Tia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Kropek przypomina, że potrzeba wizyta!!! A Cekinek, że potrzebny domek jeszcze dla niego:) Quote
kuba123 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dziewczyny spokojnie wiem, że potrzeba wizyty pojadę na nią w poniedziałek proszę o numer telefonu do nowego domu, bo dostałam adres bez numeru jutro nie dam rady, bo przygotowuję się do wyjazdu do Warszawy Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 kuba123 napisał(a):dziewczyny spokojnie wiem, że potrzeba wizyty pojadę na nią w poniedziałek proszę o numer telefonu do nowego domu, bo dostałam adres bez numeru jutro nie dam rady, bo przygotowuję się do wyjazdu do Warszawy o super :) czyli wizyta juz załatwiona - byle tylko wypadła bajkowo dobrze :) i transport jakiś skombinować trzeba w połowie, bo jakiś odcinek już chyba jest załatwiony i Kropek do domciu śmiga :) Quote
__Lara Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tola^^ napisał(a):Pisałam do Kuby1234 lecz niestey mi nie odpowiedziała co z tą wizytą :( Znacie jeszcze kogoś co by mógł przeprowadzić tą wizytę - może Kuba się nie odzywa bo nie może przeprowadzić wizyty, ja już sama nie wiem co myśleć.... Pani Grażynie bardzo zależy żeby wizyta była już przeprowadzona bo już nie może doczekać się Kropka! Jakby co mam nr telefonu do kuby123. Aaa, już się zgłosiła :) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 jesli chcecie skorzystac z mojego pomyslu transport do Wroclawia a z Wroclawia moj brat zabral by Kropcia do Katowic . To trzeba dograc kto by go odebral w Katowicach i to z rana -okolo 9 rano. Pomyslcie nad tym i dajcie znac. Quote
Tola^^ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ingrid44 a we Wrocławiu o której by miał się zjawić Kropeczek? Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tola^^ napisał(a):Ingrid44 a we Wrocławiu o której by miał się zjawić Kropeczek? O 7:30 rano. Brat jedzie do pracy do Katowic ,dlatego tak wczesnie. Juz wyslalam do niego meila z zapytaniem w jakie dni bedzie jechal do Katowic. Quote
Angel Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 czyli wszystko superr :) dajcie tylko znać jak z tym transportem..bo kto go do Wrocławia dowiezie ana ? A i trzeba jakieś pieniadze na paliwoo zebrać. Więc jak zbierać to napiszcie mi czy zmieniac tytuł wątku.. Quote
Tola^^ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 By było trzeba by szukać transportu dla maluszka, jakby się powiodła wizyta przed adopcyjna. Angel to napisz do any czy by miała czas jechać z Kropkiem... Quote
Ingrid44 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Cioteczki, sa 2 mozliwosci transportu i dwie rozne daty. Moj brat bedzie w Poznaniu 23 kwietnia. Bedzie wyjezdzal do Wroclawia okolo 16:30 . Czyli z Wroclawia potrzebny jest naspepny transoprt do Katowic. Druga mozliwosc: Z Wroclawia bedzie jechal do Katowic dopiero 30 kwietnia. Ostatnio duzo podrozuje po calej Polsce. Moze znajdzie sie lepszy transoport. Napiszcie na transportowym-nigdy nic nie wiadomo. Pomyslcie i dajcie znac, jeszcze zostalo troche czasu. Quote
Tia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Tak najpierw wizyta, ale o transporcie trzeba także już myśleć, bo po wizycie Kropek może od razu jechać:):) Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wolalabym wiedziec jak wypadnie wizyta .......... Quote
Tola^^ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Moje zdanie jest takie że napierw wizyta a potem transport.. ;) Quote
Tola^^ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Moje zdanie jest takie że pierwsza wizyta a potem kombinowanie transportu.. ;) Quote
Tia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 W poniedziałek wszystko się wyjaśni po wizycie:):) Ale w zanadrzu można już mieć jakiś transport...chociaż osobę która mogła by go zawieść, po pozytywnie przeprowadzonej wizycie:):) Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Oczywiscie zycze Kropkowi, zeby domek byl naj............. Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a ja wierzę, że wizyta wypadnie cudownie :) i Kropek już niedługo w domku na kanapie będzie sobie leżał :) Quote
Angel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 no to czekamy do poniedziałku na wieści :) trzymam kciuki żeby były dobre :) jeżeli wszystko bd ok to bd kombinowac co i jak z transportem:) A teraz nasz CEKINEK sie przypomina!! On także potrzebuje domu.. Quote
Recommended Posts