NatiiMar Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziś będą zdjęcia Rudego,jedziemy z Pietruchą na wizytę. Mam nadzieję,że zastaniemy państwa w domu. Do wieczora zatem:) Quote
Kana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A jak idzie szukanie Belli... nie mogę przestać o niej myśleć :( Quote
Alicja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 NatiiMar napisał(a):Dziś będą zdjęcia Rudego,jedziemy z Pietruchą na wizytę. Mam nadzieję,że zastaniemy państwa w domu. Do wieczora zatem:) super Kana napisał(a):A jak idzie szukanie Belli... nie mogę przestać o niej myśleć :( cisza...... Sa nowe psiaczki w Gliwicach , ale to musi napisać Julia ...póki co w adopcjach cisza..... Quote
NatiiMar Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witam! Wizyta baaardzo udana. Państwo bez problemów nas wpuścili. Zastaliśmy psiaka burkającego na nas z kanapy...po kilku minutach łaskawie zszedł, przeciągnął się i leniwie podszedł się przywitać. I gdyby nie psie chrupki w mojej dłoni, to pewnie komletnie by nas olał... Teraz nazywa się Kiler, śpi na kanapie, ma wszystkie szczepienia, jest zaczipowany. Państwo bardzo go kochają. Sierść zdrowa, mięsnie wyrobione, waga prawidłowa, oczy błyszczące i bardzo znudzone naszą wizytą:) Niestety zapomniałam aparatu....nie mam zdjęć,ale Państwo zapraszają do siebie, więc pewnie jeszcze nie raz tam wpadnę. Sąsiad się coś pluł,że pies ma być zarejestrowany. Pani upewniła się u nas,że nie musi i powiedziała,że stary grzyb ma się odczepić:) Domek super! Quote
Alicja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 hahaha....przecie na qndelki nie cza żadnych zezwoleń ;) Dzięki za wizytkę u Rudziaszka vel Kilusia ;) Kurcze wiecie , że sąsiadów mam oki ale na spacerach spotykam taki dziwadła :roll: Quote
NatiiMar Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pani przysłała mi fotki na maila. Oto Kiler:) Quote
Kana Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Bardzo ładnie wygląda. Poszczęściło mu się ;) Bella gdzie jesteś :( Quote
NatiiMar Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Czuje sie dobrze i jest pewny siebie. Kiedy przyszłyśmy tam z Pietruchą to nie raczył zejść z kanapy, tylko burkał na nas z daleko. Potem jednak się zdecydował,ale strasznie leniwie...:) Quote
rufusowa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ciotki nie wiem czy to jeszcze aktualne ale dość nowe ogłoszenie....w razie czego miejcie na uwadze zaginęła suczka okolice Gliwic Quote
akile Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 rufusowa napisał(a):ciotki nie wiem czy to jeszcze aktualne ale dość nowe ogłoszenie....w razie czego miejcie na uwadze zaginęła suczka okolice Gliwic Gmina Rudziniec nie ma podpisanej umowy na wyłapywanie i dalszą opiekę nad bezdomnymi zwierzętami ze schroniskiem w Gliwicach. Jeśli ta suczka byłaby złapana na ich terenie to mogłaby trafić do fundacji w Opolu (nazwy nie pamiętam, coś z małymi braćmi). Tak czy inaczej będę miała oczy szeroko otwarte w tamtych okolicach. Quote
Alicja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [FONT=Arial]Zrobiłam mały Bazarek z którego dochód przeznaczam na zakup obroży najzwyklejszych parcianych dla TTB w schronisku w Gliwicach a pozostałą kwotę wpłacam do Hoteliku dla Semira http://www.dogomania.pl/threads/180944-Dla-kaA-dego-CoA-fajnego-na-TTB-do-8-marca?p=14214165#post14214165 Zapraszam :multi::multi:[/FONT] Quote
Kana Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na pierwszym zdjęciu myślalam że dzieciaka chcesz opchnąć za obrożę dla psiaków :bigcool: Tak to jest jak same obrazki się ogląda :P Quote
Kana Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na pierwszym zdjęciu myślalam że dzieciaka chcesz opchnąć za obrożę dla psiaków :bigcool: Tak to jest jak same obrazki się ogląda :P Quote
Alicja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kana napisał(a):Na pierwszym zdjęciu myślalam że dzieciaka chcesz opchnąć za obrożę dla psiaków :bigcool: Tak to jest jak same obrazki się ogląda :P :roflt: ..... oj takiego koffanego szkraba Clockworkowego nie oddala by ciotka nikomu ;) Quote
chalimala Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Witam! potrzebna jest wizyta przedadopcyjna dla tego psiaka http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=3615 Czesio to psiak specjalnej troski i potrzebna jest wizyta "na chlodno".bardzo prosze o pomoc...sprawa dość pilna...help... Quote
Alicja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 chalimala zapytaj tutaj http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-ogA-aszaniu-psiakA-w?p=14229761#post14229761 Quote
chalimala Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 postanowiłam że sama tam pojade :) także dzisiaj sama zrobie wizyte :) Quote
Alicja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 chalimala napisał(a):postanowiłam że sama tam pojade :) także dzisiaj sama zrobie wizyte :) będziesz patrzeć ,,bystrzejszym okiem ,, Quote
ernix Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 zaopiekuje sie amstafem lub piybulem nr tel 792-709-741 gliwice Quote
Kana Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A może tak coś więcej o sobie napiszesz? A po drugie jak jesteś zainteresowany adopcją któregoś z psiakow to jest podany numer kontaktowy.. bo do Ciebie to nikt dzwonić nie będzie. Quote
Recommended Posts