barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a mi się podobają wszystkie fotki, tylko mała Loganka :mad: ;);););) Quote
diabelkowa Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 zmus mojego brata do przerzucenia zdjec na kompa to bedzie ich wiecej :PPP Quote
Yakubbo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): A co to??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No mowilem przeciez ze Diabelkowa w ubikacji byla i potem tak to wygladalo :P Kasiuuu a czy ja jakichs twoich fotek na telefonie nie mam ?? :D Zaraz zobacze :P Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dalej nie ma Loganka - to sobie ide ! HA! Quote
Yakubbo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja mam fotki Logana :D:D Ale jest problem... :( Irda nie lapie mi telefonu nie wiem czemu... Ale ja to rozgryze ;] Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No to rozgryzaj :) Bo tu spora grupka fanek Logana się uzbierała :cool3: Quote
diabelkowa Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Logan mi pozuje ja tu sie staram i co fotki gnija i na aparacie i na komorce. Ale jutro z Kuba idziemy z psami na spacer i wypstrykami film walentynkowy w aparacie do konca... Walentynki...:loveu::loveu::loveu: a i muusze sie wam pochwalic ze Logan to jakis inny jest :P grzeczny slucha sie nie lata do psow( no chyba ze do swoich ukoofanych) ;] normalnie chyba mi psa podmenili , albo to po prostu takie przejsciowe bo tak az glupio miec poslusznego psa za ktorym nie trzeba gonic po osiedlu :)) Quote
miroszki Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 diabelkowa napisał(a):Logan mi pozuje ja tu sie staram i co fotki gnija i na aparacie i na komorce. Ale jutro z Kuba idziemy z psami na spacer i wypstrykami film walentynkowy w aparacie do konca... Walentynki...:loveu::loveu::loveu: a i muusze sie wam pochwalic ze Logan to jakis inny jest :P grzeczny slucha sie nie lata do psow( no chyba ze do swoich ukoofanych) ;] normalnie chyba mi psa podmenili , albo to po prostu takie przejsciowe bo tak az glupio miec poslusznego psa za ktorym nie trzeba gonic po osiedlu :)) W dobrym kierunku idziecie, tak trzymać! ;) Czekamy na zdjęcia nietypowo posłusznego (oby to się przemieniło w jego przyzwyczajenie...) Logana! Pozdrawiam Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć:cool3: Ale fajne foteczki:loveu: tylko ja bym chciała teraz więcej pieseczka:evil_lol:! Quote
wiq Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 jeszcze echa studniowki..;) milo czytac o postepach Logana, gratuluje:) Quote
diabelkowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 taa to posluszenstwo to tak nam dzisiaj srednio poszlo. Bylismy z Kuba w parku z psami no i spoko ale jak zaczal sie bawic z innymi to pozniej trudno bylo psa przywolac do porzadku... Fotki ze spacerku beda mam nadzieje jutro ... Quote
Madzika Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Taaa jutro liczmy wiec tak kolo srody powinny sie pojawic ja znam Kaske :diabloti: Quote
Yakubbo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No jakos tak malo Logan sie dzisiaj sluchal :P ale lepsze to niz moja Zuza co chyba weksle ma bo na kazdego psa szczeka... Ja tez chce te fotki juz zobaczyc :D [SIZE="2"]Hyhy mmojego autorstwa :P Quote
diabelkowa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Jak to malo sie sluuchal ??? :P aktualnie sie zastanawiam do ktorego gniazdka wpiac kabel z aparatu ... :P Quote
diabelkowa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 ee to byl zly pomysl.... nagle mam zolty ekran poczekajmy do srody... moze ja juz sobie pojde ... Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ej no smaka naroi i se pójdzie :mad: Quote
barbara.h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 diabelkowa napisał(a):Jak to malo sie sluuchal ??? :P aktualnie sie zastanawiam do ktorego gniazdka wpiac kabel z aparatu ... :P do którego?? do tego gniazdka co pasuje ;););) Quote
diabelkowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 hehe zdjecia sa ale jak Jakubbo tu wpadnie to poprawi wielkosc :] Taak i tak sie Kubus chwalil ze umie robic zdjecia.... :P Quote
diabelkowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ahh ta blyszczaca siersc:loveu::loveu::loveu: tee prooby slalomu :P Quote
diabelkowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ah ten slalom :PPP na razie tyle :)) Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 O ja Cię on jest chyba mniejszy niż mój bebok :eviltong: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='diabelkowa'] :loveu: A co to za łapówka:evil_lol:? Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nareszcie jest Logan!!!!!!!!!! cudowny!! ale ja myślałam że on większy jest :D Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Mój Loganek kochany :loveu: I kropeczki :D Łapie też sie sierść tak błyszczy :) Quote
Recommended Posts