Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Pani Teresa ma rękę do dobrych domów .

Szczególnie,że to jej bardzo dobra koleżanka :) Miałam okazję nawet kiedyś przelotnie ją spotkać. Pani prowadzi pizzerie hehe zastanawiam się
,że Prince pizze polubi ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
Ja już dzisiaj nakarmiłam moja ulubienie Hesie :oops::roll:

dobrze by było się zmówić na 1 psa , uzbierać dla niego i potem znów następnego , bo tak to strasznie długo samemu się zbiera

Posted

Alicja napisał(a):
dobrze by było się zmówić na 1 psa , uzbierać dla niego i potem znów następnego , bo tak to strasznie długo samemu się zbiera

oooooooooooo własnie tak to szybciej i wiecej psiaków sie nakarmi ,jestem za bo tez wspieram ta akcje !!!!!

Posted

Alicja napisał(a):
ten typ tak ma ;)

Całe szczęście ,że ani mój TZ ani żaden z moich psów nie chrapie ;)

Najgłośniej chrapiącym psem jakiego spotkałam to był Ciastek mix. amstaffa... gorzej od chłopa z wadą przegrody nosowej ... hehe

Posted

Poszukuję kogoś na wizytę Ruda Śląska-Nowy Bytom, Podgórze....
Wizyta dla dużego młodego, łagodnego jak baranek i przefajnego psiaka. Bardzo proszę o pomoc....
Gdyby ktoś mógł, to proszę o kontakt na pw, albo o telefon czy sms do Magdy, która rozmawiała z osobą chcącą adoptować psa 606 916 915.

Bardzo proszę....ktoś fajny się trafił, a na tego olbrzymka sami kretyni się napalają - już każdy ma dość pytań czy to groźny pies....

To jest Bryś

http://www.dogomania.pl/threads/1950...a-pomoc!/page6

Posted

[quote name='Monday']Poszukuję kogoś na wizytę Ruda Śląska-Nowy Bytom, Podgórze....
Wizyta dla dużego młodego, łagodnego jak baranek i przefajnego psiaka. Bardzo proszę o pomoc....
Gdyby ktoś mógł, to proszę o kontakt na pw, albo o telefon czy sms do Magdy, która rozmawiała z osobą chcącą adoptować psa 606 916 915.

Bardzo proszę....ktoś fajny się trafił, a na tego olbrzymka sami kretyni się napalają - już każdy ma dość pytań czy to groźny pies....

To jest Bryś

http://www.dogomania.pl/threads/1950...a-pomoc!/page6

jest gdzieś wątek schroniska z Rudy Śląskiej , jak znajde wstawię linka

Posted

Korespondentka napisał(a):
ja karmię jamnika ;)

a Perun chrapie głośniej od mojego męża :evil_lol:

nie martw sie nasza panna tez chrapie, i to jeszcze jak! Jak kiedys nocowała u nas moja kolezanka to rano oskarżyła o swoje niewyspanie mojego Andrzeja! Szybko jednak Andrzej został oczyszczony z zarzutów, bo to Bellusiowa sprawka była!!!! :evil_lol:, daje dziewczyna w nocy!!!!!:p

Posted

Ciotki kochane czy my znamy kogoś od TTB z Sosnowca??

Jest Pan mocno zainteresowany Tequilą . Jeśli ankieta dobrze wyjdzie , to jak najszybciej chciałbym tam kogoś podesłać... Kurde zimno jest, a nasze bullki kochane do zimnolubnych nie należą...

Posted

J_ulia napisał(a):
Kurde zimno jest, a nasze bullki kochane do zimnolubnych nie należą...

Zajrzyjcie na wątek jamora...
Zawiozłam tam 2 tyg temu bullowatą Lady...też się martwiłam czy jej nie zimno...
Nie widać tego na zdjęciach :)
Dostałam zapewnienie jamora, że odpowiednie jedzenie naprawdę potrafi zdziałać cuda przy nieodczuwaniu skutków zimy.

Posted

J_ulia napisał(a):
Ciotki kochane czy my znamy kogoś od TTB z Sosnowca??

Jest Pan mocno zainteresowany Tequilą . Jeśli ankieta dobrze wyjdzie , to jak najszybciej chciałbym tam kogoś podesłać... Kurde zimno jest, a nasze bullki kochane do zimnolubnych nie należą...

Z Sosnowca jest Melissa nie wiem jaki ma nik tutaj na dogomanii, zajmowała się adopcją ttb, ma 2 psy tej rasy, niedawno tez robiła dla naszej Jagusi wizytę
tel: na pw
gg: 9723282

Posted

Jenny19 napisał(a):
Z Sosnowca jest Melissa nie wiem jaki ma nik tutaj na dogomanii, zajmowała się adopcją ttb, ma 2 psy tej rasy, niedawno tez robiła dla naszej Jagusi wizytę
tel: 506949028
gg: 9723282

napisałam do niej na niebieskim PW ale widze jest telefon , Julia dzwoń ;)

Posted

Alicja napisał(a):
napisałam do niej na niebieskim PW ale widze jest telefon , Julia dzwoń ;)

Załatwione. Dane przekazane :)
Tequila będzie sterylizowana w poniedziałek. Do adopcji najwcześniej w przyszłą sobotę.

Posted

Wizytę dla Zadry wypadła bardzo dobrze :) Dziewczynka we wtorek jedzie do domu. Bardzo dziękuje Nirwanie za wizytę :)

Ps: Udało mi się w sobote na chwilkę podskoczyć do schronu . Mam zdjecia Etny (cudowna , kochana dziewczynka) i nowego czarno białego chłopca , którego ochrzciłam Lizak z uwagi na jego słodki i wesoły charakter :)