Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
moja Lizunia:) czytam caly watek o bulowatych z Gliwic i obiecuje, ze tez bede pomagac.

przyda sie każda pomoc :)

ja niestety tylko na odległość

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korespondentka']Dzisiaj do domku pojechała malutka dziewczynka :-)
Pojechała do Pani Beaty u której byłam kiedyś na wizycie PA w sprawie Zadry, ale Zadra chciała z fretka rezydenta przekąskę sobie zrobić. Dziewczynka jest bardzo grzeczna, z fretkiem Mieciem (o ile imię dobrze zapamiętałam) się zakolegowała.

A to zdjęcia dziewczynki :-) i informacja, którą dzisiaj otrzymałam :
Wysyłam kilka fotek. Zorka (bo tak ją nazwaliśmy) ma się świetnie, szybko przystosowała się do nowego otoczenia i w mig podbiła serca wszystkich domowników. No może oprócz serca Miecia, który chyba czuje się tochę zazdrosny. Apetyt ma niesamowity, czyści miski na błysk i jest prawdziwą baryłą (przybrała już 1,5 kg). Jak widzisz, choć mało bulowata, to cudownej urody z niej dziewczyna, no i czego nie widać na zdjęciach, supergrzeczna i mądra.

Posted

Zaprosiłam Ludzi Peruna do nas na wątek :) Perunek dobrze się sprawuje, uwielbia spać i żebrać przy jedzeniu ;) Nawet po stołach mu się zdarza chodzić... Był u weta na doszczepieniu i z powodu drapania się ... Może mieć alergię.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']Liza jest the best :lol:

popatrz na to Aluś

wstawiam na prośbę Julii
tatus kupil 40kg używanych maskotek i miały raj na ziemi. a wata z maskotek latała wszedzie :lol:

wspolne spanie na kanapie:)

i neo w ręczniczku z ikei. Liza nie chciala sie ubrac:)

Posted

Potrzebna doświadczona osoba do wizyty przedadopcyjnej w Zabrzu dla ETNY. Dom wyglda na dobry i odpowiedzialny. Byli już poznać Etne w schronie i są bardzo zdecydowani mimo świadomości ,że to trudny pies!

Posted

fioneczka napisał(a):
Sandra jest z Zabrza

jak nr tel nie masz to podam na PW :p

Już pisałam do Sandry :) W pierwszej kolejności. Będę dzwonić po południu, niech się dziewczyna wyśpi choć w niedziele.

Posted

ciotki, jakbyscie mialy jakies zapytania o szczeniaki... jest polroczny astek do wydania, lub czeka go TM... bede przez 4 dni bez netu - wiec moj tel: 507 206 258

Posted

Witam cioteczki. Musze sie pochwalic, że byla u mnie Julia i widziala Lizunie, ktora jest rozpuszczona hehehehe a ja widzialam Julii psy i Dianke. Zaczynam tworzyc watek Lizy i Neo. pozdrawiamy!!!

no zakładaj zakładaj a my będziemy podziwiać ;)

Posted

Witam cioteczki. Musze sie pochwalic, że byla u mnie Julia i widziala Lizunie, ktora jest rozpuszczona hehehehe a ja widzialam Julii psy i Dianke. Zaczynam tworzyc watek Lizy i Neo. pozdrawiamy!!!

Byłam , widziałam i podziwiałam. Neo jest cudny! A Lizka rozpuszczona ;) , ale słodka...

ps:

Etna wczoraj została adoptowana... :):):)

ale, żeby nie było nam za wesoło ...

mamy 2 nowe amstaffki przyjęte.

Posted

Alicja napisał(a):
A domek Etny ze sprawdzanych czy ze schroniska adopcja ??

Masz fotki nowych ??

To "moja" adopcja. Dom sprawdzała Sandra. Jestem w kontakcie telefonicznym. Na razie wszytko dobrze. Fot brak na razie.

Posted

J_ulia napisał(a):
To "moja" adopcja. Dom sprawdzała Sandra. Jestem w kontakcie telefonicznym. Na razie wszytko dobrze. Fot brak na razie.

aha .....to o to pytałaś kto jest z Zabrza :)