Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ankekoval napisał(a):
Witam
Pani Wiolu czekamy na najnowsze zdjęcia Stefana!!!! pozdrawiam serdecznie!

Jutro będę mu robic sesję i wyślę do Kamilki żeby wstawiła.Dziekujęmy za gościne na watku STEFANKA .My również bardzo serdecznie pozdrawiamy.:)))

Posted

Nowe foty stefanka!!! :multi:

Cytuję z maila: To zdjęcia z dzisiejszego wyjazu do lasu oddalonego od nas jakieś 5 km.Wszyscy odpoczeliśmy jakie powietrze:)) ale najlepszą frajdę mieli STEFcio i TOUDI .Kociak nie ogarniał tej lasowej kuwety.A Stefcio był zachwycony że ma tyle krzaczków do dyspozycji żeby załatwić swoje potrzeby.Pozdrawiamy wszystkich:)))

i z Toudim :)

Wiola jest bezlitosna :D Znów Stefcio w intymnej sytuacji :D

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
jest cudny :) A jaki on team stanowi ze swoją kocią bandą :D Ciekawa jestem co okoliczne psy na te kocie spacery mówią?

A więc Rudy jest członkiem naszej rodziny :)))).Syn mówi że to było oczywiste że zostanie z nami.:)))))))))))))A psy jak widzą STEFCIA w towarzystwie Toudiego dostają szału::)))))))) no cóż kwestia wychowania.Dzięki Kamilka za wstawienie zdjęć .Pozdrawiam:))

Posted

Ma6da napisał(a):
Stefan jest boski :)
koty zresztą też, takie grzeczne
nasz adoptowany pies walczy z kotem, chociaż jest już z nami od 1,5 roku

może wartby było poradzić się w tej kwestii dobrego behawiorysty, ewentualnie zoopsychologa?

• 3 weeks later...
Posted

U wiolibiszop to się cuda dzieją. Toudi zachowuje się jak pies. Za to Stefan chyba myśli, że jest kotem ;).

A co z Niunkiem, trudny do wyleczenia ten pęcherz czy już o'k ?

Biszop ogolony :evil_lol: ;) ?

Posted

toyota napisał(a):
U wiolibiszop to się cuda dzieją. Toudi zachowuje się jak pies. Za to Stefan chyba myśli, że jest kotem ;).

A co z Niunkiem, trudny do wyleczenia ten pęcherz czy już o'k ?

Biszop ogolony :evil_lol: ;) ?

Witaj no tak to już jest u nas koty zachowuja sie jak psy a pies jak koty i jest zabawnie z nimi wtedy.Niuniek dostał antybiotyk i zastrzyk przeciwbólowy i rozkurczowy.Ale dzisiaj byłam na wystawie psów w grudziądzu i rozmawialam z fachowcem z firmy Husse i kupilam pewna rzecz dla kotków piesków sie nadaje,miedzy iinymi dla Niuńka oczywiście.Kristal'husse jest uzupełnieniem pokarmu i zmniejszajacy ryzyko wystapienia kamieni nerkowych.Nie chce żeby znomu tak cierpiał przy oddawaniu moczu. I jeszcze dla Stefcia Artro -jest to suplement diety-łagodzący bole stawów i ochraniajacy chrząstke stawowa .Bo zaczął kuleć na lewa łapke ,dostał tez tabletki od weta ale nie pomogly więc troche sobie porozmawiałam z tym fachowcem od tej karmy i polecił mi to.Mówił że to rewelacyjna rzecz więc zobaczymy.Będę pisac jakie są efekty i czy warto to kupić .Stefkowi bardzo ten dodatek do karmy smakuje a to już coś :)))0

Posted

wiolabiszop napisał(a):
Witaj no tak to już jest u nas koty zachowuja sie jak psy a pies jak koty i jest zabawnie z nimi wtedy.Niuniek dostał antybiotyk i zastrzyk przeciwbólowy i rozkurczowy.Ale dzisiaj byłam na wystawie psów w grudziądzu i rozmawialam z fachowcem z firmy Husse i kupilam pewna rzecz dla kotków piesków sie nadaje,miedzy iinymi dla Niuńka oczywiście.Kristal'husse jest uzupełnieniem pokarmu i zmniejszajacy ryzyko wystapienia kamieni nerkowych.Nie chce żeby znomu tak cierpiał przy oddawaniu moczu. I jeszcze dla Stefcia Artro -jest to suplement diety-łagodzący bole stawów i ochraniajacy chrząstke stawowa .Bo zaczął kuleć na lewa łapke ,dostał tez tabletki od weta ale nie pomogly więc troche sobie porozmawiałam z tym fachowcem od tej karmy i polecił mi to.Mówił że to rewelacyjna rzecz więc zobaczymy.Będę pisac jakie są efekty i czy warto to kupić .Stefkowi bardzo ten dodatek do karmy smakuje a to już coś :)))0

O rany :( Niuniek ma kamienie? Fosforany czy szczawiany? Trzeba to wiedzieć, by odpowiednio dobierać takie suplementy i karmę.
A czemu Stefanek kuleje? Wet powiedział, że to zwyrodnienia stawów? Kurcze odbija się teraz na nim to leżenie zimą na gołej ziemi na budowie :( :( :(

Posted

Jutro jadę do weta na kontrol ze Stefkiem i Niuńkiem zobaczymy co powie.Suplement Stefkowi podaje no na efekty trzeba poczekać to akurat mu nie zaszkodzi.Ale jutro porozmawiam z wetem o tym suplemencie i o tej łapie .

Posted

A więc jutro do weta znowu a od soboty Stefek dostaje antybiotyk już nie w tabletkach ale w zastrzyku i wczoraj i dzisij podala mu corka dzielna dziewczyna .Idzie jej to jak bułka z masłem ,a zdaje maturę teraz i będzie technik architektury krajobrazu ,ale stwierdzam że powinna być wetem no ale coz............Mam nadzieje że nie sa to stawy:((..Ale dzisiaj zafudowaliśmy sobie czyli ja mąż i STEFCIO wyjazd nad morze .Dzisiaj wysyłam zdjęcia z pobytu nad morzem i Malborka.STEFEK na zamku czul sie jak król.:))

Posted

Pięknie dziękujemy Wiolu za tyle zdjęć Stefanka!!! :multi: Fajnie popatrzeć jaki szczęśliwy z niego psiak :loveu: Trzymamy kciuki za całkowity powrót do zdrowia Stefa i Niuńka. Oby cała rodzina znów cieszyła się dobrym zdrowiem :kciuki: