Gluszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Piesek znalazł już domek w Krakowie:) Witajcie, wczoraj około 11 znalazłam pieska jamnika krótkowłosego, czarnego podpalanego. Charakterystyczne łyse uszka i brązowa obróżka. Dowiedziałam się od ludzi, że błąka się już od jakiegoś czasu. W schronisku nikt go nie szukał. Przespał u mnie noc, ale może zostać do jedynie do jutra. Z różnych przyczyn nie jestem w stanie zapewnić mu dłuższego pobytu:( Psiak bardzo sympatyczny, widać że był rozpieszczany. Czy ktoś szuka tego pieska??? może ktoś z was zna jego właścicieli? zdjęcie wklejam poniżej. Może ktoś z was jest wstanie wziąć go na DT??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 podaj kontakt do siebie , oglaszamy Quote
Isadora7 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):podaj kontakt do siebie , oglaszamy Kontakt potrzebny. Quote
Ankita Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 hej na psa jest chętna ale potrzebny dojazd do Krakowa- czy ktoś ma czas- ja mogę pomóc w kosztach benzyny - chce go przygarnąć od zaraz babka której właśnie zdechł jamnik Quote
Poker Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 daj ogłoszenie na transportowym, teraz sporo ludzi będzie jechać w różnych kierunkach. Quote
haja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 witam cześć, Jak rok temu tak i dziś, w ten mroźny i niemiły dla naszych ciepłolubnych przyjaciół czas, oferuję DT dla jamniorka. Tymczas we Wrocławiu, natychmiastowy, sprawdzony, całkowicie na mój koszt - może stanie się to moja doroczna świąteczna tradycją :)). Psiak spokojnie może zimować u mnie do czasu znalezienia sprawdzonego super domku. Ja ze swojej strony szukam wśrod rodziny i przyjaciół (nie chwaląc sie w zeszłym roku miałem 100% skuteczności :)) ... a oto moje dwa zeszłoroczne prezenty dla jamników w potrzebie..:) http://www.dogomania.pl/threads/125733-JamniA-ze-swarzAE-dza-JuA-w-swoim-domku http://www.dogomania.pl/threads/127402-Alarm-Rodowodowy-jamnik-do-uA-pienia-Kto-ma-transporter-ma-dom Quote
Isadora7 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='haja']witam cześć, Jak rok temu tak i dziś, w ten mroźny i niemiły dla naszych ciepłolubnych przyjaciół czas, oferuję DT dla jamniorka. Tymczas we Wrocławiu, natychmiastowy, sprawdzony, całkowicie na mój koszt - może stanie się to moja doroczna świąteczna tradycją :)). Psiak spokojnie może zimować u mnie do czasu znalezienia sprawdzonego super domku. Ja ze swojej strony szukam wśrod rodziny i przyjaciół (nie chwaląc sie w zeszłym roku miałem 100% skuteczności :)) ... a oto moje dwa zeszłoroczne prezenty dla jamników w potrzebie..:) http://www.dogomania.pl/threads/125733-JamniA-ze-swarzAE-dza-JuA-w-swoim-domku http://www.dogomania.pl/threads/127402-Alarm-Rodowodowy-jamnik-do-uA-pienia-Kto-ma-transporter-ma-dom A ja tylko dodam z oddałabym pod opiekę Tobie nawet własne jamole. Pamiętam, bo i uczestniczyłam w wątkach na których ratowałeś jamole. (linki nie działają). I powiem tak - TO JEST TO. Propozycja dla mnie nie do odrzucenia i rewelacyjna. Będzie czas na spokojnie sprawdzić domki, ten w Krakowie również. Quote
haja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ... rzeczywiście linki nie działaja, jak widać dogo w nowej formie nie zawsze lepsze jest od starego. Linki nalezy wkleić w pasek adresu przegladarki i wtedy zadziałaja...:) Quote
Isadora7 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='wieso']haja, jestes wspaniala..... raczej wspaniały :) Czekamy na wiadomości o jamniczku Quote
wieso Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 sorry, nie chcialam nikomu zmieniac plci :shake: JJestes WSPANIALY :multi: Quote
wieso Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nie wiem czemu nie wyszlo na kolorowo chyba jest odwilz i kolory nie dzialaja.... Quote
Ankita Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='haja']witam cześć, Jak rok temu tak i dziś, w ten mroźny i niemiły dla naszych ciepłolubnych przyjaciół czas, oferuję DT dla jamniorka. Tymczas we Wrocławiu, natychmiastowy, sprawdzony, całkowicie na mój koszt - może stanie się to moja doroczna świąteczna tradycją :)). Psiak spokojnie może zimować u mnie do czasu znalezienia sprawdzonego super domku. Ja ze swojej strony szukam wśrod rodziny i przyjaciół (nie chwaląc sie w zeszłym roku miałem 100% skuteczności :)) ... a oto moje dwa zeszłoroczne prezenty dla jamników w potrzebie..:) http://www.dogomania.pl/threads/125733-JamniA-ze-swarzAE-dza-JuA-w-swoim-domku http://www.dogomania.pl/threads/127402-Alarm-Rodowodowy-jamnik-do-uA-pienia-Kto-ma-transporter-ma-dom hej super!!! a ja załatwiłam transport do Krakowa na 30 grudnia czyli jamnisior byłby u Ciebie do 30 - czy taka opcja Ci odpowiada? teraz próbuję się dodzwonić do osoby która umieściła tu naszego jamniora - bo ona by Ci go dostarczyła - mogę prosić o wysłanie numeru tel do Ciebie na maila: ankita@wp.pl Quote
haja Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 czesc, jamniorek jest juz u mnnie na DT, narazie jest jakis smutny i ciągle siedzi pod drzwiami pomimo ze byl juz wyprowadzany. Na spacerze zachowuje sie bardzo grzecznie, nie ciagnie, idzie przy nodze, szybko załatwia potrzebę. Wołamy na niego SERDEL ale wogole na to nie reaguje:)) ... i to by było na tyle na dzisiaj. Quote
danka1234 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 smutny bardzo widac a co ma z tymi uszkami?czy tylko na uszach ma takie wyłysienia? Quote
Isadora7 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Haja dzięki, że go zabrałeś. Smutas jest okrutny, mam nadzieję że za parę dni ochłonie. Śliczny jamniorek. Jak będzie coś potrzeba, jakieś finnse na wta na przykład to mów. Lżej mi na duszy, ze jest u Ciebie. Quote
haja Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wyłysiałe ma jedynie uszy, na reszcie ciała ma bardzo ładną grubą i błyszczącą siersc, wydaje mi sie ze jest w dobrej kondycji choc nie przejawia zbytniego apetytu ale moze to stres. Podobno błakał sie 1-2 tygodnie czasami u kogos przenocowal i moze wylysienie na uszach jest wynikiem przemrozenia ich..? W strazy dla zwierzat dali cos do smarowania tych uszu... Quote
haja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 WALKA TYTANÓW :) Serdel fajnie bawil sie z Morusek który zawitał do nas na świeta. Jamnior dogaduje sie z innymi psami, nie ma z tym wiekszych problemów. Quote
haja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Postawa wyczekująca , zaraz będa rozdawać prezenty...:) Quote
Recommended Posts