furciaczek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Uwielbiam takie zdiecia!! http://img153.imageshack.us/img153/7614/bellaiskra.jpg Quote
hankasanok Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Witam wszytskich Tak to nasza Belunia! Jest u mnie i Andrzeja bardzo krótko bo od soboty a już sie w niej zakochaliśmy! To wspaniała sunia nie wim jak ktoś mógł ją zostawić. Warto było przejechać te kilometry. Obiecuje wysyłać zdjęcia i pisać co u Belli bo wiem, że była Waszą ulubienicą! Pozdrowienia z Sanoka Anka, Andrzej i Belunia Quote
Alicja Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 hankasanok napisał(a):Witam wszytskich Tak to nasza Belunia! Jest u mnie i Andrzeja bardzo krótko bo od soboty a już sie w niej zakochaliśmy! To wspaniała sunia nie wim jak ktoś mógł ją zostawić. Warto było przejechać te kilometry. Obiecuje wysyłać zdjęcia i pisać co u Belli bo wiem, że była Waszą ulubienicą! Pozdrowienia z Sanoka Anka, Andrzej i Belunia :multi: witamy i czekamy na relacje ;) Quote
J_ulia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 hankasanok napisał(a):Witam wszytskich Tak to nasza Belunia! Jest u mnie i Andrzeja bardzo krótko bo od soboty a już sie w niej zakochaliśmy! To wspaniała sunia nie wim jak ktoś mógł ją zostawić. Warto było przejechać te kilometry. Obiecuje wysyłać zdjęcia i pisać co u Belli bo wiem, że była Waszą ulubienicą! Pozdrowienia z Sanoka Anka, Andrzej i Belunia Witam serdecznie :):):) i zapraszam do częstych odwiedzin ;) Quote
andzia69 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kana napisał(a):Witamy !!! Czekamy na zdjęcia kochanej pręguski ! jakiej pręguski??? toć przecież Bella nie była w prążki...no chyba, że ja juz z przepracowania niedowidzę:( Quote
Alicja Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='andzia69']jakiej pręguski??? toć przecież Bella nie była w prążki...no chyba, że ja juz z przepracowania niedowidzę:( była , była ;) http://img6.imageshack.us/i/p1030271q.jpg/ Quote
J_ulia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 andzia69 napisał(a):jakiej pręguski??? toć przecież Bella nie była w prążki...no chyba, że ja juz z przepracowania niedowidzę:( Bellunia ma delikatne prążki na grzbiecie ;) Quote
Kana Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ciotka Ty coś ostatnio zmęczona chyba że prążkóóów nie widzisz :diabloti::diabloti: P.S nowi państwo mieli szczęście że zdążyli przede mną porwać Belle :evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Kana']Ciotka Ty coś ostatnio zmęczona chyba że prążkóóów nie widzisz :diabloti::diabloti: P.S nowi państwo mieli szczęście że zdążyli przede mną porwać Belle :evil_lol: ano zmęczona...jak sie rabotajet światek piątek i niedziela plus 8 dni w tygodniu do 21-23 to prązki mi latają przed oczami...ale na Belli to ich nie widziałam:( Quote
J_ulia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Filmik w Bellcią w roli głównej :):):) [video]http://yfrog.com/5lhankatel2013z[/video] Dziewczyna ma totalnego hopla na punkcie wody. Już na drugim spacerze sama władowała się do rzeki , a dzień później chciał popływać w fontannie (była bardzo zawiedziona jak jej tego zabroniono...). Donna przysyła pozdrowienia :):):) Foteczki Naomi mam obiecane późnym wieczorkiem. Dostałam również serdeczne zaproszenia ,żeby odwiedzić dziewczynkę ;) Oczywiście skorzystam... Quote
J_ulia Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Zdjęcia Naomi :) nie są za dobrej jakości bo z komórki , ale wkrótce będą lepsze :) Quote
J_ulia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Alicja napisał(a):Nazse śliczne 2 dziewczynki :loveu: 3 dziewczynki ;) Filmik z Bellunią Zdjęcia Donny i Naomi Quote
Alicja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 J_ulia napisał(a):3 dziewczynki ;) Filmik z Bellunią Zdjęcia Donny i Naomi no 3 ;) 3 .....;) Quote
andzia69 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wizyta dla Svenka w poniedziałek - Agrawa chciała dzisiaj...ale dzisiaj pani nie pasowało...nie podoba mi sie tylko ten 17-latek..no ale moze jest..."normalny" Quote
Alicja Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 andzia69 napisał(a):Wizyta dla Svenka w poniedziałek - Agrawa chciała dzisiaj...ale dzisiaj pani nie pasowało...nie podoba mi sie tylko ten 17-latek..no ale moze jest..."normalny" ufff..dzięki , przekażę Julii Andzia , ale ja naprawde znam wiele 17 latków co super się opiekują psiakami Fajnie na spacerze spotkac takiego swojego wychowanka , co sie myślało że nic dobrego z niego nie wyrośnie a potem okazuje sie że masz kompana na spacerach ;) badźmy dobrej myśli :kciuki: Quote
Czaruś Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Świetne 3 dziewczynki :) Fajnie im się poszczęściło :) A Bellunia przepiękna :loveu: Quote
J_ulia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Patrzcie , podziwiajcie i żałujcie tak jak ja , że to nie wasze cudo... Quote
J_ulia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Teraz chyba wszystkie Ciocie widzą pręgi ... nie... :cool3: Widać jak długi zakaz wchodzenia na kanapę obowiązywał :evil_lol: Quote
Recommended Posts