:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No ciekawe jak długo te zabawki będa funkcjonować poprawnie :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No ciekawe jak długo te zabawki będa funkcjonować poprawnie :evil_lol: tez mnie to zastanawia :DDD Quote
Yakubbo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Cóż za powaga :grin: No co ty wygladam jak nacpany :P Quote
Kamila Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 diabelkowa napisał(a):widzisz Kuba nie jest takim potworem ze ciagle tryma Zuze w kagancu. Ja ani tak nie napisalam ani nawet nie pomyslalam :shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Yakubbo']No co ty wygladam jak nacpany :P Bez przesady :evil_lol:. Rzeczywiście troszkę przymulony ale jest OK :evil_lol:. Quote
barbara.h Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 już znam jednego agresywnego, dalmatyńczyka i napewno w tym przypadku mojego znajomego, to zaniedbanie ze strony właściciela, ale dobrze, że Loganek ma się z kim bawić:lol: Quote
diabelkowa Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Loganek sie rozszalal trzeba go znowu przytemperowac. Robie mu parciana obroze dlawikowa, ale tylko na nasze szkolenia nie bede go meczyc na dlawiku non stop. teraz tylko potrzebuje takie dwa metalowe kolka... Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Yakubbo napisał(a):No co ty wygladam jak nacpany :P Czyli wyglądasz naturalnie :shiny::siara: Quote
diabelkowa Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Czyli wyglądasz naturalnie :shiny::siara: ciii dobrze ze ja tego nie powiedzialam :DD przynajmniej raz nie bedzie na mnie ;P Quote
eria Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 cześć diabełkowa, coś tu Loganka nie widać :mad: Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 diabelkowa napisał(a):Loganek sie rozszalal trzeba go znowu przytemperowac. Robie mu parciana obroze dlawikowa, ale tylko na nasze szkolenia nie bede go meczyc na dlawiku non stop. teraz tylko potrzebuje takie dwa metalowe kolka... Biedaczysko:mad: Quote
diabelkowa Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Fotek narazie nie ma i nie bedzie znowu klopoty ze zrzuceniem ale postaram sie cos zalatwic a za to logan sam sie odmienil... przychodzi do mnie jak jest bez smyczy nawet jak go ciagnie do jakiegos psa noormalnie taaaki grzeczny ale znajac jego to tylko przejsciowe ;]]]] Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 o Jezu !!! Kiedy ja tu byłam ??? <przerażona> eehh, widze, że ty też masz kłopot z przerzuceniem fotek, ehh ja to sie nawet troche poryczałam bo ponad 700fotek poszło sie ...... eeeehh pozdrawiam i głaski dla przystojniaka :D Quote
diabelkowa Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 milo ze wpadlas :)) ja na pewno cos wykombinuje ale jeszcze nie wiem kiedy ... Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kombinuj dziewczyno ....... my już wczoraj zaczeliśmy pstrykać nowe fotki Quote
wiq Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kombinuj szybko! Zdecydowanie za mało fotek:eviltong: Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nooo o wiele za mało... boże... Logan on jest CUDOWNY! Quote
Madzika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 diabelkowa napisał(a): logan sam sie odmienil... przychodzi do mnie jak jest bez smyczy nawet jak go ciagnie do jakiegos psa noormalnie taaaki grzeczny ale znajac jego to tylko przejsciowe ;]]]]:-o:-o:-o :grins::grins::grins::D:D:D:D:lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: Ta Kasia jasne;);) Quote
diabelkowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Madzika napisał(a)::-o:-o:-o :grins::grins::grins::D:D:D:D:lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: Ta Kasia jasne;);) Bo kto normalny mi psa wola z kilometroow :PP To przez ciebie magda on znoow sie stal niegrzoczny :angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz: :P Narazie jedna fotka bo mi imageshack sie wali :/// Bylismy w parku chorzowskim z Loganiastym nie powiem ze byl grzeczny ... :/ no ale faajnie bylo :D cieplutko nawet troche nosek opalilam i mi pierwsze piegi wyszly :) Quote
Recommended Posts