Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do togaa... może Ona będzie mogła pomóc.

Zapomniała...

Panna Nietoprek została adoptowana przez ludzi , którzy wypatrzyli ją w schronisku. Wizytę zrobiła izabela1234 :) Dom ok.

Posted

J_ulia napisał(a):
Togaa zgodziła się zrobić wizytę :) Dzisiaj się umówi , a jak wszystko pójdzie dobrze to w sobotę Państwo przyjadą po Perunka :)

oki ,to dam znać dziewczynom

Posted

fioneczka napisał(a):
wiecie może co u Naomi?

Rozmawiałam z Państwem Naomi przed Świętami Wielkanocnymi jak zadzwonili złożyć życzenia.

Posted

Ktoś nam bardzo kłopotliwy astowato-kluskowaty prezent sprezentował jak mnie oczy nie mylą...

MAMBO

PUCEK

MAMBA

DIUNA

DAGA

Ok. 6 tygodniu , porzucone na giełdzie w Gliwicach... pewnie się nie sprzedały.

Posted

[quote name='dorobella']Dziewczyny dzwonił do mnie pan w sprawie Kenzo w typie tosy, pies łagodny, zrównoważony. Dom do sprawdzenia, pan już miał bullterriera. Ma do mnie napisać i mam mu wysłać propozycje na email.

Ja mu podesłałam tego

http://www.schroniskowmiedarach.cba.pl/index.php?strona=psydoadopcji&dzial=psy&id_numer=70/02/10

Mam nadziej ,że się Panu spodoba. Miedary to straszne miejsce....

Niestety Perunem nie pójdzie do tego domku :( Szukamy dalej...

Za to jedna szczeniorka znalazła bardzo fajny domek w Gliwicach. Do towarzystwa ma kota i 13 letniego amstaffa.

Posted

dorobella napisał(a):
Pan się przymierza do adopcji Opla. Czy w razie problemów znacie kogoś w Bytomiu, kto służyłby radą ?

Na pewno się ktoś znajdzie ;)

======

Perunek pojechał dzisiaj do domku :)

Posted

J_ulia napisał(a):
Nie, ten sam. Udowodnił, że mu bardzo na Perunie zależy :) Mam nadziej, że będzie dobrze. Trzymam kciuki z całych sił.

no to ........ :kciuki:

Posted

dorobella napisał(a):
Pan się przymierza do adopcji Opla. Czy w razie problemów znacie kogoś w Bytomiu, kto służyłby radą ?

Ponieważ sytuacja psa,którego pan chciał zaadoptować nie jest do końca jasna, tzn. nie jest wykluczone, że pies będzie do adopcji przeznaczony - pan postanowił zaczekać. Opel jest pięknym psem, który męczyłby się w bloku. Szkoda, że jest w schronisku :( Mam nadzieję, że niedługo znajdzie domek.

Posted

J_ulia napisał(a):
Nie, ten sam. Udowodnił, że mu bardzo na Perunie zależy :) Mam nadziej, że będzie dobrze. Trzymam kciuki z całych sił.

ja też trzymam!!!!!!!!! mocno!!!!!! tak sie ciesze ze Perunek już nie siedzi w schronisku!!!!oby tam nigdy nie wrócił!!!!!

Posted

dorobella napisał(a):
Ponieważ sytuacja psa,którego pan chciał zaadoptować nie jest do końca jasna, tzn. nie jest wykluczone, że pies będzie do adopcji przeznaczony - pan postanowił zaczekać. Opel jest pięknym psem, który męczyłby się w bloku. Szkoda, że jest w schronisku :( Mam nadzieję, że niedługo znajdzie domek.

Co rozumiesz przez "męczył by się w bloku". Jeśli pies ma odpowiednią dawkę ruchu i zajęć to mieszkanie (bardziej komfortową) jest dla niego buda w której po prostu odpoczywa. Szczególnie jak pies ma tak króciutką sierść. Co innego jak byłby to pies z obfitym futrem, któremu mogłoby być tam po prostu za gorąco.

Posted

Lepiej czułby się w domku, niż w bloku.
Może uda mu się znaleźć domek z ogródkiem, bo z opisu miedarskiego to bidak nie jest w rewelacyjnym stanie psychicznym, " wstaje tylko na posiłki".