Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Yakubbo']No co ty wygladam jak nacpany :P
Bez przesady :evil_lol:. Rzeczywiście troszkę przymulony ale jest OK :evil_lol:.

Posted

Loganek sie rozszalal trzeba go znowu przytemperowac. Robie mu parciana obroze dlawikowa, ale tylko na nasze szkolenia nie bede go meczyc na dlawiku non stop. teraz tylko potrzebuje takie dwa metalowe kolka...

Posted

diabelkowa napisał(a):
Loganek sie rozszalal trzeba go znowu przytemperowac. Robie mu parciana obroze dlawikowa, ale tylko na nasze szkolenia nie bede go meczyc na dlawiku non stop. teraz tylko potrzebuje takie dwa metalowe kolka...

Biedaczysko:mad:

Posted

Fotek narazie nie ma i nie bedzie znowu klopoty ze zrzuceniem ale postaram sie cos zalatwic a za to logan sam sie odmienil... przychodzi do mnie jak jest bez smyczy nawet jak go ciagnie do jakiegos psa noormalnie taaaki grzeczny ale znajac jego to tylko przejsciowe ;]]]]

Posted

o Jezu !!! Kiedy ja tu byłam ??? <przerażona>
eehh, widze, że ty też masz kłopot z przerzuceniem fotek, ehh ja to sie nawet troche poryczałam bo ponad 700fotek poszło sie ...... eeeehh
pozdrawiam i głaski dla przystojniaka :D

Posted

diabelkowa napisał(a):
logan sam sie odmienil... przychodzi do mnie jak jest bez smyczy nawet jak go ciagnie do jakiegos psa noormalnie taaaki grzeczny ale znajac jego to tylko przejsciowe ;]]]]
:-o:-o:-o

:grins::grins::grins::D:D:D:D:lol!::lol!::lol!::lol!::lol!:

Ta Kasia jasne;);)

Posted

Madzika napisał(a):
:-o:-o:-o

:grins::grins::grins::D:D:D:D:lol!::lol!::lol!::lol!::lol!:

Ta Kasia jasne;);)

Bo kto normalny mi psa wola z kilometroow :PP To przez ciebie magda on znoow sie stal niegrzoczny :angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz: :P

Narazie jedna fotka bo mi imageshack sie wali :///

Bylismy w parku chorzowskim z Loganiastym nie powiem ze byl grzeczny ... :/ no ale faajnie bylo :D cieplutko nawet troche nosek opalilam i mi pierwsze piegi wyszly :)