wiolabiszop Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kociabanda2 napisał(a):O! Nauczyłaś się Wiolu wstawiać fotki na dogo :) Rudi i Niuniek piękni :loveu: No w końcu wypadało już sie nauczyć i tak prawie rok kochana ty wstawiałaś za co bardzo Ci dziękuje .Chociaż wiem że robiłaś to z przyjemnością .Miłego dnia i wekendu. Quote
wiolabiszop Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Są dyżury jeśli chodzi o relax na fotelu. A to sam szef Stefcio sjesta po spacerku STEFCIO I RUDI nadzoruja ilość pobieranych płyt regipsowych. Quote
Kociabanda2 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Kochany śpioszek :D Stefanek, Niuniek i Rudi jak zawsze piękni :loveu: Quote
wiolabiszop Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A teraz niespodzianka STEFANEK,NIUNIU i RUDI wczoraj przywitali nowego czlonka rodziny TOUDIEGO syjama zza Torunia.Piękny slodziak .Dużo cech ma tamtego Toudiego. Quote
wiolabiszop Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Pierwszy kontaky z RUDIM STEFCIU pełna klasa i tolerancja.Dzisiaj Toudi zagladał do miski STEFCIA a STEF nic. Quote
Kociabanda2 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 bo Stefanek jest cudownym psem :loveu: Drugiego takiego nie ma! A cóż to za historia z nowym Toudim? Kolejna bida w potrzebie? Quote
wiolabiszop Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kociabanda2']bo Stefanek jest cudownym psem :loveu: Drugiego takiego nie ma! A cóż to za historia z nowym Toudim? Kolejna bida w potrzebie?[/QUOTE] Nie Kamilko z mężem wypatrzyliśmy sobie tego kociaka na allegro no i przyjechal z nami do domu.Chociaż ja upatrzylam sobie bardzo podobna kotke do Toudiego ,byla w tym samym wieku co on ale stwierdziliśmy ze taki maluch rozrusza bardziej to nasze towarzysto zwierzaczkowe.No i persa mam też juz zamowionego u znajomej .Na ostatni kwizdek zdążyliśmy bo kotka miala bardzo cięzki porod i znajoma bojac sie o nią przy cesarce zrobiono sterylke .Nie chce aby następnym razem przepłaciła życiem za mocna sa z nia zwiazani.A tak sie sklada że ma jednego biszkoptowego:)))Tak sie z mężem cieszymy.Ten obecny Toudi ma bardzo podobny charakter do tamtego,więc pustka powoli sie wypełnia....STEFCIU też odżył ma teraz futrzaka ktory sie z nim bawi pomimo że waży 95 dkg.Prawdziwy olbrztm :)) Quote
wiolabiszop Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Tak wyglada RUDI uwielbia spanko na łożku. STEF ma na wszystko oczywiście oko. Pierwszy wspolny posilek Quote
Kociabanda2 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='wiolabiszop']STEF ma na wszystko oczywiście oko. cudny, szczęśliwy pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
njangu Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='wiolabiszop'] Niuniek teraz waży 7.100 [/QUOTE] Słuszną wagę ma nasza władza :-) ale Niuniek faktycznie jest kawał byka. Quote
ankekoval Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że rodzina się powoli powiększa:) Stefan nasz dostojny! Pani Wiolu niech go Pani podrapie za uszkiem ode mnie:) Quote
wiolabiszop Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='ankekoval']Pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że rodzina się powoli powiększa:) Stefan nasz dostojny! Pani Wiolu niech go Pani podrapie za uszkiem ode mnie:)[/QUOTE] Podrapalam i powiedzialam od kogo :)))My rownież pozdrawiamy serdecznie.:)) Quote
njangu Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 :loveu:Ech Stefciu kochany, tęskni mi się do Ciebie:loveu: Quote
wiolabiszop Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 njangu napisał(a)::loveu:Ech Stefciu kochany, tęskni mi się do Ciebie:loveu: Stefcio tez by sie chetnie zobaczyl ach ta odległość:(( Quote
wiolabiszop Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 To jest z 16 lipca wynik z moczu ma troche podwyzszone białko ale wetka powiedziala że to nic strasznego.Od tygodnia gotuje Stefciowi jedzonko ,dostaje ryz naturalny brazowy,warzywa;marchew, pietruszka i co najważniejsze seler jako korzeń i nac bardxzo dobrze wplywa na układ moczowy i to wszystko gotuje na skrzydełkach albo na szyjach indyczych.Zajada się niesamowicie.:)) Quote
Kociabanda2 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Wow! Ale mniamuśne jedzonko! :) Rozpieszczasz Stefcia :) Ciapek, który jest u nas na DT też ma podwyższone trochę białko w moczu i nasz wet też powiedział żeby się tym nie martwić. :) Quote
kaja69 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No w końcu znalazłam Stefanka :) Miałam przyjemnośc poznać Stefanka osobiście i kociątka tez :) Bardzo sympatyczna gromadka :) Quote
Kociabanda2 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 kaja69 napisał(a):No w końcu znalazłam Stefanka :) Miałam przyjemnośc poznać Stefanka osobiście i kociątka tez :) Bardzo sympatyczna gromadka :) O! No to witamy u fanów Stefka :D a przy jakiej to okazji poznałaś Stefka, jeśli wolno spytać? :) Quote
kaja69 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Kociabanda2 napisał(a):O! No to witamy u fanów Stefka :D a przy jakiej to okazji poznałaś Stefka, jeśli wolno spytać? :) Oczywiście,że poznałam :) osobiście i z głaskami :) a przy okazji wpadnięcia na kawke i ciacha do Wioli :) Quote
njangu Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A witamy, witamy, przyjaciele naszych przyjaciół, są naszymi przyjaciółmi :D A gościnność Wioli..... ulala tu by można poematy pisać:cool2: Quote
wiolabiszop Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 njangu napisał(a):A witamy, witamy, przyjaciele naszych przyjaciół, są naszymi przyjaciółmi :D A gościnność Wioli..... ulala tu by można poematy pisać:cool2: I takie same poematy mozna pisać jeżeli chodzi o gościnnośc Kociabanda i njangu:)))) Quote
Kociabanda2 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 nie no - my takich rarytasów jak Ty nie umiemy robić Wiolu :) Czy ja już fanów Stefcia zapraszałam na wątek Ciapaska? Jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/205972-Dziki-Ciapek-z%C5%82apany-ale-jeszcze-nie-uratowany-%28-Temu-psu-zawali%C5%82-si%C4%99-%C5%9Bwiat... jakby ktoś chciał zajrzeć :) Quote
kaja69 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 To jak takie miłe powitanie to ja tu się zadomowię pewnie :) Wiola kiedy przyjedziesz ??? Quote
wiolabiszop Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 kaja69 napisał(a):To jak takie miłe powitanie to ja tu się zadomowię pewnie :) Wiola kiedy przyjedziesz ??? Dam Ci znać kochana jak przyjadę z Niemiec czyli we wtorek.Pozdrawiam:))) Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No gdzie Cie tam wywiało ??? Zabładziłaś ??? Z tego co pamietam miałaś na wschód jechać:cool3: Quote
Recommended Posts