Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

zyja zyja tyle sie dzialo ! :] np wczoraj bylam u Yakubba na studniowce swietnie bylo tylko z poloneza wyszla kraksa!! skonczyla sie studniowka o 4:40 potem taxi do domu i z psem ;))) moze jak dostane to beda fotki :D Jak bylam u Yakubba cwiczylismy poloneza pozniej ok poltora przystanku bieglismy za bana ludzie sie z nas w banie smiali a jak juz zasapani (w glanach bieglismy!) wpadli do bani do jakie byly owacje dla nas :D i teks"brawa dla tego panstwa" a teraz fotki ;]

Posted

a teraz dzien dobry :))

No Logan wczoraj pokazal swoj charakterek nigdy w zyciu zaden facet mi nie kazal moknac nie wyrolowal mnie tyle razy :P zostal nazwany bezczelnym i hamskim zgadzam sie w 100% :P

Posted

Hehe pozdro dla naszego fanklubu z Chorzowa Batorego :D Heh ze studniowki zdjecia beda :) Wlasnie je ogladam bo Kasia przyniosla aparat ale niestety nie ma kabla to bym zaraz wrzucil :)

Posted

sama słodycz

Logan jest przepiękny, nie wiem jak to się stało ze mnie tu wcześniej nie było ale postaram się częściowo nadrobić

a tak Foxi leżała ostatnio jak się śmiertelnie na mnie obraziła że jej opatrunek na łapkę skaleczoną założyłam :evil_lol:
pozdrawiam i napewno znowu wpadnę

Posted

diabelkowa napisał(a):
no mam nadzieje ze bedziesz wpadac ;)
nie on tak pilnuje zeby przypadkiem ktos do kibla nie wszedl ;P lezy tez czesciowo w kiblu :)

doobre!!!!! :D
on tak pokrojem Bystrą przypomina , tylko mniej rudy jest :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

blee boli mnie ten pepek troche :( taki rozowy sie zrobil na okolo no ale kto normalny przekluwa sobie pepek w szkolnym kiblu ;P no ale bedzie dobrze bo czytalam ze zaczerwienienei moze byc najgorsze jest to ze czas gojenia to od 1 miesiaca w zwyz ... ;]

Posted

diabelkowa napisał(a):
przeklulam sobie dzis pepek :P sama ;]
typ tzn jaki typ ? rozwin :D

jesssu zwariowałaś :shake: przepraszam ale jestem po trzech operacjach! w tym dwie ciężkie i nie jestem wstanie zrozumieć takiego samookaleczenia :cool3:

ale cóż jestem zacofffana;) niech się goi szybko :loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
blee boli mnie ten pepek troche :( taki rozowy sie zrobil na okolo no ale kto normalny przekluwa sobie pepek w szkolnym kiblu ;P no ale bedzie dobrze bo czytalam ze zaczerwienienei moze byc najgorsze jest to ze czas gojenia to od 1 miesiaca w zwyz ... ;]

żyjesz???? :mad::mad::mad:

;)

Posted

a ja tu lecę na złamanie karku bo napisałaś że nowe foty u Ciebie a tu zero Logana, fakt smoki są piękne :loveu: :loveu: .....

Diabełkowa- gdzie Tyt w Chorzowie mieszkasz ????????????