Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
no ja też czekam , przecież dziś sobota ....ktoś miał gdzieś jechać ......

i ja czekam... nic nie wiem... wyszłam rano z domu bez telefonu i wróciłam kiedy już nie wypada do nikogo dzwonić... kurde, jak ja do rana wytrzymam ...

Posted

J_ulia napisał(a):
i ja czekam... nic nie wiem... wyszłam rano z domu bez telefonu i wróciłam kiedy już nie wypada do nikogo dzwonić... kurde, jak ja do rana wytrzymam ...

to chociaż wyślij SMSa .....

Posted

Etna w nowym domku :)
Pan wczoraj po nią przyjechał. Noc minęła dobrze, Etna zachowuje się wzorowo. Jak tylko wróci ze spaceru mam obiecane zdjęcia ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
Etna w nowym domku :)
Pan wczoraj po nią przyjechał. Noc minęła dobrze, Etna zachowuje się wzorowo. Jak tylko wróci ze spaceru mam obiecane zdjęcia ;)

ufffffffffffffffffffffffffff..... no to Etna , bądź grzeczna kochana :kciuki:

Posted

Miałabym wspaniały dom dla amstaffa, ale jest jedna rzecz - a w zasadzie nie rzecz, a futrzak .... w tym domu mieszka cudowny futrzak , jest fretką, a w zasadzie fretkiem o imieniu Miecio. Miecio "lata" po mieszkaniu luzem i zaczepia chcąc się bawić, doskonale zgadzał się z poprzednim amstaffem, wspólnie spali. Byłam parę dni temu na wizycie PA razem z Zadrą, Zadra fretki nie zaakceptowała, siedzieliśmy 2,5 godziny, a ona się coraz bardziej "nakręcała", chociaż na koty nie zwraca specjalnie uwagi. Nie zaryzykowałabym życia Miecia.

Posted

Alicja napisał(a):
Myśle , ze najbezpieczniej by było jakby psiak był szczeniorem , chociaż bywa że i dorosły daje radę zaakceptować zwierzaczka

Tamten amstaff był już dorosłym psem jak pojawił się maleńki Mietek, mieli go od szczeniaka - był rodowodowy, wystawiany.
Też pomyśleliśmy o szczeniaku, gdybyście wpadły na trop szczeniaka w potrzebie, to dajcie znać.

Posted

Ten dem jest naprawdę rewelacyjny... jakikolwiek pies tam trafi będzie miał dobrze. Szkoda, że Miecio nie jest kotem...

Cynk dam oczywiście ;) cały czas...trzymam...

Posted

Korespondentka napisał(a):
Tamten amstaff był już dorosłym psem jak pojawił się maleńki Mietek, mieli go od szczeniaka - był rodowodowy, wystawiany.
Też pomyśleliśmy o szczeniaku, gdybyście wpadły na trop szczeniaka w potrzebie, to dajcie znać.

nie ma sprawy , popatrzę jutro też na niebieskim forum

Posted

Pojechała :multi:

Wieczorkiem zadzwonię do jej nowej Pańci i dowiem się jak jej minęły pierwsze godziny. Mam zamiar wybrać się do niej w niedługim czasie :)

Posted

J_ulia napisał(a):
Pojechała :multi:

Wieczorkiem zadzwonię do jej nowej Pańci i dowiem się jak jej minęły pierwsze godziny. Mam zamiar wybrać się do niej w niedługim czasie :)

czy jest już wieczór ;) ??