Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja narazie mam purina pro plan.. ale szczególnie chętnie nie rzuca sie maluch na nią, trochę mieszam ją z RC na problemy jelitowe i hills tez na problemy jelitowe.. Ale chyba jak już skończy tą purinę to spróbujemy acany.

Posted

mam psa napisał(a):
dlaczego chcesz zmienic ?

jeśli to było do mnie pytanie, to acana z tego co sie orientuje po postach na forum, jest o wiele lepsza karma niz purina pro plan może i chętniej by jadła tą acanę

Posted

rożne są opinie o karmach, a najczęściej najbardziej smakują te najtańsze ( hmmm, co one w sobie mają... :angryy: ) , przy wyborze karmy poza tym co jest napisane na opakowaniu istotna jest tzw. przyswajalność ( to widać na spacerze ) i z tego co ja tu wyczytałem na forum sporo osób przy Acanie narzeka na luźne lub duże kupale u psów. Sam nie karmiłem nigdy Acana ale kiedyś mieliśmy Orijena i patrząc co się dzieje na spacerze uznałem, że to nie dla nas.

Widzę, że używasz kilku karm , Purina, Hills, RC z dodatkami na problemy jelitowe - Twoj psiak ma jakiś kłopot z trawieniem ?

Posted

przeszedł bardzo ciezkie zarobaczenie, i wet kazał karmić przez jakiś czas wlasnie karmami na problemy jelitowe, polecal RC..ale w ostateczności skonczyły się nam darmowe próbki RC i kupiłam hillsa, a ze teraz juz kopy są super w normalnie, to mieszam purinę z tym hillsem, dopóki się nie skończy hills(2kg) będę go mieszała z puriną. Tylko ze tej puriny jest duzo, mysle ze jeszcze na 2-3 miesiace wystarczy. Pomyslalam, żeby zmienić na acanę po wykonczeniu puriny

Posted

mam psa napisał(a):
dlaczego akurat Bosch , uważasz że jest lepszy od Pro Plana ?

chyba ten sam poziom.. bosch=purina pro plan?

właśnie czytałam o tej karmie którą polecasz pro nature.. Duża różnica w jakości jest między pro nature i pro nature holistic?:)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...