sota36 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witajdzeki za info. Postanowilam do Was zajrzec i "rozwalilo" mnie to zdjecie! Quote
diabelkowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='wiq']niektórzy mawiają, że chcieć to móc:lol::cool3: no jak narazie wiesz brak warunkow a jak juz beda warunki to Jollyy nie bedzie mogla miec szczeniakow:)) [quote name='sota36']Witajdzeki za info. Postanowilam do Was zajrzec i "rozwalilo" mnie to zdjecie! zapraszamy czesciej ;) Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f0024cccd2b48e9.html stwierdziłam że tutaj też wkleję :) Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 diabelkowa napisał(a):taaak i tam moje pierwsze wysokie trampki jeszcze nowe i czyste .... no na takich to najwygodniej sie rozwallić - wejdź do nas do galeryjki to coś zobaczysz - tylko jeżeli chcesz zobaczyć to musisz sie cofnąć hmmm, o kilka stronek do tyłu o tam są te konkretne focie ;) Pozddrawiam ;) Quote
diabelkowa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='barbara.h']Hejka, Logankowa :loveu: hej hej :)) [quote name='eria'] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f0024cccd2b48e9.html stwierdziłam że tutaj też wkleję :) dzieki sliiiczne !!!! [quote name='Aga K']no na takich to najwygodniej sie rozwallić - wejdź do nas do galeryjki to coś zobaczysz - tylko jeżeli chcesz zobaczyć to musisz sie cofnąć hmmm, o kilka stronek do tyłu o tam są te konkretne focie ;) Pozddrawiam ;) juz lece :))) Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 taki maly **** the system z mojej strony ale zmarzlam dzisiaj brzydka pogoda;) Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 fotka ze spacerku na razie jedna bo zaba mi pada jakos jak zacznie dzialac to bedzie reszta Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hej:D wpadłam pochwalić bannerek i av:eviltong: heh, to rozglądaj się za córkami Jolly, co w nią poszły;) mnie żaba też padła:/ Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Samturia napisał(a):ależ ty masz ślixczniasty banner ;) dzieki eria mi zrobila :)) wiq napisał(a):hej:D wpadłam pochwalić bannerek i av:eviltong: heh, to rozglądaj się za córkami Jolly, co w nią poszły;) mnie żaba też padła:/ Znam wlascicielke jedna z coreczek Jolly Narvane moze tez jest na dogo :)) nic tylko czekac na lepsze czasy ;) Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ah teraz to sobie moge pomarzyc o takiej bestii, a ty w planach jakis 4 pies?:P Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 niestety nie:shake:;) myślę, że dokupię coś, dopiero jak się ostanie mi 1 suka. i rozważam przerzucenie się na psy-samce, albo chociaż jednego;) Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 samcaA?? czemu samca??? ja sie chce przerzucic na suki tylko te cieczki... Quote
Yakubbo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ołłłłł jeeeee :D [quote name='diabelkowa'] ale zmarzlam dzisiaj brzydka pogoda;) Ha widzisz bo mnie nie bylo i nie mial kto Ci przytulic... Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ale zmarzlam brrrr... taaaki nos czerwony.. zaba zadzialala wiec wklajam wiecej fot na razie tyle bo zabol znowu sie wsciekl Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 samce są większe;) a tak serio - ciekawa jestem na ile psa podejście do życia różni się od podejścia suki;) Quote
diabelkowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ja tez chcialam samca bo sa wieksze i nie maja cieczki eh ale jak lataja jak sie narkotyzuja tymi siuskami i liza fuuuj to jest takie oblesne no i ponoc suki sa wierniejsze a logan jak zobaczy cos fajniejszego to spierdziela... sa bardziej takie niezalezne samce Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hejka Loganki !!! :multi::multi::multi: oo focie ;) Quote
diabelkowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Aga K']Hejka Loganki !!! :multi::multi::multi: oo focie ;) no focie focie a teraz wiecej foci bo zabol dziala :D Quote
Samturia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 taaa Logan zachorował na patyczkomanie... to tak jak Lapa :) Quote
wiq Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wszystko ma swoje wady i zalety;) mona pasuje to tego opisu psa;) ale daje się te jej zapędy przeskoczyć;) a czemu nie wykastrujesz Logana? Quote
nathaniel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wierność u suk? Taki mit , taką wierność , raczej "niewidzialną smyczy" , myślę, że , trzeba wypracować. O widzę, że Loganek też czerwone szelki ma. Odpędzające uroki ? ;) Quote
Recommended Posts