Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania poszła teraz do Stefana z wodą ja niestety jestem dość zawalona pracą
buda ma przyjechac
jeśli zniknie - trduno- bedziemy mialy przykra nauczke
poki co nasi panowie z ochrony maja nam pomoc w przeniesieniu tego przez plot a pozniej to chyba my przez ten plot przeleziemy i przecigniemy bude na miesjce

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam kontakt z Anią :)

jeśli kupować budę - to chyba tę właśnie "starą"

budę przydałoby się postawić na jakiejś palecie - żeby była nad ziemią - nie bezpośrednio na ziemii

Posted

[quote name='OlqaW']buda ma przyjechac
jeśli zniknie - trduno- bedziemy mialy przykra nauczke
poki co nasi panowie z ochrony maja nam pomoc w przeniesieniu tego przez plot

Świetnie! :)

a pozniej to chyba my przez ten plot przeleziemy i przecigniemy bude na miesjce
Odważne babki!! :multi::evil_lol:

Zatem Stefan już dziś śpi na swoim, tak? Buda przyjeżdża dzisiaj??:loveu::multi:

Posted

[quote name='mru']ja mam kontakt z Anią :)

jeśli kupować budę - to chyba tę właśnie "starą"

budę przydałoby się postawić na jakiejś palecie - żeby była nad ziemią - nie bezpośrednio na ziemii
palet jest sporo do wziecia, pod bude nie musi byc wcale taka gesta, moze byc pare desek na krzyz; jesli nic nie znajdziecie to ja na pewno moge zalatwic jedna, ale nie mam jak zawiezc, a jestem caly dzien na jagiellonskiej

Posted

no niestety palety zadnej nie mamy i raczej nie bedziemy mialy dzisiaj szans na podjechanie po nia mozemy jaies kartony ewentualnie rozlozone polozyc

Posted

nie chodzi o to, że buda musi na czymś stać
tylko o to, żeby nie stała bezpośrednio na podłożu (bo będzie zimno ciągnęło i Stefan złapie wilka)

musi stać kilka cm nad

może jakieć cegły 4 się znajdą czy coś.

Posted

:) no ja z jagiellońskiej mogłabym ją przewieść, ale dopiero w któryś ze świątecznych dni :( Wcześniej nie dam rady podjechać do Stefana :( Dobrze by więc było, żeby ktoś wcześniej ją zawiózł na Kłobucką...

Posted

jesli ta moja sie wam nie przyda, to zasili zbiory nad ktorymi pracuje, zeby dac jakiemus potrzebujacemu przytulisku ;)
poki co mam tylko dwie bo sie tz buntuje, ze mu sie samochod rysuje od srodka (co prawda to prawda - rysuje sie bo maly i w srodku ciasno)....:roll:

Posted

Ja mam bardzo fajne palety - ale w Nadarzynie ... Do mojego czerwonego porche - raczej sie nie zmieszczą ... No chyba że ktoś mógłby tu podjechać, to mogłabym jakoś przekazać.

Posted

no gdyby żadnym sposobem nie udało się dowieść Stafowi palety wcześniej to ja w czwartek 23 grudnia mogę zabrać tą z Jagiellońskiej i zawieść ją na Kłobucką najpóźniej 27 grudnia... :niewiem:

Posted

kakadu napisał(a):

a ja mam dzis przegwizdane; jak mnie tz zobaczy jak z budynku wychodze z paleta to odjedzie beze mnie :evil_lol:

ahahaha z piskiem opon :)

Posted

kakadu napisał(a):
zebys wiedziala, bede kawal za legionowo grzala na piechote, ale przez jablonne przelece to wpadne do kociabanda2 na goraca herbate ;)

Hehe :D Jak przez Jabłonnę to chyba do mnie :) Zapraszam :)