Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

estote napisał(a):
zastój?
to bierzemy się do pracy.

już reklamuję maluchy w toruniu.

poradzimy sobie - "szczeniaki" schodzą najszybciej.

Ale i największy kłopot... sterylki i te sprawy....

Posted

estote napisał(a):
plakaty wiszą w toruniu, dałam ogłoszenie do Nowości, rozreklamowałam szczeniaki, gdzie mogłam.
oby coś się ruszyło.

Szczeniaki maja allegro, wystawiam je cyklicznie na Gumtree. I nic. Ani jednego telefonu. Nie wiem już co robić.

Posted

Szczeniaki porosły, wygladaja zupełnie inaczej niż na zdjęciach. Powinnam zrobić im nowe. Martwi mnie ta cisza, jeszcze tak nie było. Już nie mam pomysłów gdzie je ogłaszać.

Posted

wtatara napisał(a):
Agatko-pamiętasz jak szukałyśmy domków tym szczeniakom i mamie co były w tej klatce-udało się. Teraz tez się musi udać

Pamiętam, ale było jakoś inaczej. Teraz mało kto zaglada na wątki, Dogo jest jakoś tak mało przyjazne.

Posted

Dzisiaj była sesja zdjęciowa. Szczeniaki urosły niesamowicie. Myslę, że będą raczej średnie a nie malutkie. Bardzo kontaktowe i kochane. Szkoda je na bude i te mrozy sakramenckie.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Agatko, fotki, fotki i jeszcze raz fotki.
Pomogę w ogłaszaniu szczylków.

Super! Fotki będą najpóźniej jutro rano.
Od wczoraj miałam 3 telefony pożal sie boze. Jedna pani uparcie dzwoni na mój koszt, ja jej tłumaczę, żeby sobie kupiła karte to porozmawiamy. A ona jest zdeterminowana, dzwoniła juz z 10 razy, ja rozmowy odrzucam , bo mam podejrzenia co do jej stanu psychicznego. Inny pan chciał szczenaika dla dziecka 4-letniego. Jak powiedziałam, że szczenoiaki to tez dzieci i nie służą do zabawy to rzucił słuchawką. Trzeci pan był niezadowolony, nie wiadomo dlaczego.
A one są takie ufne, ładuja sie na ręce, jeszcze ludzi nie znają z ich głupotą i okrucieństwem.