malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 huraaaaaaaaaaaaaaa :laola: WSPANIALE!!!!! jeszcze Rudzielec :kciuki: Quote
Therion Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Gratuluje, i trzymam kciuki, zeby wszystko sie ulozylo. Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 missieek napisał(a):czarny Koksik dzis ok 11 pojechal juz do siebie do czechowic przyjechal nowy Pan wraz z corka mlody pokazal sie z dobrej strony jako energiczny urwis nie chcial podejsc do obcych ale radosnie obszczekiwal i zapraszal do zabawy zapiety na smycz sie uspokoil i chetnie zaznajomil z dzieciakiem Koks bardzo lubi samochody wiec bez problemu wskoczyl zadowolony ze bedzie przejazdzka Asia & Ginger dziekuje za pilotowanie szukania osoby na wizyte i dziekuje gigi-44 za wizyte :Rose: Super wieści! :multi: :multi: :multi: Koksiku bądź tam grzeczny! :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Pieniążki za kastrację Koksika już wpłacone. ;) Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 jest jakiś domek dla złotaska na horyzoncie? Quote
Asia & Ginger Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja miałam przynajmniej 3 maile z Allegro w jego sprawie. Wszystkich odsyłałam do Missieek. Ale czy dzwonili? :niewiem: Quote
missieek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Tak, tak, o czarnuszka chodzi. :) moze z jedna osoba dzwonila ale nic konkretnego dukat z dzis Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 o jejuniu słodziaczek - niech go ktoś weźmie na tymczas :modla: Quote
Asia & Ginger Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A co z jego jajkami? Czy coś w sprawie ich poszukiwania się rozwija? Dodam, że z Allegro mam jeszcze 130 zł na psiaka. Jeśli nie bedą potrzebne przeznaczę na innego potrzebującego spanielastego. Quote
Therion Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Z przeprowadzonych konsultacji, na podstawie wynikow badan krwi, uznano ,ze jader nie posiada i byl wykastrowany. A pieniadze napewno missiek sie przydadza , bo trzba by go zaszczepic , no i jesc tez spaniel musi ,a niewiadomo jak dlugo jeszcze posiedzi u Angeliki. Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 nikt nie interesuje się chłopaczkiem? on taki słodki jest i smutny :( Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 nikt nie interesuje się chłopaczkiem? on taki słodki jest i smutny :( Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Therion']Z przeprowadzonych konsultacji, na podstawie wynikow badan krwi, uznano ,ze jader nie posiada i byl wykastrowany. A pieniadze napewno missiek sie przydadza , bo trzba by go zaszczepic , no i jesc tez spaniel musi ,a niewiadomo jak dlugo jeszcze posiedzi u Angeliki.[/QUOTE] Dzięki za info. Dzisiaj dostałam takiego maila: "Witam, Dukat wpadł mi w oko :) mam 8 kotów i jedną starszą sukę owczarka niemieckiego, zastanawiam się jak sobie Dukat by poradził z takim towarzystwem, proszę mi jeszcze coś o nim napisać, może jakieś nowe obserwacje :) Pozdrawoam Iwona P." Napisałam tej Pani wszystko co wiem i poprosiłam o kontakt z Missieek. Quote
Asia & Ginger Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja niestety nic nie wiem... :shake: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dostałam dzisiaj 2 maile w sprawie Dukata. Odpisałam tyle ile wiem i tradycyjnie odesłałam po więcej info do Missieek. Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dzięki Ci!!!!!! trzymam :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 ZAPRASZAM na mega wypasione BAZARY - na sznupy i na missieeki http://www.dogomania.pl/threads/179746-KONG-XXL-MASKA-afr-MATERO-na-YerbAE-misiowe-kapcie-ciuchy-na-sznaucery-do-20-02 http://www.dogomania.pl/threads/179745-ALBUM-foto-National-G-KSIAE-A-KI-duuuA-o-ksiAE-A-ek-na-sznaucery-do-20-02?p=14088645#post14088645 http://www.dogomania.pl/threads/179743-A-winka-skarbonka-kolorowe-oA-A-wki-breloczki-pamiAE-tkowe-na-missieeki-do-20-lutego?p=14088522#post14088522 Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 chłopak wygląda na słodziaka, aleeee ma charakterek - nie daje sobie w kaszę dmuchać, potrzebuje stabilnego opiekuna najlepiej znającego się na rasie Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 i moje ulubione :) lubi się bawić, ale jest dość namolny - może jakby miał człiweka dla siebie byłoby inaczej bo teraz jest stęskniony i niedopieszczony, a chciałby więcej i więcej i zaprasza do zabawy szczekaniem i podgryza - nie nadaje się do domu z dziećmi Quote
Recommended Posts