Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu wpadłam na rozmaczanie jej wodą i wtedy już sprawdziła się super - obecnie już karmię Juniorem, bo Luna ma pół roku.
Nie mam pojęcia - zaprzyjaźniony sprzedawca twierdzi, że sporo ludzi ją kupuje. Z tym, że on ogólnie czuje misję edukowania ludzi w kwestii karm - zawzięcie poleca wszystko, co dobre i zbilansowane, agitując przeciwko "zapychaczom" typu Pedigree, nawet często sprzedaje karmy taniej, jeśli kogoś odpycha cena.

• 3 months later...
Posted

próbował ktoś karmić tym karmić? zamówiłam 1kg na próbę ,ładnie pachnie rybą .Granulki małe dosypałam do ugotowanego kurczaka z ryżem i ważywami) strasznie smakowało nawet suche zabierają z paczki:lol: trochę mnie martwi zawartość popiołu ponad 12%:roll:

• 4 months later...
  • 7 months later...
Posted

Witam,
chciałabym poinformować, że karma, której dotyczy temat - Belcando - znajduje się takżę w ofercie sklepu http://joy4paws.pl/

Karmę testowały nasze rodzinne psy i psy znajomych i nie mamy żadnych zastrzeżeń, kondycja dobra, zdrowa i lśniąca sierść, jedzą ze smakiem. Wiadomo, że do każdego psa indywidualnie właściciel musi dobrać karmę tak, by mu służyła, jednak ze swoich doświadczeń możemy karmę polecić i dlatego też znalazła się ona w ofercie sklepu :)
Pozdrawiam

• Margo unlocked this topic