Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze wszyscy umowimy sie na wystawie, albo przed.. o danej godzinie do uzgodnienia jeszcze :) zebysmy sie wszyscy nie szukali po calej wystawie :P

Posted

czy ktos z bywalcow poznanskiej wystawy moze powiedziec jak wyglada zaplecze handlowe na wystawie?

musze koniecznie kupic cos z bloodhoundem...obiecalam komus, ale jakos ani we wrocku ani w legionowie nic nie bylo :(

czy Poznan moze mi pomoc? czy jest duzo straganow z psimi gadzetami?

Posted

Dolphine, ja tam byłam w ubiegłym roku i jest nie bardzo. W pawilonie głównym, za ringiem honorowym, kilka małych namiotrów. Gastronomia też :flop: . Może teraz będzie lepiej.

Ps. Czy ktoś zna malamucią stawkę na Poznań?

Posted

My też się wybieramy z Godną i Noi'kiem :) . Wiem już, że nie będzie łatwo bo silna konkurencja :-? , ale w Poznaniu nie byliśmy całe wieki.

Nova chyba będziecie ciągnąć za sobą ogon bo Janusz tego dnia pracuje po południu :lol: .

Posted

Cześć Ewuś :)

No tak Nova to nasza sąsiadka, ta od tych potworów za siatką :wink: . A jeśli chodzi o twoje dziewczyny to nie ma sprawy mogę je wystawić :D . Janusz będzie robić przyczepę więc z przewozem psów nie będzie problemu.

Posted

Hola! Hola!

Sąsiadko!!!!

Bo Ci wpuszczę Dudusia przez siatkę!

Ps.

A czy Ruda czasem nie ma cieczki? (Urodzą się śliczne małe potworki!!!)

:roflt: