Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel']O ja Cię on jest chyba mniejszy niż mój bebok :eviltong:

:P 43 cm w klebie okolo :)

[quote name='Guffi']:loveu:
A co to za łapówka:evil_lol:?

a tam lapowki to tylko motywacja ;)))

to jeszcze troszke fotek a mam ich duzo :D i filmik jest ale filmik bedzie jak sie Kuba za niego zabierze ;]

Posted

nathaniel napisał(a):
To jednak większy ;)
A to chodzenie przy nodze?

noo mozna to tak nazwac :P ja bym to nazwala maltretowaniem mojego psa za kare ze nie chcial przyjsc ale chodzenie przy nodze gdzie w okolo biegaly inne psy tez mozna tak nazwac ;P

Samturia napisał(a):
ooo Łapa też ma 43 cm :D

takie psiaki sa najlepsze :D

Posted

[quote name='Madzika']Logan 43cm w klebie??????

W ktorej bajce bo jakos nie wierze ze jest az tak wysoki nawet do kolana mi nei siega klebem

niee bo skad :P chcesz centymetr ?? siega pod kolana

Posted

Nie obrazcie sie na mnie ale mi sie zdaje ze ta dalmatynka ma zdecydowanie za ciasny ten 'kaganiec' :shake: Tez kiedys taki mialam,wydawalo mi sie ze to lepsze od druciaka i tak dalej ale z tego co czytalam to nie ma sluzyc za kaganiec tylko w sytuacjach typu pies jest u weterynarza i warczy na niego wiec na chwilke mozna mu to zalozyc itp ale nie na spacerze gdy pies biega i sie meczy...:shake:

Posted

kamila-dog no wiec:
1 Ten kaganiec nie jest za ciasny bo jest conajmniej o jeden rozmiar za duzy. Przez ten kaganiec normalnie potradi wziac karme z reki i ziajac.
2. Co mam zrobic kiedy Zuza na spacerze rzuca sie na wszystko co sie rusza obojetnie czy to czlowiek czy pies ( No moze procz Logana i nas) Jesli znasz inny sposob na to zeby ona byla taka jak kiedys to jestem otwarty na propozycje :D
3. Tez nie jestem zwolennikiem kagancow.

Posted

Inny kaganiec, metalowy naprzykład.
W takim psu się ryjek może zaparzyć.

Co można zrobić?
Może linka i barowanie - karmienie psa gdy ktoś obok przechodzi, u mnie sprawdza się świetnie.

Posted

[quote name='Yakubbo']kamila-dog no wiec:
1 Ten kaganiec nie jest za ciasny bo jest conajmniej o jeden rozmiar za duzy. Przez ten kaganiec normalnie potradi wziac karme z reki i ziajac.
2. Co mam zrobic kiedy Zuza na spacerze rzuca sie na wszystko co sie rusza obojetnie czy to czlowiek czy pies ( No moze procz Logana i nas) Jesli znasz inny sposob na to zeby ona byla taka jak kiedys to jestem otwarty na propozycje :D
3. Tez nie jestem zwolennikiem kagancow.

1.Moze i o rozmiar za duzy ale na fotkach wyglada jakby przylegal bardz prawie przylegal do mordki.
2.Nathaniel odpowiedziala :p
3.Ja nie napisalam ze jestem przeciwnikiem ;) Ale ten 'kaganiec' nie spelnia roli :shake: To jest tak jak pisalam do co niektorych spraw ale napewno nie do spacerow :shake: Pies musi w kagancu swobodnie moc sie napic i ziajac.W tym jak dla mnie jest to niemozliwe :cool1:

Naprawde kup jej cos innego albo zacznij szkolenie ;)

Tak jak juz pisalam kiedys tez mialam taki 'kaganiec' i myslalam ze jest super ale ktos mnie szybko uswiadomil i ja tez staram sie to robic :p

Posted

widzisz Kuba nie jest takim potworem ze ciagle tryma Zuze w kagancu.

Dzieki za odwiedzinki mam nadzieje ze jak wroce do domu to wkleje wiecej fotek :)

Logan wczoraj dostal dwie takie fajne zabwaki piszczace jedna rybke a druga to taki japonek z psimi lapkami :))