Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

ty czasem schodzisz z kompa ? :P
Ja sie boje jakiego psa zastane po powrocie do domu przed 2 tyg zero szkolenia i malo puszczania ze smyczy czeka mnie duuuuuzo szkolenia :] mala pomoc by sie chyba przydala bo czasem juz nie mam cierpliwosci ... pomozesz ? :]

Posted

logane na smyczy 2 tyg (hahahah) ja go widziałam jak biegał luzem na tym polku za szkola :))
Co do schodzenia z kompa owszem owszem schodze ale dzis akurat psiak spi zupa sie gotuje i mam czas wiec sobie serfuje:roll:

Posted

Hey,w koncu tu zajrzalam wszystko przez ta Luize...:oops:
Jak wrocisz z nad morza to sie odezwij czy to ta sama Luiza bo to jest moja bardzo dobra kolezanka ale urwal nam sie kontakt.
Ps.I jesli chodzicie czasem do parku chorzowskiego to dajcie znac bo ja bede w pl pod koniec sierpnia wiec moglibysmy sie wybrac wspolnie :lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Ps.I jesli chodzicie czasem do parku chorzowskiego to dajcie znac bo ja bede w pl pod koniec sierpnia wiec moglibysmy sie wybrac wspolnie :lol:
To sie zgadamy bo my juz wtedy bedziemy tam szalec :cool3: bo wszystkie szczepionki beda i polowa szkolenia za nami

Posted

Madzika napisał(a):
To sie zgadamy bo my juz wtedy bedziemy tam szalec :cool3: bo wszystkie szczepionki beda i polowa szkolenia za nami

No to super :loveu: Jak tylko sie dorwe do neta w pl to dam wam znac.

Posted

Kurcze,juz to chyba pisalam :roll:
Jak ja ostatnio widzialam-1,5 roku temu-to miala takie ciemno rude wlosy,takie do ramion,piegi,brazowe oczy...Nie wiem co jeszcze.Pamietam ze miala tego malego psa i starszego brata ktory sie nie dawno wyprowadzil.I mieszkala w takich blokach 3-4 pietrowych,niedaleko byl taki supermarket i ona tam wtedy pracowala,zreszta jej mama tez.Mowi ci to cos? :razz:

Posted

Madzika napisał(a):
A ochrona danych osobowych gdzie:mad::mad:

Najpierw spytaj sie Luizy czy chce spowrotem nawiazac kontakt:eviltong:

Eeeee,Luiza napewno chce!:eviltong:

Posted

diabelkowa napisał(a):
taaak :D to raczej o nia chodzi :]]] mam jej numer tel chcesz ? moge ci podac na pw ;]

Daj daj ten nr.A ty ja dobrze znasz ze masz jej komorke?Jak co to ja pozdrow i powiedz ze do niej dryndne jak bede w Katowicach.

Posted

hejka postanowilam napisac jak to bylo na koloniach w Łebie:
Pierwszy dzien byl koszmarny... chcialam wracac ciagle myslalam o moim TZ i Loganku bylo strasznie... Ale juz w drugim dniu poznalam fajnego goscia ktory sprzedawal obrazy :] oczywiscie musialam sobie jeden kupic oczywiscie dla diabelkowej znizka 50% :D Spoko gosciu taki zakrecony okazalo sie ze gral na woodstoku i gra w 2 kapelach w radical news i rwr babilon error ;] no ogolnie swietnie sie z nim bawilam. Poznalam tez Karolinke taka kumpelka super mialysmy roznie jazdy typu uciekanie przez plot z osrodka chodzenie boso po miescie nawet boso po kaluzach albo siedzenie ofen na srodku chodnika az taka pani sie wscieka i powiedziala ze nam przypierr*** wozkiem w plecy i mi zetnie moje kochane 3 dredy dziwna baba nie wiem o co jej chodzilo do teraz:evil_lol: tesknie tam teraz :((

o wlasnie ten obraz sobie kupilam :D

ruchome wydmy :D

tu tez ;]

moooorze miodzio :D:loveu:

i pan piaskowy zabek :D

dziwni ludzie dziwne pomysly moja owocowa koleznaka :D

tego raczej nie musze komentowac :DD

taaki slicny kfiatuskowy bukiecik :P

kobieta za kierownica hahaha

bleee to tylko ja ;p

to drzewo tak na prawde bylo niebieskie...

To kosciol w Gdansku Oliwie tam bylam na koncercie muzyki organowej mioooodzio :]

a tu grozny pan Neptun :]

a teraz fotki z seri wschodu slonca

a tu mendy powszechnie nazywane rowniez pelikanami lub po prostu mewami ;] wrrr ale one maja glosy ehh :/

a tu prawdziwe nadmorskie chmurki ;]

Posted

a teraz seria zachodoow;]

takie cus bylo w Western City w Łebie... no coment :P

a tu zbuntowane morze ;]

tu rownie zbuntowana diabelkowa

a tu diabelkowa z wczesniej wspomniana Karolina dwie bestie;] :evil_lol: :evil_lol:

tu kroofkowy obraz ulubiony Shant man'a (tego goscia wspomnianego na samyyym poczatku)

no to pora uciekac ;]
Mam nadzieje ze was nie zanudzilam tymi fotami tak fajnie sobie powspominac... tak chcialabym sobie tam wrocic ah ... moze za rok albo dwa;]

Posted

Ja tez mam w fonie aparat ale nie mam ani podczerwieni ani bluetotth ani kabelka i wszystkie foty tam zostaja (pomijam jakosc)a komowrka ma całe 6 :evil_lol::evil_lol:miesiecy tylko mnie te super bajery w telefonach juz zwisaja i tak sie ich uzywa okazyjnie:razz:

Posted

hehe dokladnie! Dzisiaj sie babka pytala czy to szczeniak ON ka czy miniaturka hahaha :P moja mama nie da sobie w mowic z e to kundel zawszemowi :
"Ale on nie wyglada jak kundel" hahaha no coment