Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ile mułu :crazyeye: tu wyglada jak jamnior :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 bo to jest taki wyrosniety lisio jamnior ;) Quote
wiq Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 heja! oglądamy ino nie dajemy głosu fajne fotki, ale błagam o większe, bo niedowidzę:evil_lol: Quote
miroszki Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witamy! :multi: Jak tam się dostać..? Jak maxi-lisi-jamnior się czuje? Już lepiej się słucha? Pozdrawiamy :loveu: Quote
Yakubbo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 miroszki napisał(a): Już lepiej się słucha? :lol: :lol: :lol: Jak by to powiedziec zeby nie urazic :P Loganowi nadal zdarza sie mnie bardziej sluchac niz Diabelkowej:eviltong: :buzi: :buzi: Quote
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jak by to powiedziec zeby nie urazic :P Loganowi nadal zdarza sie mnie bardziej sluchac niz Diabelkowej dobrze ze na cokolwiek reaguje ;) Quote
diabelkowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 No ej jestescie okropni!!! :P on jest najgrzeczniejszym psem na swiecie zastanawiam sie kiedy pojdziemy na egzamin na PT ;) Quote
Madzika Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Zobacz jakie fotki Akulca dzis dostałam dostepne w naszej galerii :loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 PT róbcie w wakacje:D ja planuję wtedy prawko :mdleje: Quote
nathaniel Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Jak Wy to robicie, że wasze psy same sie pakują do wody i pływają....... :placz: Quote
wiq Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 no normalnie - za fraki i sru do wody;) tak za trzecim razem już sam włazi, bo chce uniknąć lotu i nurkowania:evil_lol: Quote
Usia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Wiq no normalnie - za fraki i sru do wody;-) tak za trzecim razem już sam włazi, bo chce uniknąć lotu i nurkowania:evil_lol: Wiq jestes okropna :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a powiec mi jaka bys dała rade dla posiadaczy taki psów jak mój bydlaczek ?? jego tak łatwo za fraki sie nie złapie :cool3: na szczescie mój włazi za Figa wiec nie musze wpychac bo mała lata za kaczkami* :diabloti: Kaczki-w pojeciu bydlaków to zarcie które trzeba złapać (przyp.redaktora);) Quote
wiq Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 jakąś dźwignię przyczepioną do psiej kolczatki by się zdało... albo kamień do obroży i z mostku:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Usia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ja wybieram druga opcje pies polubi wode na wieki i nie beddzie mozna go wyciagnac przez dłuuuuuuugie lata :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 jestescie okropne!! Ka to wzielam wetke zarzucilam Loganem do polowy jeziora i przynajmniej raz na jakis czas go wylawialam ;P Quote
diabelkowa Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 wreszcie powrocily moje stronki wiec postanowilam powrzucac kilka fotek a naazbieralo sie ich troche:) dzis kilka logana a potem z Warszawy bo bylam na trzy dni w sejmie tez kaczor i giertych mieli szczescie ze mnie nie spotkali bo jajka byly porzygotowane :diabloti: :diabloti: :diabloti: podreczny baga(r)z - Logan- wszedzie sie zmiesci nawet pod biurko ;] Quote
diabelkowa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 co to za nie odwiedzanie mnie coo ????? Wczoraj bylismy z Kubusiem w Krakowie bylismy wszedzie na wiezy mariackiej gdzie kasiunia "grala" na trabce w czapecce hejnazysty :-) i zdobyla autogtaf andrzeja grabowskiego ktory w prawdzie byl w zlym humorze, w balicach na lotnisku na kopcu kosciuszki, na brackiej, na franciszkanskiej 3 i na brackiej gdzie wlasnie nie padal deszcz :-) na Wawelu gdzie spotkalismy Korzeniowskiego od ktorego tez mam autograf w jamie smoka i wielu wielu innych miejscach :) Kubus Kocham Cie :**** Quote
Ania-shira Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Fajne fotki widać że psiak uwilebia biegać za piłka patyczkiem i fresbee. Pieknay psiak i jaki wysportowany merdaski dla niego. Quote
Usia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 biedny pies :shake: nawet własnego miejsca nie ma i po regałach musi łazic Byłas w Warszawie i znaku zycia nie dałas :shake: wstyd wstyd Quote
diabelkowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Usia'] biedny pies :shake: nawet własnego miejsca nie ma i po regałach musi łazic Byłas w Warszawie i znaku zycia nie dałas :shake: wstyd wstyd no biedny ten moj pies :PP widzisz jaka ja podla musi spac pod biurkiem mimo ze ma koszyk w ktorym onek by sie zmiescil i zajmuje mi pol pokoju :P bylam w warszawie ale na wycieczce szkolnej... Quote
Madzika Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kasia Ty nasz juz wcale nie odwiedzasz ... no wiesz co :( Quote
Recommended Posts