J_ulia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Kana napisał(a):Julcia jak tam rozmowy na temat Calineczki naszej kochanej ? Jak reszta psiaków? Jak Naomi w nowym domu? Co do Calineczki to totalne dno... odebrałam chyba z 20 telefonów w jej sprawie i żadnemu z tych ludzi bym nawet chomika nie dała.... Wymienię "najciekawsze" - z 5 telefonów "bo mają psa i chcą szczeniaki" w tym jeden gdzie grożono mi sądem i prokuratorem bo sterylka to okaleczanie i znęcanie się nad zwierzętami - z 3 gdzie miała iść do budy i łańcuch... - najgorszy był chyba ten gdzie facet chciał Calinke do pilnowania działki bo już mu dwa psy otruli i potrzebuje trzeciego! Dodam , że tej facet na tej działce jest raz w tygodniu ... -wydawało się , że był jeden w miarę sensowny dom odbyła się nawet wizyta , ale Pani zaczeła plątać się w zeznaniach... najprawdopodobniej byłą to próba wyciągnięcia psa... Z Naomi bardzo dobrze :) Zapomniałam wam powiedzieć okazało się ,że Naomi nie ma 3 lat jak sądziliśmy tylko ok. 1 - 1.5 roku . Była tak wyniszczona ,że wszyscy myśleli ,że to dużo starszy piesek... Quote
Alicja Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Brysio']oki tylko poprawie bo napisałam, ze Calineczka to Pitt Bull hehe a czy mogę wykorzystac wasze zdjęcia i dorzucic do tego allegro? moje są nie takie ładne;/ korzystaj , w końcu one nie nasze tylko Calineczki ;) Julia zapomniałaś o domku z Łowicza napomknąć , ja już ostrzegłam Furciaczkową Quote
Kana Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A można się domagać nowych zdjęć Naomi ?? :) Dziewczyny uważajcie na tą kobietę co chciala wyludzić Calinkę. Quote
Ss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wybaczcie ale serce się kraja.. bardzo prosze o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/182760-bezdomna-sunia-z-olbrzymimi-guzami-pod-brzuchem-GLIWICE-SkrzyA-owanie-ul-SkA-odowskiej Quote
Brysio Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dostalam dzis maila w sprawie Calineczki ale kazałam kontaktowac się ze schroniskiem Quote
Alicja Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Brysio napisał(a):dostalam dzis maila w sprawie Calineczki ale kazałam kontaktowac się ze schroniskiem zawsze możesz jeszcze dać namiary na Julię Quote
J_ulia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Cioteczki pomóżcie !!! Potrzebuje kogoś doświadczonego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Calineczki na terenie miasta : Opole. Pan wydaje się sensowny, mieszka sam w domku z ogródkiem. Miał bernardyna , który mieszka w domu , ale niestety odszedł rok temu na raka jelita. Wszystkie namiary na pv. Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Opole Opole...hmm chyba kogos mam, sie dowiem i dam znac. Quote
J_ulia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 furciaczek napisał(a):Opole Opole...hmm chyba kogos mam, sie dowiem i dam znac. Było by super :) dziękuje Quote
J_ulia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 W KOŃCU DOROBILIŚMY SIĘ BANERKA ;) Wielkie dzięki LadyK z : http://www.dogomania.pl/threads/120942-Darmowa-grafika-na-zamA-wienie-GLAMOUR-DESIGN-by-LadyK/page91 Nie umiem znaleźć nikogo w Opolu .... a mam tam już dwa domu dla Calineczki do sprawdzenia... pomóżcie proszę. Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Julia a tu patrzylas?? http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&order=asc&sort=username&&field2=opole Quote
Alicja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='J_ulia'] W KOŃCU DOROBILIŚMY SIĘ BANERKA ;) Nie umiem znaleźć nikogo w Opolu .... a mam tam już dwa domu dla Calineczki do sprawdzenia... pomóżcie proszę. [FONT=Arial]Julia banerki nie działaja napisałaś do Madziek PW na watku Kinga ??[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Kana']Czy Liza i Donna jeszcze są?[/QUOTE] tak są obie Quote
Blood Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Mam pytanko a macie jakies Bullteriery do adopcji???? Quote
andzia69 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Blood']Mam pytanko a macie jakies Bullteriery do adopcji???? zajrzyj na mój wątek - na 1 stronie oprócz jakiejś setki astów jest kilka bulinków:( http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8 Quote
Alicja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 jest Svenek , takie bullkowate cudo http://www.dogomania.pl/threads/144656-MA-ody-astko-bullek-szuka-swojego-domu/page11 Quote
Blood Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 piekne i tyle ich;( ja poszukuje takiego ok roku najlepiej suczka ale to nie koniecznosc.... Quote
Alicja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Blood']piekne i tyle ich;( ja poszukuje takiego ok roku najlepiej suczka ale to nie koniecznosc.... zaloguj się tutaj BullBazarek kliknij w ten napisik Quote
Brysio Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 hej dostalam maila w sprawie Calineczki mimo podania numeru Julki: witam, chcemy jutro podjechać "poznać się" z sinią ale czy jest to możliwe po godz. 17 ? mam jeszcze pytanie - czy będzie ona potrafiła mieszkać w bloku i zachować czystość ? nie nieszczyć ? a także wytrzymać pod naszą nieobecność w pracy 8 godzin ? Piszą państwo że jest bardzo spokojna ale wolę zapytać. Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Brysio']hej dostalam maila w sprawie Calineczki mimo podania numeru Julki: witam, chcemy jutro podjechać "poznać się" z sinią ale czy jest to możliwe po godz. 17 ? mam jeszcze pytanie - czy będzie ona potrafiła mieszkać w bloku i zachować czystość ? nie nieszczyć ? a także wytrzymać pod naszą nieobecność w pracy 8 godzin ? Piszą państwo że jest bardzo spokojna ale wolę zapytać. w sprawie Calineczki będą przeprowadzone 3 wizyty przed adopcyjne (2x Opole i 1X chyba Rybnik) zresztą ktokolwiek pojawiłby się po nią i innego TTB to musi przejść wizytę . Tak że możesz im odpisać , że napewno nie dostaną psa na samo wejśćie , zresztą to na pewno wiesz ;) Quote
Brysio Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 napisałam, zeby kontaktowali się z osobą do ktorej podany jest numer telefonu czyli Julką Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Brysio']napisałam, zeby kontaktowali się z osobą do ktorej podany jest numer telefonu czyli Julką[/QUOTE] to najlepiej , ona ewentualnie umówi na wizytę Quote
Recommended Posts