malawaszka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='jurmar98']To zdaje się jest to Jeziorko koło Zalesia.Czy ktoś może wytłumaczyć jak tam dojechać do hoteliku (czy nie ma tam Malawaszko jeszcze któregoś z "naszych" pupilów,bo nazwa mi się już przewinęła-chyba,że przy Jowiszu) Mógłbym go zabrać w pierwszy lub (to chyba pewniejsze ) w drugi dzień świąt.Potrzebowałbym namiary na oba hoteliki (adresy nr telefonów). Z tym drugim pieskiem nadal nic nie rozumiem. tam jest jeszcze Goldi z Szydłowca, więcej nie wiem kto jeszcze - ja nie znam adresu tego hoteliku - najbliżej tam mieszka i bywa golf więc dam Ci na pw telefon do Niej, natomiast dojazd do hoteliku w Mielcu jest tu: http://hotelterier.pl/strona02.htm Quote
zerduszko Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Waszka, a zestawienie deklaracji dałabyś rade machnąć? Dużo chłopakowi brakuje? Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 zerduszko napisał(a):Waszka, a zestawienie deklaracji dałabyś rade machnąć? Dużo chłopakowi brakuje? jest zestawienie deklaracji w pierwszym poście - więcej nie zauważyłam żeby było na wątku, nie ma pokrycia w deklaracjach na pobyt, ale przy żadnym psie nie mamy właściwie - chyba nie jestem dobrym marketingowcem - ba! wcale nie jestem :oops: EDIT: bzdury opowiadam bo były jeszcze deklaracje których nie wpisałam - już uzupełniam Quote
Grosziwo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Zgodnie z tym co obiecałam dziś poszło na Jowiszka 20 zł.:loveu: Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 zerduszko napisał(a):Waszka, a zestawienie deklaracji dałabyś rade machnąć? Dużo chłopakowi brakuje? zrobiłam w pierwszym poście, ale podsumować nie wiem jak bo część jest "bezkwotowych" deklaracji :) Póki co mamy na pierwszy miesiąc więc jest bezpiecznie - trzeba zbierać na drugi w razie jakby co Grosziwo napisał(a):Zgodnie z tym co obiecałam dziś poszło na Jowiszka 20 zł.:loveu: Dziękujemy :Rose: Quote
zerduszko Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 To się trzeba od miszczów-miszczuniów uczyć :lol: Co za skuteczność http://www.dogomania.pl/threads/176092-Jego-dom-to-KARTON-Mieszka-na-DWORCU-Lada-chwila-zamarznie-na-oczach-ludzi?p=13737324&viewfull=1#post13737324 :crazyeye: Mi sie tak nie udało :-( Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='zerduszko']To się trzeba od miszczów-miszczuniów uczyć :lol: Co za skuteczność http://www.dogomania.pl/threads/176092-Jego-dom-to-KARTON-Mieszka-na-DWORCU-Lada-chwila-zamarznie-na-oczach-ludzi?p=13737324&viewfull=1#post13737324 :crazyeye: Mi sie tak nie udało :-( dokładnie to samo podziwiałam Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 to jeszcze jest tak, że jak pies już jest bezpieczny to nie tak łatwo :( no ale nie mogliśmy przecież czekać aż zniknie :( Quote
zerduszko Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Niestety tak jest - szczególnie to widać po zainteresowaniu psami u Misiek. Ale też nie słałyśmy aż tylu pw. Tym terierkiem, któremu szukałam domu też się niedużo osób zainteresowało, a również był bezdomny. Jakby się trafił jeszcze jakiś biedak do wyciągnięcia na już, to trzeba by się zmobilizować. Quote
jurmar98 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No to już mniej więcej wszystko wiem.Nawet po pw od Teresy zajarzyłem o co chodzi z Kajem.(trochę jednak mi nie po drodze-a już sama jazda po W-wie ,to raczej odpada). Na wątku wyczytałem ,że miejsce dla małego w hoteliku jest od wtorku.Czy to znaczy,że od dzisiaj? Jutro lub pojutrze,będę wiedział kiedy dokładnie mógłbym małego zabrać Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 tak - z tego co mówiła Teresa to od dzisiaj Quote
jurmar98 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Z Panią z Mielca już rozmawiałem,czeka na nas w 2 dzień świąt.Hotelik w Jeziorku z pomocą Golf może znajdę.Teraz parę pytań.Czy mały ma własną obróżkę i smycz?Czy coś oprócz niego zabierać z hoteliku.Jak się przedstawia "zapachowo"-czy kąpiel byłaby wskazana (to chyba wie Kometa-bo go przecież przez jakiś czas wiozła),jak znosi podróż samochodem Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 O zapachy lepiej pytać Golf bo psiaka nie wiozła Kometa tylko jej znajomy, Golf widuje psiaka więc o zapachach będzie mogła cosik powiedzieć ;) nie wiem czy ma obróżke i smycz - ale watpię bo skąd miałby mieć - jak coś mu kupisz to ja Ci prześlę pieniążki Quote
TERESA BORCZ Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jeszcze raz rozmawiałam panią JOASIĄ . WSZYSTKO OK. miejsce czeka, ten wtorek sie pojawił tylko ze względu na możliwość połączenia transportu gdyby nie było wujaszka który go teraz zawozi. Będzie miał JOWISZ piekną odmianę losu. Tam psiki młodnieją i pięknieją w przyjaznej atmosferze. Nasz niewidomy Buraj odmłodniał , wypiękniał, i uwielbia zabawy.PO TAKIM SPA I JOWISZ ZNAJDZIE KOCHAJĄCY DOMEK !!! Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 wiecie co? możliwe, że Jowisz w ogóle nie będzie musiał przebywać w SPA :mdleje: nic sie nie chcę cieszyć, ale czy znacie kogoś na wizytę przed adopcyjną w Zielonej Górze? Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Na mapie dogo znalazłam Edzina kryminalny Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 napisałam do Edziny maila, jak nie odpisze to jutro zadzwonię bo teraz już trochę późno jest jeszcze kwestia - w domu jest adoptowany kot - golf czy jest szansa na sprawdzenie Jowisza na koty? państwo mieli podobnego psiaka przygarniętego przez 14 lat - odszedł w zeszłym roku; są gotowi wyjechać po Jowisza część trasy więc jakby było ok to może gdzieś w okolicach Poznania można go przekazać - z Wawy może pati-c by pojechała - po świętach w poniedziałek może.,, tak teraz gdybam Quote
Onaa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jakby się wizyta udała przed Świętami i domek ok. to z Wwy do Wrocławia ma jechać Cygan, to może by sie i Jowisz zabrał :). Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 a kiedy Cyganek ma jechać? jest już jakiś termin? Quote
Onaa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dziewczyny cały czas szukają, pati-c miała chyba jechać po 26 ale to jeszcze nic pewnego. Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 no to zobaczymy jak się sytuacja rozwinie - najpierw wizyta Quote
jurmar98 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Fajnie,że są chętni na malucha.Ale teraz sprawa się komplikuje.Miałem specjalnie jechać po Jowiszka,a przy okazji odwiedzić mamę.W związku z tym teraz nie wiem,czy mam go brać,czy nie (zresztą tego chyba jeszcze nikt nie wie.Dobrze by było to ustalić przed Wigilią,bo muszę jakoś sobie zaplanować święta. Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Ja też bym chciała żeby się udało przed wigilią już wiedzieć i chyba się uda - Edzina może dzisiaj podjedzie do Państwa :kciuki: Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 wiecie co? jestem po kolejnej rozmowie z państwem i jestem pod wrażeniem - Oni chcą nawet jutro pojechać sami do Warszawy po Jowisza - rany żeby to się udało :kciuki: dziś wizyta po południu - Edzina wielkie dzięki :Rose: i wszystko się rozstrzygnie, ale naprawdę nie ma się do czego przyczepić :) Quote
Recommended Posts