by ja rozniosly:-o :lol: ).Moze sie skusze,chociaz siedzimy teraz nad malym jeziorkiem i tez jest fajnie-sami psiarze i woda:loveu: . Tylko szkoda tego mlodziezowego championatu w wieku 11 miesiecy:roll: Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Zobaczycie, zdobędziecie młodziezowego championa, zgarniecie co się da, spotkacie znajomych, psiny zaczerpną kapieli w morzu i wrócisz do domu z psinami szczęsliwa :) Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no wlasnie o to chodzi,ze ml championa nie skonczymy:-( bo jest ta sama sedzina-a juz u niej mamy zw.mlodziezy:-( .ale coz-skonczymy kiedy indziej:lol: Quote
Asta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 O to nie wiedziałam... :( Może jednak będzie ktoś inny sędziował? Zobaczymy Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 U mnie na szczęscie zmian nie ma ;) Ciekawa jestem jak oceni nas pan Ostrowski,:razz: Daga a może my wkońcu sie spotkamy :razz: :razz: My na 7 ringu się pojawimy... Quote
Asta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 A o mnie zapomnieliście? ;) Nie wiem, może uda mi się wpaść pod ring 7 Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 My z Daga już tak się umawiamy od roku że się spotkamy i do tej pory kicha...:evil_lol: Ja do siebie zapraszam, jeszcze nie wiem czy sie wystawimy ale będziemy na pewno ;) Quote
Gazuś Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 A u nas super :shake: Praktycznie na 100% Doc, Piegus i seterki się zbiegną w jednym czasie, nie wiem jak ja się ROZDWOJE :shake: I Florka zresztą też. Mam nadzieje, że sędizowanie będzie szło jednemu sędziemu dłuugo, jednemu ekspresowo, bo inaczej to :shake: Nie wiecie może czy Fidekangela będzie na tej wystawie? Bo się nie odzywa ostatnio coś... Quote
Asta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Przecież mieszka w twójmieście, ale z tego co wiem też ma dużo psów do wystawienia, może ja moge jakos pomóc? a raczej moja siostra, tez handlerka :) Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gazuś, w warszawie Pangei zbiegły się dwa psy, jeden Petit a drugi dog, w tym samym czasie, ale sędziemu wyjaśniła i czekał na nią ;) Może trzeba wczesniej jakoś porozmawiac czy coś ? Quote
Gazuś Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Jojo, może masz rację - mi bardzo zalezy na Wice, bo ona ze mną u Pana Stępki już raz grupe zgarnęła... Ale z kolei Doca bym się bała komuś dać. Quote
fidekangela Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Oczywiscie ,że będe na tej wystawie. Mam 3 psy , chociaż nie wiem czy 2 z nich nie zbiegną mi się w czasie... Właśnie rozmawiam z Gazuś. Quote
MonikaSz Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Z tego co dowiedziałam się w tym tygodniu w ostatniej chwili GOSiR zmienił oddziałowi zeszłoroczny teren wystawy (wystawa odbywała się na 2 małych boiskach treningowych) na boisko od rugby, gdzie gra Arka. Boisko znajduje się pomiędzy 2 stacjami kolejki SKM (Gdynia Redłowo i Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana) - niedaleko hipermarketu Geant. Mam nadzieję, że nie będzie upału, bo na jego obrzeżach nie ma ani jednego drzewka :shake: Adres ten sam - jak na zgłoszeniu. Quote
Recommended Posts