diabelkowa Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 zyja zyja tyle sie dzialo ! :] np wczoraj bylam u Yakubba na studniowce swietnie bylo tylko z poloneza wyszla kraksa!! skonczyla sie studniowka o 4:40 potem taxi do domu i z psem ;))) moze jak dostane to beda fotki :D Jak bylam u Yakubba cwiczylismy poloneza pozniej ok poltora przystanku bieglismy za bana ludzie sie z nas w banie smiali a jak juz zasapani (w glanach bieglismy!) wpadli do bani do jakie byly owacje dla nas :D i teks"brawa dla tego panstwa" a teraz fotki ;] Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cóż to za boski pysiek. Jak tu nie kochac takiego cudeńka. Bardzo podoba mi się jak piesek tak właśnie kładzie łepek między łapkami. A tak w ogóle to dzień dobry wieczorek. Quote
diabelkowa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 a teraz dzien dobry :)) No Logan wczoraj pokazal swoj charakterek nigdy w zyciu zaden facet mi nie kazal moknac nie wyrolowal mnie tyle razy :P zostal nazwany bezczelnym i hamskim zgadzam sie w 100% :P Quote
diabelkowa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Ulubiona zabawka Logana - drewinana kostka z pozycjami z kamasutry :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Yakubbo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hehe pozdro dla naszego fanklubu z Chorzowa Batorego :D Heh ze studniowki zdjecia beda :) Wlasnie je ogladam bo Kasia przyniosla aparat ale niestety nie ma kabla to bym zaraz wrzucil :) Quote
Kamila Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No to licze ze wkleicie tu jakies fotki :cool3: A gdzie mieliscie ta studniowke? Quote
diabelkowa Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 kolo tej hali co sie zawalila na bytkowskiej :P Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 sama słodycz Logan jest przepiękny, nie wiem jak to się stało ze mnie tu wcześniej nie było ale postaram się częściowo nadrobić a tak Foxi leżała ostatnio jak się śmiertelnie na mnie obraziła że jej opatrunek na łapkę skaleczoną założyłam :evil_lol: pozdrawiam i napewno znowu wpadnę Quote
diabelkowa Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 no mam nadzieje ze bedziesz wpadac ;) nie on tak pilnuje zeby przypadkiem ktos do kibla nie wszedl ;P lezy tez czesciowo w kiblu :) Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 diabelkowa napisał(a):no mam nadzieje ze bedziesz wpadac ;) nie on tak pilnuje zeby przypadkiem ktos do kibla nie wszedl ;P lezy tez czesciowo w kiblu :) doobre!!!!! :D on tak pokrojem Bystrą przypomina , tylko mniej rudy jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 troche tak tylko Bystra ma dlugie nogi a on taki niskopodlogowiec ... Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 piękny... mój ukochany "typ" psa... :loveu: Quote
diabelkowa Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 przeklulam sobie dzis pepek :P sama ;] typ tzn jaki typ ? rozwin :D Quote
Samturia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hmm... typ... Rodzaj sierści, te uszka.. mordka śliczna, nie widziałam jaki dokładnie ogon ale jak wszystko śliczne to wszytsko :P Quote
diabelkowa Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 blee boli mnie ten pepek troche :( taki rozowy sie zrobil na okolo no ale kto normalny przekluwa sobie pepek w szkolnym kiblu ;P no ale bedzie dobrze bo czytalam ze zaczerwienienei moze byc najgorsze jest to ze czas gojenia to od 1 miesiaca w zwyz ... ;] Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 diabelkowa napisał(a):przeklulam sobie dzis pepek :P sama ;] typ tzn jaki typ ? rozwin :D jesssu zwariowałaś :shake: przepraszam ale jestem po trzech operacjach! w tym dwie ciężkie i nie jestem wstanie zrozumieć takiego samookaleczenia :cool3: ale cóż jestem zacofffana;) niech się goi szybko :loveu: Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 diabelkowa napisał(a):blee boli mnie ten pepek troche :( taki rozowy sie zrobil na okolo no ale kto normalny przekluwa sobie pepek w szkolnym kiblu ;P no ale bedzie dobrze bo czytalam ze zaczerwienienei moze byc najgorsze jest to ze czas gojenia to od 1 miesiaca w zwyz ... ;] żyjesz???? :mad::mad::mad: ;) Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 oo widzę że nie tylko ja miałam przerwę od kompa - niestety przymusową wracaj i wklejaj foty ;) Quote
diabelkowa Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 zyje zyje czekam tylko az Yakkubo wreszcie wklei fotki ze studniowki Quote
diabelkowa Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 a tymczasem troszke mojej tworczosci :) to szkicowalam jak mialam 13 lat ;] moze to jest troszke za duzy format... tu jeszcze co znalazlam wiem wiem tworcze ;] Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a ja tu lecę na złamanie karku bo napisałaś że nowe foty u Ciebie a tu zero Logana, fakt smoki są piękne :loveu: :loveu: ..... Diabełkowa- gdzie Tyt w Chorzowie mieszkasz ???????????? Quote
barbara.h Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 diabelkowa napisał(a):zyje zyje czekam tylko az Yakkubo wreszcie wklei fotki ze studniowki oj to dobrze :multi::multi: eeeee super, że się nie gniewasz na mnie :buzi: Quote
diabelkowa Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 eria ja mieszkam w katowicach nie w chorzowie :))) ja gniewac ?? no costy!! za co ? tymczasem jeszcze jeden rysuneczek snieg snieg znowu snieg ;] jaaakis trop Quote
barbara.h Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hej, u nas też jest śnieżek :multi: a i fotki wstawiłam, nie wiele ale zawsze coś nowego :lol: Quote
Recommended Posts