anilla Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Molli napisał(a):Mi chodziło za ile u dystrybutora?(Najlepiej w Poznaniu) a to nie wiem ;) ja kupuję karmę na allegro jest tańsza niż u lokalnych dostawców Quote
puzzle Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jakiej wielkosci sa granulki belcando junior? Sa odpowiednie dla ras miniaturowych? Quote
Starbuck Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja kiedyś odchowywałam miot na tej karmie,szczeniaki ładnie rosły ale kupki byłe mega śmierdzące. Quote
dorotka0731 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 hej bardzo duży wybór karm ma na allegro ma sprzedawca o nicku DogsPassion. polecam,ma wszystkie najlepsze karmy Quote
danny77 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Polecam sklep z Wrocławia, bardzo duży wybór karmy Belcando, małe i duże worki. Szybka wysyłka. Trzeba szukać w sklepach internetowych. W sieci są dobre ceny. http://animalcare.pl/advanced_search_result.php?keywords=belcando&x=0&y=0 Quote
ARMAKA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Świetne opisy znalazłem na: www.belcando.pl Pozdrawiam Quote
sator_k_ Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ponieważ nie mam wagi kuchennej i nie mogę się jej doprosić, czy ktoś mógłby zważyć ile waży szklanka belcando dinner. Albo takiplastikowy kubek do karmy (ja mam do royala), bo teraz daję tak na oko... Quote
WSKAZÓWKA Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Wrocław -sklep anakonda-astra,korona, kiełczów "statek" -sklep zoo w astrze na piętrze -centrum handlowe "leśnica" -centrum handlowe "tęcza" przy ul bajana -sklep zoo w biedronce przy strzegomskiej -sklep zoo "pełna micha" ul nowodworska (nowy dwór) -sklep zoo "pełna micha" ul karmelkowa (oporów) -sklep zoo w pasażu grunwaldzkim -sklep zoo "murena" ul grunwaldzka -sklep zoo "mastiff" na manhattanie -sklep zoo ul promień (biskupin) -sklep zoo ul gersona (biskupin) -sklep zoo kameleon ul obornicka przy stacji shell -sklep zoo "aligator" le clerk -sklep zoo zoolandia ul żeromskiego -sklep zoo ul jedności narodowej przy słowiańskiej -sklep zoo hala targowa ul piaskowa -sklep zoo "nimfa" ul kościuszki -sklep zoo "krab" biedronka przy hali kupców "perła" ul armii krajowej -sklep zoo hala kupców" ul armii krajowej -sklep zoo w dawnej "elei" -sklep zoo ul brucknera w "meblach polonia" -sklep zoo ul gorlicka -sklep zoo "meduza" tesco ul długa Quote
vivica Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Czy ktoś wie, gdzie można kupić suchą karmę Belcando w woj. śląskim ? Quote
WSKAZÓWKA Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Katowice- ul.Kijowska 55 Zabrze - ul.Karłowicza 8 pewnikiem jeszcze gdzieś,ale ja nie wiem-musisz poszukać, a jak nie znajdziesz to daj znać na [email]kemot2301@wp.pl[/email] Quote
vivica Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [B]WSKAZÓWKA [/B]ślicznie dziękuję za odpowiedź. Jutro będę dzwonić na Kijowską :) Pozdrawiam cieplutko :) Quote
vivica Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [B]Sylwia M. [/B]jak nie kupię na miejscu, to zamówię w necie :) Dziękuję :) Quote
Sylwia M. Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 vivica napisał(a):Sylwia M. jak nie kupię na miejscu, to zamówię w necie :) Dziękuję :) Jak pytałam o tą karmę u siebie, to Panie patrzyły na mnie bardzo zdziwione (brat karmi swojego psa i bardzo polecał) w końcu kupiłam na All. Quote
WSKAZÓWKA Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Pytajcie o dostępność karmy BELCANDO w interesujących Was miejscowościach,w miarę możliwości pomogę i zamieszczę adresy sklepów,dystrybutorów,wetów.Marka Belcando nie posiada szeroko rozumianej reklamy.Stąd braki w informacji -niestety Quote
nensbaj1 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jestem z Gorzowa Wlkp. woj. lubuskie. Pilnie szukam kontaktu z dystrybutorem. W Gorzowie na pewno nie ma,ale może Poznań lub Szczecin. Quote
WSKAZÓWKA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Witam nensbaj1! W obecnej chwili nie ma dystrybutora na terenie Gorzowa Wlkp.Ludzie zajmujący się Bewitalem w Szczecinie obsługują tylko miejscowych odbiorców.Poznań opiera się na sklepach zoologicznych.Jeżeli potrzebujesz produktu Belcando jestem w stanie zaspokoić twoje oczekiwania.kemot2301@wp.pl Quote
Jaroslaw Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Kontakt do dystrybutora w Tarnowie email : porto780@gmail.com Quote
PsiaSzkoła Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 PsiaSzkoła z Oleśnicy jest dystrybutorem karmy Belcando. Można zamawiać mailowo lub tel. szkolenie-psow@o2.pl / tel. 695 933 188 Zapraszam Quote
Joasia1 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Obecnie firma BEWITAL producent karm: BELCANDO I BEWIDOG tworzy klub hodowców i właścicieli psów. Wystarczy złożyć zamówienie za minimum 100 zł a karmę bezpłatnie dostarczymy w każdy zakątek kraju. Po szczegółowe informację można pisać: zenio012@wp.pl Quote
zizizizi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Oficjalna strona na FB http://www.facebook.com/belcando.bewital.1?ref=tn_tnmn oraz http://belcando.weebly.com/index.html Quote
Ludi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jakie są Wasze doświadczenia z karmą wymienioną w temacie? Ja nie wiem, co myśleć - karmię nią moją prawie czteromiesięczną Lunę (planujemy przejść na Juniora), skład karmy mi się podoba, sierść się po niej poprawiła (a ma co się poprawiać, psina przeszła w schronie parwowirozę), małej smakuje... ale tylko rozmoczona. Co mnie martwi? Wydaje mi się, że Luna ma problem z jej gryzieniem. Granulki są bardzo twarde, mam wrażenie, że za twarde na ząbki i uwrażliwione dziąsła szczeniaka. Do suchej podchodzi z rezerwą, polaną odrobiną wody wcina od razu... ponadto, potrafi załatwić się cztery razy dziennie. Kupa jest w normie, jest jedynie... za często. Co o tym sądzicie? Quote
joannabelcando Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Wszystkich hodowców i właścicieli psiaków zapraszamy na naszą stronę www.belcando.weebly.com . Firma Bewital wprowadziła na rynek nowe BEZGLUTENOWE karmy. Karma nie zawiera soi ani zbóż. W jej składzie znajdziemy za to AMARANTUS. Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na wystawach psów i do bezpłatnego wypróbowania w/w karmy. W najbliższym czasie będziemy na MWPR w Lesznie, KWPR w Kaliszu, MWPR w Krakowie. Dodatkowo posiadamy w swoim asortymencie rewelacyjną karmę PUPPY STARTER . Innowacyjny bardzo drobny granulat, oraz fakt że po dodaniu odrobiny ciepłej wody , tworzy się smakowity sos, karma jest chętnie jedzona przez wszystkie psy. Quote
edyciak Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Ja też karmię mojego szczeniaka owczarka niemieckiego tą karmą , jestem zadowolona i pies co najwazniejsze też ;) Tylko zastanawiam się dlaczego mało popularna jest ?...Chyba mało osób nią karmi swoje psy . Quote
Recommended Posts