Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

A co to??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No mowilem przeciez ze Diabelkowa w ubikacji byla i potem tak to wygladalo :P

Kasiuuu a czy ja jakichs twoich fotek na telefonie nie mam ?? :D Zaraz zobacze :P

Posted

Logan mi pozuje ja tu sie staram i co fotki gnija i na aparacie i na komorce. Ale jutro z Kuba idziemy z psami na spacer i wypstrykami film walentynkowy w aparacie do konca... Walentynki...:loveu::loveu::loveu:

a i muusze sie wam pochwalic ze Logan to jakis inny jest :P grzeczny slucha sie nie lata do psow( no chyba ze do swoich ukoofanych) ;] normalnie chyba mi psa podmenili , albo to po prostu takie przejsciowe bo tak az glupio miec poslusznego psa za ktorym nie trzeba gonic po osiedlu :))

Posted

diabelkowa napisał(a):
Logan mi pozuje ja tu sie staram i co fotki gnija i na aparacie i na komorce. Ale jutro z Kuba idziemy z psami na spacer i wypstrykami film walentynkowy w aparacie do konca... Walentynki...:loveu::loveu::loveu:

a i muusze sie wam pochwalic ze Logan to jakis inny jest :P grzeczny slucha sie nie lata do psow( no chyba ze do swoich ukoofanych) ;] normalnie chyba mi psa podmenili , albo to po prostu takie przejsciowe bo tak az glupio miec poslusznego psa za ktorym nie trzeba gonic po osiedlu :))

W dobrym kierunku idziecie, tak trzymać! ;)
Czekamy na zdjęcia nietypowo posłusznego (oby to się przemieniło w jego przyzwyczajenie...) Logana!
Pozdrawiam

Posted

taa to posluszenstwo to tak nam dzisiaj srednio poszlo. Bylismy z Kuba w parku z psami no i spoko ale jak zaczal sie bawic z innymi to pozniej trudno bylo psa przywolac do porzadku... Fotki ze spacerku beda mam nadzieje jutro ...

Posted

No jakos tak malo Logan sie dzisiaj sluchal :P ale lepsze to niz moja Zuza co chyba weksle ma bo na kazdego psa szczeka...

Ja tez chce te fotki juz zobaczyc :D [SIZE="2"]Hyhy mmojego autorstwa :P