J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ... jeszcze za uszkami proszę.... daj łapkę.... zdjęcie tygodnia..... Test na branie z ręki... celujący. Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://img29.imageshack.us/img29/6576/obraz066ut.jpg super zdjęcie ... dam Ci łapkę i wystawie języczek ale daj coś dobrego i przytul choć troszkę Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Zapomniałam dodać- dziewczynka jest strasznym zmarzluchem... zrobi co ma zrobić i już pod drzwiami wybiegu czeka ,żeby ją do ciepełka wpuścić... a dzisiaj tak zimno nie było... Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 J_ulia a masz jakieś zdjecie Naomi ? :oops: Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Noni (tak ją nazywam) ... choruszka kochana... Niestety zdjęcia mi kompletnie nie wyszły :( nie chciałam jej na dwór niepotrzebnie brać ,żeby dziewczynka nie zmarzła i te zrobione w pomieszczeniu strasznie się rozmazały. Noni: - jest bardzo spokojna, zrównoważona, opanowana, nie jest nachalna, ale grzecznie czeka na każdy nawet najdrobniejszy gest dobroci ze strony człowieka. - jest strasznie chudziutka, już taka do schroniska przyszła. Już i tak wygląda "lepiej". Obejrzałam ją sobie dokładnie, ma dużo starych ran na ciele, szczególnie na łapkach. - raczej nie pała miłości do innych psów. - ogonek ładnie się goi a kaszel prawie przeszedł,ale jest jej jakiś td potrzeby ,żeby mogła do pełni sił dojść...schronisko nawet najlepsze to tylko schronisko... Zdjęcia bez kubraczka... robione w ogrzewanym pomieszczeniu... Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 te ufne oczka ... http://img5.imageshack.us/img5/7712/obraz091cz.jpg Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Tu ten nieszczęsny ogonek i pogryzione łapki.... Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 malutka :( ech ludzie są podli ... komu ona zawiniła ten jej przepraszający wzrok :( teraz ma ogonek jak boxio Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ona sprawia takie wrażenie , jakby przepraszała za to ,że żyje i sprawia kłopot... to jest takie przykre... ;( Bałam się ją nawet mocniej pogłaskać ,żeby je bólu nie sprawić przez przypadek.... Biedne pogryzione uszka... Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 a.... tu Noni w śpioszkach... trzeba jej było troszkę nogawkii podwinąć... bo ona tak chudziutka i drobniutka jest.... Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 hehehehe kto małej tyłem na przód piżamę założył ??? ale się usmiałam to wiązane na szyjce a gumeczka na doopce Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :roflt: Ciotki widać dzieckom śpioszków jeszcze nie ubierały Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='fioneczka']hehehehe kto małej tyłem na przód piżamę założył ??? ale się usmiałam to wiązane na szyjce a gumeczka na doopce[/QUOTE] [quote name='Alicja']:roflt: Ciotki widać dzieckom śpioszków jeszcze nie ubierały[/QUOTE] to nie ja ubierałam tylko 2 panów...:eviltong: ale faktycznie wyglądało to dziwnie....:razz: ale co ja będę krytykować skoro oni tacy dumni z siebie byli....:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='J_ulia']to nie ja ubierałam tylko 2 panów...:eviltong: ale faktycznie wyglądało to dziwnie....:razz: ale co ja będę krytykować skoro oni tacy dumni z siebie byli....:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 z przodu tasiemka żeby zawiązać w miarę potrzeby wyżej bądź nizej na szyjce a na doopinca gumeczka ale może być i tak tylko strasznie na doopce pomotana dziewczynka ... no i dobrze że gumeczka cienka bo by niunię udusili ;) Quote
J_ulia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Cioteczki na dzisiaj koniec zdjęć. Panów wkleję jutro. Przekażę śpioszkowe spostrzeżenia, jutro do schronu . Mam nadzieję ,że nie poczują się urażnie ... ta męska duma ;) Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 no to zaczekamy do jutra na resztę fotasków dzięki za zdjątka Noemi ... właśnie stwierdziłam ze muszę kupić jej obróżkę w innym kolorze ... czerwony jej nie pasuje ;) Quote
bonsai_88 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A powiecie mi może gdzie takie wielkie śpiochy dorwałyście - ja na mojego potwora już pół roku szukam i znaleźć nei mogę :(. Quote
fioneczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='bonsai_88']A powiecie mi może gdzie takie wielkie śpiochy dorwałyście - ja na mojego potwora już pół roku szukam i znaleźć nei mogę :(. uszyła mi koleżanka ... Fioneczka była chora i w takich spała http://s717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/?action=view¤t=IMG_1539.jpg jeśli potrzeba zrobię wykrój i Ci podeślę ... podaj adres na PW ktoś Ci uszyje jak wykrój będzie a mogę zapytać po co Ci śpioszki ? Quote
bonsai_88 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Fioneczka miałam nadzieję że to po prostu przerobione śpiszki dla dziecka :(... niestety w naszym pięknym kraju uważa się, że 2-letnie dziecko ma sypiać w piżamce, a mój potworek [żeby nie było - o synku mówię ;)] zadziera sobie koszulkę po same uszy i marznie :(. Quote
Kana Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Liza jest świetna ;) Donna piękna. Naomi ... biedactwo :( Quote
Alicja Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='bonsai_88']Fioneczka miałam nadzieję że to po prostu przerobione śpiszki dla dziecka :(... niestety w naszym pięknym kraju uważa się, że 2-letnie dziecko ma sypiać w piżamce, a mój potworek [żeby nie było - o synku mówię ;)] zadziera sobie koszulkę po same uszy i marznie :(. mus szukać na allegro ... ze Twojego dzieciństwa można było kupić 1 częściową piżame a'la śpiochy nawet dla 6 latka ;) Julia ....wstawaj ;) Quote
J_ulia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Wstałam, wstałam... już daje zdjęcia... ( musiałam najpierw przekazać szczegóły do wizyt przed adopcyjnych....) Spajki: - młody , bardzo silny, domagający się przytulania, ale przy tym spokojny i zrównoważony chłopak. - jest troszkę za chudy... ale w schronie już nad tym pracują. - zdecydowane nie lubi innych psów, ale w ludziach jest zakochany. - kolejne cudo... widać ,że nie jest "zniszczony"... może po prostu komuś się znudził... - jeszcze nie wykastrowany- zostanie w przyszłym tygodniu. Dzień dobry ... Spajki jestem... Kawał chłopa ze mnie... Ta postawa... Te oczka.... Quote
J_ulia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 no gdzie te ciastka się podziały.... jeszcze tu poproszę... jak się do drapania nastawiał... jak tu się nie zakochać....... zdjęcie miesiąca... Quote
Recommended Posts