malawaszka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 skóra którą sobie lizał namiętnie już go nie swędzi po lekach i się goi - ale co dalej z jajkami nie wiadomo bo nie ma pieniędzy na badania :( Quote
emilia2280 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To pomoge. ile potrzeba na rude jajka? Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 postaram się dowiedzieć - dzięki Emilia Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Allegro cegiełkowe na psiaki: http://www.allegro.pl/item863160394_cocker_spaniel_2_psy_zbieraja_na_badania_i_hotel.html Tylko muszę jeszcze podać numer konta do wpłat. Missieek, czy jest możliwość zbierania pieniążków na jakąś fundację? Ludzie jednak bardziej fundacjom ufają niż prywatnym osobom i jeśli w aukcji jest podane konto fundacji to chętniej licytują. Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ja nie wiem czy da radę na jakąś fundację zbierać, wiem, że kiedyś missieek miała skarpetkę na AFN ale nie wiem czy to jeszcze działa Quote
Asia & Ginger Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jaki numer konta mam podać do wpłat? Swój czy Missieek? Ludzie licytują i muszę im powysyłać numer konta. Jedna kobieta poprosiła o stronę schroniska, bo chce wiedzieć, gdzie wpłaca pieniądze (chociaż w aukcji wyraźnie jest napisane, że psy zostały zabrane z koszmarnego schroniska i przebywają bezpieczne w DT). Kurczę przydałoby się jakieś konto fundacyjne. Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 no nie ma ich na stronie schroniska tu jest strona missieek http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/ ale spanieli jeszcze nie dała na nią ja myslę, że jak możesz to podawaj swoje konto i potem na raz do missieek? Quote
missieek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 zadzwonil do mnie gosc chetny na czarnego spaniela jest z miejscowosci [URL="http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=brudze%F1+du%BFy"]Brudzeń Duży [/URL] gosc zgadza sie na wizyte mial juz spanela i jamnika teraz nie ma zwierzat macie pomysl kto moglby zrobic wizyte przedadopcyjna? bardzo bym prosila w nastepnym allegro (bo to juz troche trwa) zmienic ze psy sa w DT w bukownie nie ma hotelu dla zwierat, nie chcialabym nieporozumien z tego powodu :) Quote
Onaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Na mapie pomocy dogo : [URL]http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=7[/URL] jest alfabia. Ale przyznam że nie znam tej osoby. Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='emilia2280']A co z jajkami? Pójdá do DS bez?[/QUOTE] czarny już jest wykastrowany :) od missieek NIC dorosłego nie wychodzi z jajkami :lol: Quote
emilia2280 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='malawaszka']czarny już jest wykastrowany :) od missieek NIC dorosłego nie wychodzi z jajkami :lol:[/QUOTE] dziéki. bo rudy mial klopot ze swoimi rudymi jajkami, sá jakies postépy w sprawie? Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 emilia2280 napisał(a):dziéki. bo rudy mial klopot ze swoimi rudymi jajkami, sá jakies postépy w sprawie? nie ma postępów poza tym, że odmrożona i podrażniona skóra mu się zagoiła i już tak nie dokucza, ale dalsze badania czekają bo missieek ma chore szczeniaki i one teraz są ważniejsze Quote
missieek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):czarny już jest wykastrowany :) od missieek NIC dorosłego nie wychodzi z jajkami :lol: tak czarny juz po kastracji zostal tylko dlug u weta 100zl co do rudzielca to test na to czy jest kastratem to nie taka tania sprawa :( potrzebny plyn to koszt ok 100zl tylko nie dopytalam czy za dawke dla niego czy za caly plyn jaki lecznica musialaby tylko dla mnie zamowic Quote
emilia2280 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 misiek, to dowiedz sie o koszt rudych jajek. moze od razu je usunác? doloze sié 100zl. poprosze o konto. Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a): od missieek NIC dorosłego nie wychodzi z jajkami :lol: Feministka.... :shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 missieek napisał(a):zadzwonil do mnie gosc chetny na czarnego spaniela jest z miejscowosci Brudzeń Duży gosc zgadza sie na wizyte mial juz spanela i jamnika teraz nie ma zwierzat macie pomysl kto moglby zrobic wizyte przedadopcyjna? bardzo bym prosila w nastepnym allegro (bo to juz troche trwa) zmienic ze psy sa w DT w bukownie nie ma hotelu dla zwierat, nie chcialabym nieporozumien z tego powodu :) Jak tylko dam radę, to zmienię nawet w tej edycji , tylko kurczę wyświetla mi się pusta strona, kiedy chcę edytować, ale będę próbować dalej. Już 31 cegiełek sprzedanych. :multi: Z Płocka znalazłam: agula (okolice Płocka) bea_m czapla Marcik Patisa swallow Quote
missieek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 na poczatek napisalam do bea_m na maila emilia2280 jesli nie wiadomo czy rudy ma jadra to usuwanie/szukanie ich to nie taka prosta sprawa jadra wnetrow sa mniejsze niz normalnie i moga byc wszedzie czyli trzeba przeszukac brzuch czy gdzies tam nie siedzi maly groszek Quote
Asia & Ginger Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 missieek napisał(a):bea_m obiecala przeprowadzic wizyte Super! :kciuki: :kciuki: Quote
bea_m Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 missieek napisał(a):bea_m obiecala przeprowadzic wizyte Z tego co pamiętam to ja chyba znam weta z tych okolic i chyba od niego zacznę wypytki o poprzednie psy Pana. Dobrze? :razz: Quote
Recommended Posts