snuszak Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Od paru dni w naszym schronisku siedzi smutna piękna sunia. Hania nazwała ja Misia. Ma parę lat, lecz nie jest stara. Prawdopodobnie się zgubiła, jest zadbana, ma ładną obróżkę, ale jest jeden problem nikt jej nie odbiera. Jest łagodna, daje się wygłaskać, wyprowadzić na spacer, mimo to zamknięta w klatce patrzy na nas z wyrzutem - dlaczego ją tam zastawiamy :oops: Gdyby przez okres 2 tygodni nie odebrał jej właściciel będziemy musieli poszukać jej nowego domku. Z każdym dniem jej szansa na powrót do domu maleje, a ona staje się bardziej smutna.:-( Misia jest łagodna do innych psów. W razie czego już zacznijcie się rozglądać za DT, DS. Quote
supergoga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 W moim typie sunia. Kurcze, skąd się wzięła. Wet jej nie kojarzy? Weci najbardziej kojarzą psiaki okoliczne. Fakt też, że mogła zgubić się na spacerze - mogła przyjechać do lasu na spacer. O tym schronie niestety mało ludzi wie i nikt nie szuka. Może jutro zadzwonię do schronu w Poznaniu, czy nikt nie szukał takiej suki. Jaka ona duża. Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Solo odebrał właściciel z Mosiny, ostatnio był pies (ja go nie widziałam tylko w biurze dostałam informację), który zaginął w Luboniu na spacerze a jest z Poznania to kawałek drogi od nas, mimo to właściciel objechał schroniska znalazł psa, mandat od razu zapłacił i zabrał, kto nie wiem o schronie może chociaż ogłoszenia powywieszać, mimo to zadzwoń do Poznańskiego a nóż widelec czekam na zdjęcia :) Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 a fotki już są, widac jaka sunia ładna, fajna i miła dla Kapsla :) Quote
supergoga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 O rany, jakie cudo w moim typie. Musi ją ktos szukać. Jutro zadzwonię. Ciekawe czy nie ma chipa. Quote
Lilmo Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Przepiękna sunia... trzymam mocno kciuki, żeby okazało się, że właściciel jej szuka. Quote
snuszak Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 taki wilczek z kaukazem ;) mam nadzieję, że jak będe w schronie następnym razem do dostanę dobrą wiadomość, że Misia została zabrana, trzymajcie za to kciuki, w puszczy nadal brak ogłoszeń o zaginięciu suni Quote
supergoga Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 http://www.allegro.pl/item859070917_misia_piekna_dlugowlosa_sunia_szuka_swego_domu.html Wystawiłam na allegro. Ma 1 obserwatora - od pierwszej minuty. A może właściciel? Jest tez na stronie Fundacji. Wystawię też na : alegratka kupsprzedaj cafeanimal eurocity Może ją ktoś wypatrzy z właścicieli. Czy dobrze obliczyłam, że do domu może iść po 28.12. Quote
snuszak Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Misia została odebrana ze schroniska, tzn nie mam jej, stróż nie wiedział kto ją zabrał ale to raczej na pewno właściciel ::):)) Quote
supergoga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To super, chociaż ona. A jak Tropek? Quote
Lilmo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Super! Może rzeczywiście ten obserwator z allegro okazał się właścicielem? :) Pewnie się już nie dowiemy,ale najważniejsze, że sunia już nie marznie w schronie. Quote
Recommended Posts