Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
O! Nauczyłaś się Wiolu wstawiać fotki na dogo :) Rudi i Niuniek piękni :loveu:

No w końcu wypadało już sie nauczyć i tak prawie rok kochana ty wstawiałaś za co bardzo Ci dziękuje .Chociaż wiem że robiłaś to z przyjemnością .Miłego dnia i wekendu.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kociabanda2']bo Stefanek jest cudownym psem :loveu: Drugiego takiego nie ma! A cóż to za historia z nowym Toudim? Kolejna bida w potrzebie?[/QUOTE]
Nie Kamilko z mężem wypatrzyliśmy sobie tego kociaka na allegro no i przyjechal z nami do domu.Chociaż ja upatrzylam sobie bardzo podobna kotke do Toudiego ,byla w tym samym wieku co on ale stwierdziliśmy ze taki maluch rozrusza bardziej to nasze towarzysto zwierzaczkowe.No i persa mam też juz zamowionego u znajomej .Na ostatni kwizdek zdążyliśmy bo kotka miala bardzo cięzki porod i znajoma bojac sie o nią przy cesarce zrobiono sterylke .Nie chce aby następnym razem przepłaciła życiem za mocna sa z nia zwiazani.A tak sie sklada że ma jednego biszkoptowego:)))Tak sie z mężem cieszymy.Ten obecny Toudi ma bardzo podobny charakter do tamtego,więc pustka powoli sie wypełnia....STEFCIU też odżył ma teraz futrzaka ktory sie z nim bawi pomimo że waży 95 dkg.Prawdziwy olbrztm :))

Posted

[quote name='ankekoval']Pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że rodzina się powoli powiększa:) Stefan nasz dostojny! Pani Wiolu niech go Pani podrapie za uszkiem ode mnie:)[/QUOTE]

Podrapalam i powiedzialam od kogo :)))My rownież pozdrawiamy serdecznie.:))

• 2 weeks later...
Posted

To jest z 16 lipca wynik z moczu ma troche podwyzszone białko ale wetka powiedziala że to nic strasznego.Od tygodnia gotuje Stefciowi jedzonko ,dostaje ryz naturalny brazowy,warzywa;marchew, pietruszka i co najważniejsze seler jako korzeń i nac bardxzo dobrze wplywa na układ moczowy i to wszystko gotuje na skrzydełkach albo na szyjach indyczych.Zajada się niesamowicie.:))

Posted

Wow! Ale mniamuśne jedzonko! :) Rozpieszczasz Stefcia :)
Ciapek, który jest u nas na DT też ma podwyższone trochę białko w moczu i nasz wet też powiedział żeby się tym nie martwić. :)

Posted

kaja69 napisał(a):
No w końcu znalazłam Stefanka :)

Miałam przyjemnośc poznać Stefanka osobiście i kociątka tez :) Bardzo sympatyczna gromadka :)

O! No to witamy u fanów Stefka :D a przy jakiej to okazji poznałaś Stefka, jeśli wolno spytać? :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
O! No to witamy u fanów Stefka :D a przy jakiej to okazji poznałaś Stefka, jeśli wolno spytać? :)

Oczywiście,że poznałam :) osobiście i z głaskami :) a przy okazji wpadnięcia na kawke i ciacha do Wioli :)

Posted

A witamy, witamy, przyjaciele naszych przyjaciół, są naszymi przyjaciółmi :D
A gościnność Wioli..... ulala tu by można poematy pisać:cool2:

Posted

njangu napisał(a):
A witamy, witamy, przyjaciele naszych przyjaciół, są naszymi przyjaciółmi :D
A gościnność Wioli..... ulala tu by można poematy pisać:cool2:

I takie same poematy mozna pisać jeżeli chodzi o gościnnośc Kociabanda i njangu:))))