Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od paru dni w naszym schronisku siedzi smutna piękna sunia. Hania nazwała ja Misia. Ma parę lat, lecz nie jest stara.
Prawdopodobnie się zgubiła, jest zadbana, ma ładną obróżkę, ale jest jeden problem nikt jej nie odbiera.
Jest łagodna, daje się wygłaskać, wyprowadzić na spacer, mimo to zamknięta w klatce patrzy na nas z wyrzutem - dlaczego ją tam zastawiamy :oops:

Gdyby przez okres 2 tygodni nie odebrał jej właściciel będziemy musieli poszukać jej nowego domku. Z każdym dniem jej szansa na powrót do domu maleje, a ona staje się bardziej smutna.:-( Misia jest łagodna do innych psów. W razie czego już zacznijcie się rozglądać za DT, DS.

Posted

W moim typie sunia. Kurcze, skąd się wzięła. Wet jej nie kojarzy? Weci najbardziej kojarzą psiaki okoliczne. Fakt też, że mogła zgubić się na spacerze - mogła przyjechać do lasu na spacer.
O tym schronie niestety mało ludzi wie i nikt nie szuka. Może jutro zadzwonię do schronu w Poznaniu, czy nikt nie szukał takiej suki. Jaka ona duża.

Posted

Solo odebrał właściciel z Mosiny, ostatnio był pies (ja go nie widziałam tylko w biurze dostałam informację), który zaginął w Luboniu na spacerze a jest z Poznania to kawałek drogi od nas, mimo to właściciel objechał schroniska znalazł psa, mandat od razu zapłacił i zabrał, kto nie wiem o schronie może chociaż ogłoszenia powywieszać, mimo to zadzwoń do Poznańskiego a nóż widelec

czekam na zdjęcia :)

Posted

taki wilczek z kaukazem ;) mam nadzieję, że jak będe w schronie następnym razem do dostanę dobrą wiadomość, że Misia została zabrana, trzymajcie za to kciuki, w puszczy nadal brak ogłoszeń o zaginięciu suni

Posted

Super! Może rzeczywiście ten obserwator z allegro okazał się właścicielem? :) Pewnie się już nie dowiemy,ale najważniejsze, że sunia już nie marznie w schronie.