Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie zakupionych kul na przysmaki powiem, że w przypadku Stefana to się na razie sprawdza. Załapał już co się z tym robi i codziennie wychodząc z domu zostawiamy mu jego kulę. Fąfel niestety szybko rozprawił się ze swoją zabawką :( Rozgryzł ją w drobny mak.
Ellig, a z tych zabawek na przysmaki co polecałaś jest jakaś super mocna dla takich psuj jak nasz Fąfel? W tych co ja kupiłam w starciu z naszym Fąflem poległo zamknięcie (najsłabszy element zabawki) :( Mogłabyś coś doradzić?

Posted

KOciabanda, najlepszy jest oryginalny KONG. Wejdź choćby na allegro i zobacz. Można napchać tam pasztetu i pies dorywa się do tego natychmiast. MOje dwa psiury uwielbiają, jak im zostawiam ich kongi wypełnione smakołykiem. Barsa ma mniejszy, Semi większy i nie odpuszczają do końca, aż się smakołyk skończy:-) No i jest to wytrzymałe, choc na początku guma okropnie śmierdzi..... Psom to o dziwo nie przeszkadza:-)

Posted

No Ellig też właśnie KONGi polecała tylko wkleiła kilka różnych tych zabawek i nie wiem, która z nich najlepsza będzie. A te KONGi to mocne są? Mój pies niby niewielki, ale mało co jest w stanie oprzeć się jego zębom :/

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Te podłużne sa bardzo mocne. Możesz wejść do jakiegoś sklepu zoologicznego i zapuytac o oryginalne, pomacac sobie i dopiero wtedy kupić na allegro:-)

Podłużne... chyba wiem, o które chodzi :) Dzięki!

Posted

ankekoval napisał(a):
wow! jestem pod wrażeniem ogromnym, Stefan chodzi przy nodze!!!!!!!!!! WOW!!! Super zdjęcia! Pozdrawiam.

:-) Potwierdzam Stefan wcale szybko nauczył się chodzić przy nodze.

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
No Ellig też właśnie KONGi polecała tylko wkleiła kilka różnych tych zabawek i nie wiem, która z nich najlepsza będzie. A te KONGi to mocne są? Mój pies niby niewielki, ale mało co jest w stanie oprzeć się jego zębom :/

....prosze przeslij mi maila ze zdjeciami Stefana z kotem, na spacerze plus tekst ogloszeniowy, mam 2 osoby zainteresowane adopcja na razie nic nie obiecuje ale trzeba spróbować :)

Posted

Ellig napisał(a):
....prosze przeslij mi maila ze zdjeciami Stefana z kotem, na spacerze plus tekst ogloszeniowy, mam 2 osoby zainteresowane adopcja na razie nic nie obiecuje ale trzeba spróbować :)

!!! Kurcze dopiero dziś zajrzałam :( Dzięki Ellig!! Już się za to zabieram!

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
wysłałam wszystko w czterech mailach. Mam nadzieję, że doszło?
Dziękuję bardzo w imieniu Stefanka :)

Wszystko doszlo juz zaczelam rozsylac:)

Posted

To świetnie. Nie byłam pewna czy nie ładuję za dużo tych zdjęć do jednego maila :) Dzięki Ellig!! Gdyby któraś z tych osób, o których piszesz chciała zobaczyć Stefanka to niech zadzwonią i przyjeżdżają do nas! Na miejscu możemy im powiedzieć o nim więcej no i zobaczyli by go osobiście :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
To świetnie. Nie byłam pewna czy nie ładuję za dużo tych zdjęć do jednego maila :) Dzięki Ellig!! Gdyby któraś z tych osób, o których piszesz chciała zobaczyć Stefanka to niech zadzwonią i przyjeżdżają do nas! Na miejscu możemy im powiedzieć o nim więcej no i zobaczyli by go osobiście :)

Oczywiscie, na razie trzeba dac im czas niech obejrza zdjecia:)

Posted

Wspaniale! Dziękujemy Feliksik!!!
Wątek Molly dziś widziałam. To naprawdę pilna sprawa. Dobrze, że potraktowałaś ją priorytetowo.

Stefanek będzie na Onecie! :multi::multi: Może tam go wypatrzy jakiś wspaniały domek :loveu:

Posted

Dla Cioteczek i Wujaszków Stefanka dziś świetne wiadomości, bo dzięki Feliksik na Onecie ukaże się artykuł i ogłoszenie, a Ciocia Ellig pokaże Stefanka potencjalnym domkom :multi:
Ode mnie jeszcze jeden miły akcent: radosny Stefan :)
[video=youtube;J77q3OdY3qI]http://www.youtube.com/watch?v=J77q3OdY3qI[/video]