Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kociabanda2']ale gromada! :D Taoudi wyrósł pięknie :lol: a Stefanek... jak zawsze klasa!!! Nie ma drugiego takiego psa na świecie!! :loveu:
a jak tam zdrowie i samopoczucie Stefanka?
Buziaczki w rudo-biszkoptowo-szare nochalki i i pozdrowionka dla całej szczęśliwej rodzinki :Rose:[/QUOTE]

Stefcio zdrowy jak rydz,jedzonko dostaje teraz gotowana kasze gryczana prażoną z warzywami ;marchewka, seler z nacią , plus mokra karma Bozita .STEF jest zachwycony:))My rowniez pozdrawiamy serdecznie:))

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jacy oni wszyscy są śliczni. Oczywiście Stefek najbardziej:evil_lol:.
A my już wkrótce się zobaczymy tralala:loveu:. Zapraszamy serdecznie!!!
Ależ ten Stefcio to ma bajerancko. Gotowane jedzonko codziennie. Rewelka!!!

• 1 month later...
Posted

A więc odwiedzinki udaly sie bardzo.Na samo wejście STEFCIO zaznaczył swój teren i bardzi przyjażnie przywitał sie z Fąflem,a ten równiez zaznaczyl teren.Byłam w szoku bo od tej strony Stefcia nie znałam ale cóż raz nie zawsze dwa nie wciąż .Potem kontakt z Tajsonem kotkiem no troche sie stawał bokiem do Stefcia ,ale potem emocje opadły i nawet pokusil sie zjeść jedzonko Stefcia.Njangu zrobił przepyszny obiadzik makaronik ze szpinakiem ,mówię wam palce lizac.A kociabanda wzbogaciła nas o kolejne cenne informacje dotyczące psiaczkow i kotkow.Takie spotkania wzbogacaja i bardzo ucza właściwego dbania i otaczania miłościa naszych pupili i nie tylko.Stefciu wychodzil też na balkon poniewaz chlodniej było tam dla niego. .Ale w domku był na smyczy ze względu na Ciapusia ,który w rzeczywistości jest o wiele mniejszy niż na zdjęciach.Kochana psinka trząsł sie na początku ale potem odważyl sie wyjśc kilka razy z klatki i wskoczyć na kanapę .Ale jak robiłam zdjęcia to kliknięcia i błysk oddzialywal na niego bardzo stresująco dlatego zrezygnowalam z robienia fotek.Jeszcze raz wam kochani bardzo dziękujemy za spotkanie i miłą atmosfere i budujące towarzystwo.:))))POZDRAWIAMY wymiziajcie od nas zwierzątka .:)))

Posted

Przed Waszym przyjazdem trochę obawiałam się reakcji Ciapka na innego pieska na jego terytorium, ale jestem bardzo zadowolona z tego jak się chłopcy zachowywali :) Sik Stefana na wejście to chyba było zaznaczenie terenu :D ale Fąfel to popuścił z radości na jego widok :D :D Tyson nie poznał Stefanka mimo, że kiedyś z nim regularnie sypiał :roll:Koty chyba mają słabszą pamięć niż psy :roll: Radość Stefanka i Fąfla ze spotkania BEZCENNA :loveu: łącznie z tymi sikami :D :D :D Przykro mi tylko, że nie mogliśmy Stefanka puścić całkiem luzem po domu, no ale Ciapek go nie zna, a Tyson nie poznał i stroszył się na niego głuptas :roll: Psota za to nie raczyła nas zaszczycić swoją obecnością - ani na chwilę nie wyszła z toalety :roll:
Strasznie się cieszę, że nas odwiedziliście ze Stefankiem :loveu: Stefan wygląda przepięknie :loveu::loveu::loveu::loveu: Reklamowaliśmy go jako rudzielca, a tu chłopak okazał się być pięknie kasztanowy :loveu::loveu::loveu: Ta rudość po budowie to chyba musiał być efekt długotrwałego przebywania na słońcu... ależ się musiał tam namęczyć w tym bujnym futerku na upałach w otwartym słońcu :crazyeye:

Pozdrawiamy serdecznie!!
Mizianko dla Stefcia i jego kociej bandy :loveu:

PS. masełko bardzo smaczne ;) chyba zaczniemy częściej praktykować takie własne wyroby :)

PS2. Mail z linkami wysłany :)

• 2 months later...
Posted (edited)

Witam wszystkich troche mnie tu nie było ale za to teraz bardzo opożnione zdjecia z pobytu u kociejbandy i njangu drugiemu niestety nie udało mi sie zdrobic zdjątka a równie piekny jak ten na zdjeciu. A to wejscie Stefcia i właśnie po raz pierwszy nasikał w domku :(( ale to ze szczęścia ja mysle.Ale jest też druga wersja i ta bardziej prawdziwa że poczuł dwoch rywali Fąfla i Ciapusia no i musiał zareagować przyznacie sami:)))

Edited by wiolabiszop
  • 2 weeks later...
Posted

U nas mrożno ..........no i Stefciu zadowolony ,ponieważ na działce została gromadka śniegu i przymarzło i teraz ma chłopak gdzie sie kąpać .To jego ulubione zajęcie wyszczuplał sylwetka do pozazdroszczenia .To prawda troche to trwało ale za to z duzą korzyścią dla STEFCIA.mA TYLE TERAZ ENERGI że biega ,bawi się i oczywiście mile widziane wygłupy.Wyglada jak szczeniorek :)) bardzo go kochamy za to że jest z nami .Zaprzyjażnił się z nowym kotkiem w podwórku .Nasi sąsiedzi w wejściu maja nowego i chodzi maluch razem z nami na spacery.Jak jest pierwszy na dworze to czeka na Stefcia u nas na działce.I razem wtedy wyruszamy.A jednak pies z kotem moze w przyjażni tylko my ludzie musimy im to umożliwic .

Posted (edited)

cudnie!! :loveu: Stefanek jest wspaniały!! :) Nie ma drugiego takiego psiaka jak Stefan :loveu: Bardzo dobrze go wspominam. Zasłużył sobie na najwspanialszy dom i taki właśnie ma! :Rose: Pozdrawiamy Was serdecznie :hand:

Edited by Kociabanda2
Posted

Wow! ale fajne śnieżne foty Stefanka!!! :D Cuuuuudny! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
to zdjęcie podoba mi się najbardziej :D

no calutki w śniegu tylko oczęta i nos niezapruszone :D :D :D :D

• 2 weeks later...
Posted

Cudne kociaki :loveu: ale jak to Stefana nie ma? a gdzie jest?

a ja dziś miałam telefon o Stefanka! :crazyeye: Pani właśnie uśpiła 18letniego pieska i przeglądała ogłoszenia adopcyjne. No i zakochała się w Stefanie :) Nie wiem, gdzie ona jeszcze jego ogłoszenie wygrzebała! :-o Wszystkie zdejmowałam. Powiedziała, że przeglądała ogłoszenia z Palucha i Celestynowa... robił tam ktoś Stefanowi ogłoszenia?? Trzeba je zdjąć. Podobno są nawet zdjęcia z Tysonem :P

Posted

Hmm no ja nigdzie nie dawałam ogłoszen ha ha ha nie ma mowy:)))))))))Stefcio na spacerze a kociaki buszuja i zajmuja jego miejsce.:))))IIIIII co tej pani poleciłas jakiegos pięknisia ?????????????????

Posted

no nie poleciłam :( Byłam tak zaskoczona tym telefonem, że nic mądrego z siebie nie wydusiłam :P Potem pomyślałam sobie, że kurcze skoro ta Pani szuka tylko na stronach schronisk to pewnie nie wie o istnieniu wielu innych portali, gdzie można tez szukać psiaka w potrzebie i może należałoby jej podać kilka linków... niestety wpadłam na to już po zakończeniu rozmowy, a Pani dzwoniła z zastrzeżonego numeru i nie mam jak oddzwonić :( Wykazałam się słabym refleksem niestety :/ Myślę jednak, że w schroniskach jest tyle samotnych duszyczek, że Pani znajdzie tą której szuka :)
Swoją drogą głęboko kopała, że dokopała się aż do starych ogłoszeń Stefanka :D

• 3 weeks later...