Agata69 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Telefony niby są ale nic z tego nie wynika. A jeszcze 3 maluchy czekaja na szansę. Quote
Agata69 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Kar0la napisał(a):Czyli dom ma Burcio i Leon? Dom mają Duszek i Burcio. Do adopcji sa jeszcze Leoś, Basia i Mejsi. Quote
Agata69 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Kar0la napisał(a):Czyli dom ma Burcio i Leon? Dom mają Duszek i Burcio. Do adopcji sa jeszcze Leoś, Basia i Mejsi. Quote
wtatara Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Agatka widzisz 2 pieski mają domki- pozostały jeszcze 3 i mama Quote
Agata69 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Tak, wiem. Trzeba intensywnie ogłazsać , ot co. Idzie jak krew z nosa, ale idzie. Wtatara czy mogłabys porobić ogłoszenia Damie, suni z mojego podpisu? Siedzi sama w kojcu, przechlapane ma. Quote
Agata69 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Dzisiaj było dużo telefonów o szczeniaki. Oczywiscie ludzie chcą szczeniaczka dla dziecka, małego dziecka dodam. Była też pani , która chciała wziąć hurtem, podobno dla siebie i córek. Potem przyznała się że wywiozłaby je do Niemiec. Pewnie dla Chińczyków. Mam dość. Czy w końcu odezwie sie ktoś normalny? Quote
wtatara Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Agatko zrobię, tylko mam jeszcze 2 psy z Warszawy, którym grozi las i jeszcze jednego szczeniaczka, zmarła mama.Było ich 5 został jeden. Agatko nie denerwuj się- bedzie dobrze.Kurcze bądź optymistką Quote
Agata69 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Własnie zadzwoniła kolejna kretynka. Chce psa dla dzieci, w schronisku wg niej nie ma nic ciekawego, zreszta miała już psa ze schronu, ale musiała go oddać, bo po pół roku zaczął gryźć. No, no... Tylko sie utopić. Quote
Reno2001 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Utopic raczej tą kretynkę ... ;) Łatwo nie jest. Na wątku szczeniaków z Bielska Białej (tam jest do wydania, UWAGA - 17!) jest podobnie. Dziewczyny robią niezłą selekcję. Póki co jeden szczeniak ma jechac jutro do nowego domu. Quote
asiamm Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Agata69 napisał(a):Własnie zadzwoniła kolejna kretynka. Chce psa dla dzieci, w schronisku wg niej nie ma nic ciekawego, zreszta miała już psa ze schronu, ale musiała go oddać, bo po pół roku zaczął gryźć. No, no... Tylko sie utopić. ja to szczeniaka chyba nikomu bym nie wydała jakbym miała do adopcji, ehhh Quote
Agata69 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Jak oddać takie cudo dzieciom do zabawy? Czy ludzie nie mają rozumu czy serca? Quote
estote Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 chyba mamy DT dla Mejsi i Basi w Toruniu. może dzięki temu coś się ruszy. dziewczyny, które mają je wziąć już szukają im DS. Quote
Agata69 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Szczeniaki moga jechać dopiero 7 lutego. Póki co sprawdzamy dom dla Leona w Wawie. Trzymajcie kciuki. Telefonów jest nadal mnóstwo, ale poziom głupoty poraża. Quote
estote Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 och mam nadzieję, że się uda. trzymamy kciuki Quote
Agata69 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Dzisiaj odrobaczenie szczeniaków i mamy, kupilismy tez trochę karmy (bazarek). Jutro sprawdzany jest dom dla Leona, ale prawde mówiąc widze to cienko - 38 m kw, 4 osoby i stary pies. A taka miałam nadzieję. Quote
luka1 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Agata nie spiesz się, mrozy przejdą ludzie zatęsknią za psami. Quote
Agata69 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='luka1']Agata nie spiesz się, mrozy przejdą ludzie zatęsknią za psami.[/QUOTE] Może i masz rację. Mam takie cudne maluchy, aż się gęba do nich śmieje, i nic. Nie wspominam uz o staruszkach , bo to dopiero jest dramat. Quote
Agata69 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Leon jedzie do domu w przyszła niedzielę. Wczoraj szczeniaki zostały powtórnie odrobaczone i w tygodniu je zaszczepię. Nadal sa telefony ale nic z nich nie wynika. MUsze zrobić dobra sesje zdjęciowa dziewczynkom i wystawimy nowe allegro. Wczoraj dobił następny pies. Nie mam już siły na to wszystko. Quote
estote Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Agatko, jakoś sobie poradzimy... szkoda tylko, że ja tak daleko mieszkam, bo pomogłabym bardziej. teraz mogę tylko DT szukać... maluchy mają zaklepane od 7 lutego. jeśli jest jakaś pilniejsza sprawa, możemy dziewczynki zostawić tam, gdzie są, a innego dać na DT. Quote
Kar0la Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Takich słodkich sunieczek nikt nie chce? Myślałam, że one pierwsze domki znajdą. Agata czy jest szansa na nowe zdjęcia mumśki? Przydałyby sie do ogłoszeń. Taka fajna sunieczka. Quote
Agata69 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Leon jest u mnie od kilku godzin. Jest bardzo grzeczny. Byliśmy nawet na spacerku. Nauka chodzenia na smyczy na 4+. Nauczycielka psotka była bardzo pomocna. Leon będzie dzisiaj wykąpany a jutro zaszczepiony. W niedzielę jedzie do domu, który obiecała monitorować Jo37. Sikanie w domu na razie na 2. Quote
Recommended Posts