Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu kolejny bazar dla Pako i Basi: http://www.dogomania.pl/threads/182782-RA-A-NOA-CI-do-01-04-dla-Basi-i-Pako?p=14385971

kondycja psychiczna Basi jest kiepska... po nieudanej adopcji boi się niemal wszystkiego, od samochodów, przez dzieci, po odbijającą się piłkę. przed wczorajszą nieudaną wizytą przedadopcyjną nie jadła od czwartku, czyli od dnia, gdy mowa była o adopcji, jakby wiedziała....

mądra z niej dziewczynka, tylko lękliwa bardzo. potrzebna jest dla niej spokojna rodzina, najlepiej bez dzieci.

Posted

to całkiem dużo :)

pieski to mądre stworki :)

ale mamy mały problem z Basią. ta spokojna dziewuszka zaczęła niszczyć DT. poszło łóżko, buty... mała chowa się w kącie, boi się spacerów, dzieci, samochodów itp.

nie wiem co poradzić?

może behawiorysta? znacie jakiegoś dobrego?

pomocy!!

Posted

estote napisał(a):
Basia nadal na Dt
zainteresowanie zerowe
miesiąc się kończy

słabo....

nie mam pomysłów...

Basia jeżeli wróci do Włocłąwka , to do firmy marcyhy. To nie jest dobre rozwiązanie, bo tam jest opieka jaka jest, obawiam się , że może być tam jakaś choroba skórna. Jestem podłamana. Estote, pomyślałam o zdjeciach Pako i basi. Czy w weekend
byłaby mozliwość żebyśmy sie spotkały w Toruniu?

Posted

Basia nie może zostać w obecnym DT dłużej niż do końca miesiąca. Są z nią duże problemy, bo ma ogromne lęki.

szukamy dla niej nowego DT.
Agatko, może zmień tytuł wątku? że szukamy DT...

Posted

Próbowałam cos na szybko znaleźc dla Basi, niestety nie udało się. Basia trafi tam gdzie juz raz była, mam nadzieję, że pozna miejscei nie będzie to dla niej traumą. Smutne, że sie nie udało...

Posted

Basia jest u mnie. Jes słodką, delikatną sunią. Za chwile trafi do przytuliska. Zrobie co będe mogła zeby znalazła dom, ale teraz nie mogę jej zostawić. Jest mi bardzo przykro.

Posted

Kar0la napisał(a):
Biedna sunia. Jakiego rodzaju są problemy? Przydały by się aktualne zdjęcia.

A co z mamą szczeniaków? Ma dom?

Ja nie jestem pewna czy w ogóle sa jakies problemy. Ona jest bardzo niesmiała i wystraszona. Wyjechała ode mnie jako fajny, odważny szczeniak, przyjechała smutna, bojaźliwa sunia. Nie wiem czy problem nie tkwił w DT. Trzebaby ja wziąć do spokojnego domu i ustabilizować. Niestety, jak wyżej, sunia pojechała właśnie do przytuliska.
Nowe fotki będą na dniach.
Mama została wysterylizowana i mieszka w przytulisku. Nikt nie zajmuje sie jej adopcją.

Posted

no, serce się łamie.....

bardzo mi smutno, że tak skończyła się sprawa z DT. szukamy intensywnie domu. Gdy będą nowe zdjęcia, zrobię plakat, z nr Agaty?

:(