J_ulia Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Pilnie potrzeba osoba do sprawdzenia domu dla PERUNA w Bielsku- Białej ! Quote
hankasanok Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zgłaszajcie sie zgłaszajcie, chłopak ma szanse na domek!!!!! trzyma kciuki zeby sie udało!!!!!! Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 wrzuciłam zapytanie o wizytę na niebieskim forum w temacie Bielskim Quote
J_ulia Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Napisałam do togaa... może Ona będzie mogła pomóc. Zapomniała... Panna Nietoprek została adoptowana przez ludzi , którzy wypatrzyli ją w schronisku. Wizytę zrobiła izabela1234 :) Dom ok. Quote
Bullowaty Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Czy dom dla Peruna trzeba sprawdzić z Perunem czy bez niego? Quote
Alicja Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Julia mam chętne na wizytę na niebieskim forum astowym . Quote
J_ulia Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Togaa zgodziła się zrobić wizytę :) Dzisiaj się umówi , a jak wszystko pójdzie dobrze to w sobotę Państwo przyjadą po Perunka :) Quote
Alicja Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 J_ulia napisał(a):Togaa zgodziła się zrobić wizytę :) Dzisiaj się umówi , a jak wszystko pójdzie dobrze to w sobotę Państwo przyjadą po Perunka :) oki ,to dam znać dziewczynom Quote
J_ulia Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 fioneczka napisał(a):wiecie może co u Naomi? Rozmawiałam z Państwem Naomi przed Świętami Wielkanocnymi jak zadzwonili złożyć życzenia. Quote
J_ulia Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ktoś nam bardzo kłopotliwy astowato-kluskowaty prezent sprezentował jak mnie oczy nie mylą... MAMBO PUCEK MAMBA DIUNA DAGA Ok. 6 tygodniu , porzucone na giełdzie w Gliwicach... pewnie się nie sprzedały. Quote
hankasanok Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 no to pieknie :shake: , teraz trzeba znaleść 5 bardzo dopowiedzialnych domow!!! Prawo powinno surowo zabronić pseudohodowli, to by wiele ułatwiło!!!!! Quote
maggis1980 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Czesc, jestem z Gliwic i sledze Wasz watek - sliczne maluchy. A co do pseudo :angryy: niech sie smaza w piekle. Quote
Alicja Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Kurde ...one to chyba 6 tygodni nie mają ;/ witaj Madziu :) Quote
dorobella Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Dziewczyny dzwonił do mnie pan w sprawie Kenzo w typie tosy, pies łagodny, zrównoważony. Dom do sprawdzenia, pan już miał bullterriera. Ma do mnie napisać i mam mu wysłać propozycje na email. Ja mu podesłałam tego http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=70/02/10 Quote
J_ulia Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='dorobella']Dziewczyny dzwonił do mnie pan w sprawie Kenzo w typie tosy, pies łagodny, zrównoważony. Dom do sprawdzenia, pan już miał bullterriera. Ma do mnie napisać i mam mu wysłać propozycje na email. Ja mu podesłałam tego http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=70/02/10 Mam nadziej ,że się Panu spodoba. Miedary to straszne miejsce.... Niestety Perunem nie pójdzie do tego domku :( Szukamy dalej... Za to jedna szczeniorka znalazła bardzo fajny domek w Gliwicach. Do towarzystwa ma kota i 13 letniego amstaffa. Quote
dorobella Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pan się przymierza do adopcji Opla. Czy w razie problemów znacie kogoś w Bytomiu, kto służyłby radą ? Quote
J_ulia Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 dorobella napisał(a):Pan się przymierza do adopcji Opla. Czy w razie problemów znacie kogoś w Bytomiu, kto służyłby radą ? Na pewno się ktoś znajdzie ;) ====== Perunek pojechał dzisiaj do domku :) Quote
Alicja Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 J_ulia napisał(a):Na pewno się ktoś znajdzie ;) ====== Perunek pojechał dzisiaj do domku :) Ale to inny domek ?? Quote
J_ulia Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Nie, ten sam. Udowodnił, że mu bardzo na Perunie zależy :) Mam nadziej, że będzie dobrze. Trzymam kciuki z całych sił. Quote
Alicja Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 J_ulia napisał(a):Nie, ten sam. Udowodnił, że mu bardzo na Perunie zależy :) Mam nadziej, że będzie dobrze. Trzymam kciuki z całych sił. no to ........ :kciuki: Quote
dorobella Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 dorobella napisał(a):Pan się przymierza do adopcji Opla. Czy w razie problemów znacie kogoś w Bytomiu, kto służyłby radą ? Ponieważ sytuacja psa,którego pan chciał zaadoptować nie jest do końca jasna, tzn. nie jest wykluczone, że pies będzie do adopcji przeznaczony - pan postanowił zaczekać. Opel jest pięknym psem, który męczyłby się w bloku. Szkoda, że jest w schronisku :( Mam nadzieję, że niedługo znajdzie domek. Quote
hankasanok Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 J_ulia napisał(a):Nie, ten sam. Udowodnił, że mu bardzo na Perunie zależy :) Mam nadziej, że będzie dobrze. Trzymam kciuki z całych sił. ja też trzymam!!!!!!!!! mocno!!!!!! tak sie ciesze ze Perunek już nie siedzi w schronisku!!!!oby tam nigdy nie wrócił!!!!! Quote
J_ulia Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 dorobella napisał(a):Ponieważ sytuacja psa,którego pan chciał zaadoptować nie jest do końca jasna, tzn. nie jest wykluczone, że pies będzie do adopcji przeznaczony - pan postanowił zaczekać. Opel jest pięknym psem, który męczyłby się w bloku. Szkoda, że jest w schronisku :( Mam nadzieję, że niedługo znajdzie domek. Co rozumiesz przez "męczył by się w bloku". Jeśli pies ma odpowiednią dawkę ruchu i zajęć to mieszkanie (bardziej komfortową) jest dla niego buda w której po prostu odpoczywa. Szczególnie jak pies ma tak króciutką sierść. Co innego jak byłby to pies z obfitym futrem, któremu mogłoby być tam po prostu za gorąco. Quote
dorobella Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Lepiej czułby się w domku, niż w bloku. Może uda mu się znaleźć domek z ogródkiem, bo z opisu miedarskiego to bidak nie jest w rewelacyjnym stanie psychicznym, " wstaje tylko na posiłki". Quote
Recommended Posts