OlqaW Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ania poszła teraz do Stefana z wodą ja niestety jestem dość zawalona pracą buda ma przyjechac jeśli zniknie - trduno- bedziemy mialy przykra nauczke poki co nasi panowie z ochrony maja nam pomoc w przeniesieniu tego przez plot a pozniej to chyba my przez ten plot przeleziemy i przecigniemy bude na miesjce Quote
mru Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja mam kontakt z Anią :) jeśli kupować budę - to chyba tę właśnie "starą" budę przydałoby się postawić na jakiejś palecie - żeby była nad ziemią - nie bezpośrednio na ziemii Quote
Kociabanda2 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='OlqaW']buda ma przyjechac jeśli zniknie - trduno- bedziemy mialy przykra nauczke poki co nasi panowie z ochrony maja nam pomoc w przeniesieniu tego przez plot Świetnie! :) a pozniej to chyba my przez ten plot przeleziemy i przecigniemy bude na miesjceOdważne babki!! :multi::evil_lol: Zatem Stefan już dziś śpi na swoim, tak? Buda przyjeżdża dzisiaj??:loveu::multi: Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='mru']ja mam kontakt z Anią :) jeśli kupować budę - to chyba tę właśnie "starą" budę przydałoby się postawić na jakiejś palecie - żeby była nad ziemią - nie bezpośrednio na ziemii palet jest sporo do wziecia, pod bude nie musi byc wcale taka gesta, moze byc pare desek na krzyz; jesli nic nie znajdziecie to ja na pewno moge zalatwic jedna, ale nie mam jak zawiezc, a jestem caly dzien na jagiellonskiej Quote
OlqaW Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 no niestety palety zadnej nie mamy i raczej nie bedziemy mialy dzisiaj szans na podjechanie po nia mozemy jaies kartony ewentualnie rozlozone polozyc Quote
mru Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 nie chodzi o to, że buda musi na czymś stać tylko o to, żeby nie stała bezpośrednio na podłożu (bo będzie zimno ciągnęło i Stefan złapie wilka) musi stać kilka cm nad może jakieć cegły 4 się znajdą czy coś. Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 no ja mam palete juz za plecami jakby byla potrzebna - przydzwigalam od dziewczyny z promocji, ktora powiedziala ze dla psa to wyciagnie nawet jakby nie bylo ;) Quote
Kociabanda2 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 świetnie kakadu :) i mówisz, że z jagiellońskiej trzebaby tą paletę przetransportować? Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 no......... nie jest taka wielka - zmiesci sie do osobowki spokojnie; czy wiadomo jakie wymiary tej budy sa? bo moze druga skombinuje jak bedzie malo; zaraz ja zmierze; Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ok, jest 70 x 100 - wystarczy czy isc dalej żebrac? Quote
OlqaW Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 wielkie dzieki tylko, ze nie mamy jak podjechac po to, ale skoro wasza promocja cos wykombinowala, to juz lece do naszej, moze tez cos wymysli ;) Quote
Kociabanda2 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 :) no ja z jagiellońskiej mogłabym ją przewieść, ale dopiero w któryś ze świątecznych dni :( Wcześniej nie dam rady podjechać do Stefana :( Dobrze by więc było, żeby ktoś wcześniej ją zawiózł na Kłobucką... Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 jesli ta moja sie wam nie przyda, to zasili zbiory nad ktorymi pracuje, zeby dac jakiemus potrzebujacemu przytulisku ;) poki co mam tylko dwie bo sie tz buntuje, ze mu sie samochod rysuje od srodka (co prawda to prawda - rysuje sie bo maly i w srodku ciasno)....:roll: Quote
kosu32 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja mam bardzo fajne palety - ale w Nadarzynie ... Do mojego czerwonego porche - raczej sie nie zmieszczą ... No chyba że ktoś mógłby tu podjechać, to mogłabym jakoś przekazać. Quote
mru Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 kurde my dziś z Henem do weta jedziemy... czyli Kostancin - Wwa - Konstancin... to nie damy rady :( Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 OlqaW, a kiedy ta buda bedzie? moze w przyszlym tygodniu by sie dalo cos wykombinowac? Quote
Kociabanda2 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 no gdyby żadnym sposobem nie udało się dowieść Stafowi palety wcześniej to ja w czwartek 23 grudnia mogę zabrać tą z Jagiellońskiej i zawieść ją na Kłobucką najpóźniej 27 grudnia... :niewiem: Quote
OlqaW Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 jest paleta - kurcze cala firma zaangazowana :) nawet super polarkowy kocyk od sprzedazy sie znalazl :D Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 a widzisz :) a ja mam dzis przegwizdane; jak mnie tz zobaczy jak z budynku wychodze z paleta to odjedzie beze mnie :evil_lol: Quote
mru Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 kakadu napisał(a): a ja mam dzis przegwizdane; jak mnie tz zobaczy jak z budynku wychodze z paleta to odjedzie beze mnie :evil_lol: ahahaha z piskiem opon :) Quote
kakadu Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zebys wiedziala, bede kawal za legionowo grzala na piechote, ale przez jablonne przelece to wpadne do kociabanda2 na goraca herbate ;) Quote
OlqaW Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 kurcze no to chyba przepraszam ale w ramah pokuty obiecuje dzisiaj tez pobiegac ..... z radosci ze Stefankowi juz cieplo :D Quote
Kociabanda2 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 kakadu napisał(a):zebys wiedziala, bede kawal za legionowo grzala na piechote, ale przez jablonne przelece to wpadne do kociabanda2 na goraca herbate ;) Hehe :D Jak przez Jabłonnę to chyba do mnie :) Zapraszam :) Quote
Recommended Posts