diabelkowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='nathaniel']O ja Cię on jest chyba mniejszy niż mój bebok :eviltong: :P 43 cm w klebie okolo :) [quote name='Guffi']:loveu: A co to za łapówka:evil_lol:? a tam lapowki to tylko motywacja ;))) to jeszcze troszke fotek a mam ich duzo :D i filmik jest ale filmik bedzie jak sie Kuba za niego zabierze ;] Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='diabelkowa']:P 43 cm w klebie okolo :) To jednak większy ;) A to chodzenie przy nodze? Quote
diabelkowa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 nathaniel napisał(a):To jednak większy ;) A to chodzenie przy nodze? noo mozna to tak nazwac :P ja bym to nazwala maltretowaniem mojego psa za kare ze nie chcial przyjsc ale chodzenie przy nodze gdzie w okolo biegaly inne psy tez mozna tak nazwac ;P Samturia napisał(a):ooo Łapa też ma 43 cm :D takie psiaki sa najlepsze :D Quote
nathaniel Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No wiesz jak możesz go TAK maltretować :mad: :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 A teraz cos specjalnego filmik z Loganem w roli glownej zatytułowany: Głupawka Logana :D Aby zobaczyc filmik kliknij TUTAJ Milego oglądania :D :loveu: :loveu: Edit by Yakubbo Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :P 43 cm w klebie okolo :smile: to tak jak Foxi !! mniej więcej, bo ile dokładnie cieżko powiedzieć a zmierzyć jeszcze gorzej :evil_lol: Quote
Madzika Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Logan 43cm w klebie?????? W ktorej bajce bo jakos nie wierze ze jest az tak wysoki nawet do kolana mi nei siega klebem Quote
diabelkowa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Madzika']Logan 43cm w klebie?????? W ktorej bajce bo jakos nie wierze ze jest az tak wysoki nawet do kolana mi nei siega klebem niee bo skad :P chcesz centymetr ?? siega pod kolana Quote
Madzika Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Perspektywa ujecia czymi cuda co :cool3::cool3::cool3: Na nastepny spacer wez centymetr ;);) Quote
Kamila Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie obrazcie sie na mnie ale mi sie zdaje ze ta dalmatynka ma zdecydowanie za ciasny ten 'kaganiec' :shake: Tez kiedys taki mialam,wydawalo mi sie ze to lepsze od druciaka i tak dalej ale z tego co czytalam to nie ma sluzyc za kaganiec tylko w sytuacjach typu pies jest u weterynarza i warczy na niego wiec na chwilke mozna mu to zalozyc itp ale nie na spacerze gdy pies biega i sie meczy...:shake: Quote
diabelkowa Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 taa bo madzika my sie tak czesto na spacerach spotykamy... dzisiaj go mierzylam ... moze wpadniesz i sama zmierzysz ? Quote
Yakubbo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kamila-dog no wiec: 1 Ten kaganiec nie jest za ciasny bo jest conajmniej o jeden rozmiar za duzy. Przez ten kaganiec normalnie potradi wziac karme z reki i ziajac. 2. Co mam zrobic kiedy Zuza na spacerze rzuca sie na wszystko co sie rusza obojetnie czy to czlowiek czy pies ( No moze procz Logana i nas) Jesli znasz inny sposob na to zeby ona byla taka jak kiedys to jestem otwarty na propozycje :D 3. Tez nie jestem zwolennikiem kagancow. Quote
nathaniel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Inny kaganiec, metalowy naprzykład. W takim psu się ryjek może zaparzyć. Co można zrobić? Może linka i barowanie - karmienie psa gdy ktoś obok przechodzi, u mnie sprawdza się świetnie. Quote
diabelkowa Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 to juz 50 strona i fotka gratis :) Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 no toś się postarała!!!!!!!!!!!!!! fessssssst.......... :evil_lol: Quote
Kamila Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Yakubbo']kamila-dog no wiec: 1 Ten kaganiec nie jest za ciasny bo jest conajmniej o jeden rozmiar za duzy. Przez ten kaganiec normalnie potradi wziac karme z reki i ziajac. 2. Co mam zrobic kiedy Zuza na spacerze rzuca sie na wszystko co sie rusza obojetnie czy to czlowiek czy pies ( No moze procz Logana i nas) Jesli znasz inny sposob na to zeby ona byla taka jak kiedys to jestem otwarty na propozycje :D 3. Tez nie jestem zwolennikiem kagancow. 1.Moze i o rozmiar za duzy ale na fotkach wyglada jakby przylegal bardz prawie przylegal do mordki. 2.Nathaniel odpowiedziala :p 3.Ja nie napisalam ze jestem przeciwnikiem ;) Ale ten 'kaganiec' nie spelnia roli :shake: To jest tak jak pisalam do co niektorych spraw ale napewno nie do spacerow :shake: Pies musi w kagancu swobodnie moc sie napic i ziajac.W tym jak dla mnie jest to niemozliwe :cool1: Naprawde kup jej cos innego albo zacznij szkolenie ;) Tak jak juz pisalam kiedys tez mialam taki 'kaganiec' i myslalam ze jest super ale ktos mnie szybko uswiadomil i ja tez staram sie to robic :p Quote
diabelkowa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='eria']no toś się postarała!!!!!!!!!!!!!! fessssssst.......... :evil_lol: no dobra masz wiecej :P Quote
diabelkowa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Yakubbo napisał(a): Przez ten kaganiec normalnie potradi wziac karme z reki i ziajac. mysle ze szkolenie prawie 11 letniego psa moze byc troszke trudne Quote
nathaniel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='diabelkowa']mysle ze szkolenie prawie 11 letniego psa moze byc troszke trudne Ale nie niewykonalne. Masz coś dla mnie ?No masz? Musisz mieć ... :loveu::loveu: Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jak tu słodko wyszedł ten pyszczol :loveu: :loveu: tylko miziać :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć :multi: Świetne fotki, nareszcie możemy oglądać te urwisy :multi: Quote
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 heeejj!!!Super foty :D A tu taka słodka minka :loveu: Quote
diabelkowa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 widzisz Kuba nie jest takim potworem ze ciagle tryma Zuze w kagancu. Dzieki za odwiedzinki mam nadzieje ze jak wroce do domu to wkleje wiecej fotek :) Logan wczoraj dostal dwie takie fajne zabwaki piszczace jedna rybke a druga to taki japonek z psimi lapkami :)) Quote
Recommended Posts