Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cavalierka napisał(a):
O,świetnie jo-jo!Może wkońcu się spotakmy,bo jakoś zawsze Cię z daleka widzę,a nigdy jakoś nie mogę podejść i zagadać :lol:

Ja nie wiem co Wy tak na mnie polujecie..Czuje się osaczona :stupid: :Help_2:

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavalierka napisał(a):
Polujemy?:lol: Poprostu miło byłoby chwilę pogadać :lol: ;)

nie no smieje się że ze mną taką gówniara chce ktoś pogadać:evil_lol:
ale ja bardzo chętnie :)

Posted

Ja bede i chetnie sie pointegruje z dogomaniacka ekipa :cool3:

Bede wystawiac mego brytana, wiec mam nadzieje, zektos na ring podskoczyy, aby sie ze mna zapoznac.

Nie badzcie zdziwieniu, ze z podniecenia neie bede mogla ustac w miejscu, ale to tkai objw przedringowy :razz: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, tak sobie myśle..do końca przyjmowania zgłoszeń zostalo nie całe dwa tygodnie, i czy myslicie że będzie wiadomo przed wystawą kto dokładnie jakie rasy sędziuje?

Posted

best13 napisał(a):
Czy w Gdyni są duże ringi? Bo w Słupsku malutkie były...

Ja wiem tylko tyle że w Gdynii są podobno baardzo fajne wystawy :)

Posted

best13 napisał(a):

W Gdyni ringi na mój gust małe, ale atmosfera baaardzo fajna - taka przytulna wystawka :lol: Ogólnie cały teren podzielony jest na takie dwa boiska - jedno ogrodzone.

Posted

best13 napisał(a):
Mogłyby być większe, ale nie tragicznie nie jest. Minusem jest sztuczna trawa na jednym z boisk (tym ogrodzonym).
Kiedyś wystawa odbywała się na stadionie, ale ze względu na dbałość o stan murawy dla naszych piłkarzy - wystawowicze od paru lat nie mają tam wstępu.

Posted

będe ale niestety nie wystawiam mojego psiaka ;( nie zdąży odrosnąć po trymowaniu..( ale i tak wezmę go na wystawe żeby się zapoznał)

Więc czas praktycznie mam wolny , więc jak ktoś szuka handlera to jestem otwarta na wszelkie propozycje.!

Posted

Warto czytac dogo:lol: .Wlasnie sobie uswiadomilam,ze dzis mija termin zgloszen:lol: .Oczywiscie jedziemy,jesli nic sie nie stanie-typu cieczka,rozwalone auto albo chorobsko:roll: