Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NatiiMar napisał(a):
Dziś będą zdjęcia Rudego,jedziemy z Pietruchą na wizytę. Mam nadzieję,że zastaniemy państwa w domu.
Do wieczora zatem:)

super

Kana napisał(a):
A jak idzie szukanie Belli... nie mogę przestać o niej myśleć :(

cisza......

Sa nowe psiaczki w Gliwicach , ale to musi napisać Julia ...póki co w adopcjach cisza.....

Posted

Witam!
Wizyta baaardzo udana. Państwo bez problemów nas wpuścili. Zastaliśmy psiaka burkającego na nas z kanapy...po kilku minutach łaskawie zszedł, przeciągnął się i leniwie podszedł się przywitać. I gdyby nie psie chrupki w mojej dłoni, to pewnie komletnie by nas olał...

Teraz nazywa się Kiler, śpi na kanapie, ma wszystkie szczepienia, jest zaczipowany. Państwo bardzo go kochają. Sierść zdrowa, mięsnie wyrobione, waga prawidłowa, oczy błyszczące i bardzo znudzone naszą wizytą:)

Niestety zapomniałam aparatu....nie mam zdjęć,ale Państwo zapraszają do siebie, więc pewnie jeszcze nie raz tam wpadnę.

Sąsiad się coś pluł,że pies ma być zarejestrowany. Pani upewniła się u nas,że nie musi i powiedziała,że stary grzyb ma się odczepić:)

Domek super!

Posted

hahaha....przecie na qndelki nie cza żadnych zezwoleń ;)

Dzięki za wizytkę u Rudziaszka vel Kilusia ;)

Kurcze wiecie , że sąsiadów mam oki ale na spacerach spotykam taki dziwadła :roll:

Posted

Czuje sie dobrze i jest pewny siebie. Kiedy przyszłyśmy tam z Pietruchą to nie raczył zejść z kanapy, tylko burkał na nas z daleko. Potem jednak się zdecydował,ale strasznie leniwie...:)

Posted

rufusowa napisał(a):
ciotki nie wiem czy to jeszcze aktualne ale dość nowe ogłoszenie....w razie czego miejcie na uwadze
zaginęła suczka okolice Gliwic

Gmina Rudziniec nie ma podpisanej umowy na wyłapywanie i dalszą opiekę nad bezdomnymi zwierzętami ze schroniskiem w Gliwicach. Jeśli ta suczka byłaby złapana na ich terenie to mogłaby trafić do fundacji w Opolu (nazwy nie pamiętam, coś z małymi braćmi). Tak czy inaczej będę miała oczy szeroko otwarte w tamtych okolicach.

Posted

Kana napisał(a):
Na pierwszym zdjęciu myślalam że dzieciaka chcesz opchnąć za obrożę dla psiaków :bigcool:
Tak to jest jak same obrazki się ogląda :P

:roflt: .....
oj takiego koffanego szkraba Clockworkowego nie oddala by ciotka nikomu ;)

Posted

A może tak coś więcej o sobie napiszesz?
A po drugie jak jesteś zainteresowany adopcją któregoś z psiakow to jest podany numer kontaktowy.. bo do Ciebie to nikt dzwonić nie będzie.