J_ulia Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Alicja']Pani Teresa ma rękę do dobrych domów . Szczególnie,że to jej bardzo dobra koleżanka :) Miałam okazję nawet kiedyś przelotnie ją spotkać. Pani prowadzi pizzerie hehe zastanawiam się ,że Prince pizze polubi ;) Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pamiętajcie ze można jeszcze i tak pomóc http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Quote
J_ulia Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Alicja']Pamiętajcie ze można jeszcze i tak pomóc http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Ja już dzisiaj nakarmiłam moja ulubienie Hesie :oops::roll: Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 J_ulia napisał(a):Ja już dzisiaj nakarmiłam moja ulubienie Hesie :oops::roll: dobrze by było się zmówić na 1 psa , uzbierać dla niego i potem znów następnego , bo tak to strasznie długo samemu się zbiera Quote
zozolina Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Alicja napisał(a):dobrze by było się zmówić na 1 psa , uzbierać dla niego i potem znów następnego , bo tak to strasznie długo samemu się zbiera oooooooooooo własnie tak to szybciej i wiecej psiaków sie nakarmi ,jestem za bo tez wspieram ta akcje !!!!! Quote
hankasanok Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Alicja napisał(a):dobrze by było się zmówić na 1 psa , uzbierać dla niego i potem znów następnego , bo tak to strasznie długo samemu się zbiera no to kogo karmimy? Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 hankasanok napisał(a):no to kogo karmimy? Ja wybieram tego codziennie któremu najmniej brakuje do wora... Quote
Korespondentka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja karmię jamnika ;) a Perun chrapie głośniej od mojego męża :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Korespondentka napisał(a):ja karmię jamnika ;) a Perun chrapie głośniej od mojego męża :evil_lol: ten typ tak ma ;) Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Alicja napisał(a):ten typ tak ma ;) Całe szczęście ,że ani mój TZ ani żaden z moich psów nie chrapie ;) Najgłośniej chrapiącym psem jakiego spotkałam to był Ciastek mix. amstaffa... gorzej od chłopa z wadą przegrody nosowej ... hehe Quote
Monday Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Poszukuję kogoś na wizytę Ruda Śląska-Nowy Bytom, Podgórze.... Wizyta dla dużego młodego, łagodnego jak baranek i przefajnego psiaka. Bardzo proszę o pomoc.... Gdyby ktoś mógł, to proszę o kontakt na pw, albo o telefon czy sms do Magdy, która rozmawiała z osobą chcącą adoptować psa 606 916 915. Bardzo proszę....ktoś fajny się trafił, a na tego olbrzymka sami kretyni się napalają - już każdy ma dość pytań czy to groźny pies.... To jest Bryś http://www.dogomania.pl/threads/1950...a-pomoc!/page6 Quote
Alicja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Monday']Poszukuję kogoś na wizytę Ruda Śląska-Nowy Bytom, Podgórze.... Wizyta dla dużego młodego, łagodnego jak baranek i przefajnego psiaka. Bardzo proszę o pomoc.... Gdyby ktoś mógł, to proszę o kontakt na pw, albo o telefon czy sms do Magdy, która rozmawiała z osobą chcącą adoptować psa 606 916 915. Bardzo proszę....ktoś fajny się trafił, a na tego olbrzymka sami kretyni się napalają - już każdy ma dość pytań czy to groźny pies.... To jest Bryś http://www.dogomania.pl/threads/1950...a-pomoc!/page6 jest gdzieś wątek schroniska z Rudy Śląskiej , jak znajde wstawię linka Quote
hankasanok Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Korespondentka napisał(a):ja karmię jamnika ;) a Perun chrapie głośniej od mojego męża :evil_lol: nie martw sie nasza panna tez chrapie, i to jeszcze jak! Jak kiedys nocowała u nas moja kolezanka to rano oskarżyła o swoje niewyspanie mojego Andrzeja! Szybko jednak Andrzej został oczyszczony z zarzutów, bo to Bellusiowa sprawka była!!!! :evil_lol:, daje dziewczyna w nocy!!!!!:p Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Ciotki kochane czy my znamy kogoś od TTB z Sosnowca?? Jest Pan mocno zainteresowany Tequilą . Jeśli ankieta dobrze wyjdzie , to jak najszybciej chciałbym tam kogoś podesłać... Kurde zimno jest, a nasze bullki kochane do zimnolubnych nie należą... Quote
Monday Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 J_ulia napisał(a): Kurde zimno jest, a nasze bullki kochane do zimnolubnych nie należą... Zajrzyjcie na wątek jamora... Zawiozłam tam 2 tyg temu bullowatą Lady...też się martwiłam czy jej nie zimno... Nie widać tego na zdjęciach :) Dostałam zapewnienie jamora, że odpowiednie jedzenie naprawdę potrafi zdziałać cuda przy nieodczuwaniu skutków zimy. Quote
Jenny19 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 J_ulia napisał(a):Ciotki kochane czy my znamy kogoś od TTB z Sosnowca?? Jest Pan mocno zainteresowany Tequilą . Jeśli ankieta dobrze wyjdzie , to jak najszybciej chciałbym tam kogoś podesłać... Kurde zimno jest, a nasze bullki kochane do zimnolubnych nie należą... Z Sosnowca jest Melissa nie wiem jaki ma nik tutaj na dogomanii, zajmowała się adopcją ttb, ma 2 psy tej rasy, niedawno tez robiła dla naszej Jagusi wizytę tel: na pw gg: 9723282 Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jenny19 napisał(a):Z Sosnowca jest Melissa nie wiem jaki ma nik tutaj na dogomanii, zajmowała się adopcją ttb, ma 2 psy tej rasy, niedawno tez robiła dla naszej Jagusi wizytę tel: 506949028 gg: 9723282 napisałam do niej na niebieskim PW ale widze jest telefon , Julia dzwoń ;) Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Alicja napisał(a):napisałam do niej na niebieskim PW ale widze jest telefon , Julia dzwoń ;) Załatwione. Dane przekazane :) Tequila będzie sterylizowana w poniedziałek. Do adopcji najwcześniej w przyszłą sobotę. Quote
agaga21 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 a ja się strasznie gubię w waszych ttb:oops:. która to etna?:razz: Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 agaga21 napisał(a):a ja się strasznie gubię w waszych ttb:oops:. która to etna?:razz: To jest Etna ;) Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 agaga21 napisał(a):a ja się strasznie gubię w waszych ttb:oops:. która to etna?:razz: jest na 1szej stronie ;) ETNA Quote
agaga21 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 pomyślałam, że zrobię etnie allegro ale wpadłam na inny pomysł. co powiecie na zbiorowe allegro gliwickich astów? Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 agaga21 napisał(a):pomyślałam, że zrobię etnie allegro ale wpadłam na inny pomysł. co powiecie na zbiorowe allegro gliwickich astów? :multi: :calus: Quote
J_ulia Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Wizytę dla Zadry wypadła bardzo dobrze :) Dziewczynka we wtorek jedzie do domu. Bardzo dziękuje Nirwanie za wizytę :) Ps: Udało mi się w sobote na chwilkę podskoczyć do schronu . Mam zdjecia Etny (cudowna , kochana dziewczynka) i nowego czarno białego chłopca , którego ochrzciłam Lizak z uwagi na jego słodki i wesoły charakter :) Quote
Recommended Posts