ChiqDeeWikiXenia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 No i na początek to mi się podoba:D widzę, że się dogadamy:D:D:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='mshume']Obiecuję poprawę, wkrótce ;)[/QUOTE] Skandal:mad: Uwierzyłam na słowo, ale widzę, że będzie trzeba zastosować mniej delikatne sposoby:diabloti: Asiu...:cool3: Quote
mshume Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 To zaczniemy od początku, Kikinek 8 tygodni (z siostrą, ten po lewej): Uploaded with ImageShack.us Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Twoja tajna broń zadziałała... zmiękczyłaś mnie całkowicie:loveu: Piękny, a w zasadzie piękne psiaczki:loveu::loveu: Ale to nie znaczy, że teraz masz spokój:evil_lol: apetyt rośnie w miarę jedzenia:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Czyżby już marzec?:icon_roc: Kiki chciałabym Ci powiedzieć, że Twoja Pancia się sępi..:evil_lol: całe 1 zdjęcie - fakt powalające... ale już nowy miesiąc:diabloti: Quote
Recommended Posts