Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kana napisał(a):
Julcia jak tam rozmowy na temat Calineczki naszej kochanej ?

Jak reszta psiaków?
Jak Naomi w nowym domu?

Co do Calineczki to totalne dno... odebrałam chyba z 20 telefonów w jej sprawie i żadnemu z tych ludzi bym nawet chomika nie dała....
Wymienię "najciekawsze"
- z 5 telefonów "bo mają psa i chcą szczeniaki" w tym jeden gdzie grożono mi sądem i prokuratorem bo sterylka to okaleczanie i znęcanie się nad zwierzętami
- z 3 gdzie miała iść do budy i łańcuch...
- najgorszy był chyba ten gdzie facet chciał Calinke do pilnowania działki bo już mu dwa psy otruli i potrzebuje trzeciego! Dodam , że tej facet na tej działce jest raz w tygodniu ...
-wydawało się , że był jeden w miarę sensowny dom odbyła się nawet wizyta , ale Pani zaczeła plątać się w zeznaniach... najprawdopodobniej byłą to próba wyciągnięcia psa...

Z Naomi bardzo dobrze :) Zapomniałam wam powiedzieć okazało się ,że Naomi nie ma 3 lat jak sądziliśmy tylko ok. 1 - 1.5 roku . Była tak wyniszczona ,że wszyscy myśleli ,że to dużo starszy piesek...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']oki tylko poprawie bo napisałam, ze Calineczka to Pitt Bull hehe

a czy mogę wykorzystac wasze zdjęcia i dorzucic do tego allegro? moje są nie takie ładne;/

korzystaj , w końcu one nie nasze tylko Calineczki ;)

Julia zapomniałaś o domku z Łowicza napomknąć , ja już ostrzegłam Furciaczkową

Posted

Cioteczki pomóżcie !!!

Potrzebuje kogoś doświadczonego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Calineczki na terenie miasta : Opole. Pan wydaje się sensowny, mieszka sam w domku z ogródkiem. Miał bernardyna , który mieszka w domu , ale niestety odszedł rok temu na raka jelita. Wszystkie namiary na pv.

Posted

[quote name='J_ulia']

W KOŃCU DOROBILIŚMY SIĘ BANERKA ;)

Nie umiem znaleźć nikogo w Opolu .... a mam tam już dwa domu dla Calineczki do sprawdzenia... pomóżcie proszę.

[FONT=Arial]Julia banerki nie działaja

napisałaś do Madziek PW na watku Kinga ??[/FONT]

Posted

hej
dostalam maila w sprawie Calineczki mimo podania numeru Julki:

witam, chcemy jutro podjechać "poznać się" z sinią ale czy jest to możliwe po godz. 17 ? mam jeszcze pytanie - czy będzie ona potrafiła mieszkać w bloku i zachować czystość ? nie nieszczyć ? a także wytrzymać pod naszą nieobecność w pracy 8 godzin ? Piszą państwo że jest bardzo spokojna ale wolę zapytać.

Posted

[quote name='Brysio']hej
dostalam maila w sprawie Calineczki mimo podania numeru Julki:

witam, chcemy jutro podjechać "poznać się" z sinią ale czy jest to możliwe po godz. 17 ? mam jeszcze pytanie - czy będzie ona potrafiła mieszkać w bloku i zachować czystość ? nie nieszczyć ? a także wytrzymać pod naszą nieobecność w pracy 8 godzin ? Piszą państwo że jest bardzo spokojna ale wolę zapytać.

w sprawie Calineczki będą przeprowadzone 3 wizyty przed adopcyjne (2x Opole i 1X chyba Rybnik) zresztą ktokolwiek pojawiłby się po nią i innego TTB to musi przejść wizytę . Tak że możesz im odpisać , że napewno nie dostaną psa na samo wejśćie , zresztą to na pewno wiesz ;)

Posted

[quote name='Brysio']napisałam, zeby kontaktowali się z osobą do ktorej podany jest numer telefonu czyli Julką[/QUOTE]

to najlepiej , ona ewentualnie umówi na wizytę