Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja69 napisał(a):
No gdzie Cie tam wywiało ??? Zabładziłaś ??? Z tego co pamietam miałaś na wschód jechać:cool3:

HMMMM no tak ale chcialam dobrze ale wyszlo jak zawsze hi hi hi:))))

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiolabiszop napisał(a):
HMMMM no tak ale chcialam dobrze ale wyszlo jak zawsze hi hi hi:))))

Na drugi raz przed wyjazdem oddaj kompas do serwisu:cool3:,bo jak wyladujesz niechcący na biegunie będziesz zdziwiona mocno no i zmarzniesz:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Stefcio ma w końcu szelki ale świetnie w nich wygląda.Tatankas kupila na bazarku ale dla jej psiaka byly za duże , byla taka kochana że mi odstąpila i Stefcio skorzystal.:))Jak zdążę to dzisiaj zrobie zdjatka i wstawię .

Posted

[quote name='Kociabanda2']Super :) Stefanek ładnie chodzi na smyczy, więc chyba może pozwolić sobie na szelki :) Ciekawam jak w nich wygląda :) A co w ogóle u Was i Stefanka słychać? :)[/QUOTE]

No w szeleczkach wygląda jak dla mnie super.Dzisiaj na spacerku pobiegł za zajaczkiem ale po kilku stanowczych haslach zostawil i juz go nie gonil .Ale sie zdziwilam bo dostał takiego sprinta że byłam w szoku.U nas hmmm a wiec tak mamy kotka syjama w niedziele odbieramy persa a we wrzesniu odbieram tez kotka od znajomej ale to jest mieszanka :))pers po brytyjczyku zmajstrował z kotka ragdol .Są piekne te kociaki.STEFCIO zaczął normalnie funkcjonować jak przywieżliśmy tego syjama czyli TOUDIEGO.On był bardzo zżyty z tamtym Toudim i teraz to widać .Jak szaleją razem to poprostu żaden film komediowy nie dorowna tym scenom na żywo z udziałem STEFCIA i jego kociej bandy.No we wrześniu to dopiero będzie miał stado do ogarnięcia.Zdrówko nam i zwirzaczkom dopisuje wieć jest ok.

Posted

[quote name='Kociabanda2']jej! Ale u Was dużo tych zwierzaków teraz :)[/QUOTE]

Wiesz Kamilko musimy dbać o dobry i właściwy rozwój STEFCIA .Musi sie czuc potrzebny:)) A u was co słychać ?

Posted

wiolabiszop napisał(a):
Wiesz Kamilko musimy dbać o dobry i właściwy rozwój STEFCIA .Musi sie czuc potrzebny:)) A u was co słychać ?

u nas różnie. Trochę kłopotów jak zwykle, ale jakoś damy radę :) Dominik osiatkował balkon żeby nasze kotki i Ciapek mogli wychodzić na słoneczko (do tej pory mógł tylko Fąfel). Dzieciaki zachwycone :)
Piękne kotki na zdjęciu :) Jak Stefanek i reszta bandy zareagowali na nowych domowników?

• 3 weeks later...
Posted

wiolabiszop napisał(a):
No i już mamy 5 kociaka do kompletu.Na tym już koniec bo Stefcio nie daje rady bawic sie z tyloma kociakami:))Jutro postaram się wstawic fotki.

no no :) Aleście się rozpędzili :) 5 kotków i pies to już chyba maks na 4 osobową rodzinkę, bo zacznie w końcu brakować rąk do głaskania i miziania :loveu: Z niecierpliwością czekam na fotki :loveu:

Posted

[quote name='Kociabanda2']napatrzeć się na niego nie można :loveu: Tak wygląda szczęśliwy pies!

To prawda mozna patrxzec i patrzec na Stefcia jaki on jest opiekunczy wzgledem kociakow i domownikow a w oczy za kazdym razem co innego można zaobserwować .Jest przekochany:))

Posted

njangu napisał(a):
Mój piękny, mój cudowny. No dobra, nie mój :) ale piękny i cudowny. Wiolu dziękujemy że jest z Tobą i rodzinką taki szczęśliwy :loveu:

Zgadzam sie z Toba piękny cudny i kochany i oddany bardzo swoim domownikom:))To my dziękujemy wam za włozona troske ,okazana miłość i ciepło Stefciowi.I to że Stefciu nas zaakceptowł,kocham go za to.:)))

• 3 weeks later...
Posted

ale gromada! :D Taoudi wyrósł pięknie :lol: a Stefanek... jak zawsze klasa!!! Nie ma drugiego takiego psa na świecie!! :loveu:
a jak tam zdrowie i samopoczucie Stefanka?
Buziaczki w rudo-biszkoptowo-szare nochalki i i pozdrowionka dla całej szczęśliwej rodzinki :Rose: