malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Psy są u missieek w Bukownie koło Olkusza. Kontakt: 504 588 874 MA DOM Czarny - ok roczny, wesoły, energiczny pies, toleruje inne psy, nie podobało mu się obcinanie kołtunów nożyczkami - zapewne nikt o niego nie dbał wcześniej. Został już wykastrowany i im szybciej znajdzie nowy dom tym lepiej - u missieek musi siedzieć w kojcu. Dukat - złoty spaniel, ok 2 letni, wykastrowany pies. Energiczny, uwielbia zabawę z człowiekiem i dopomina się uwagi, ma silny charakter - poszukiwany cierpliwy opiekun z doświadczeniem ze spanielami - nie z maskotkami. Potrzebuje nauki i ogłady bo chyba nie był za bardzo szkolony - potrafi siadać. Chodzi na smyczy. Z psami nie bardzo się zgadza. Do domu bez dzieci. Jak coś mu się nie spodoba to ostrzegawczo łapie za ręce. jemu by się przydał domowy DT Rozliczenie: Pieniązki zebrane przez Asię&Ginger :Rose: 130 zł do missieek - wydane na odrobaczenie, odpchlenie i wyżywienie psów 100 zł - wpłata bezpośrednio do lecznicy wet. za kastrację Koksa Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ............................. Quote
Igiełka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Fajne psiaki. Widzę że ta rasa też nie ma szczęścia. Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Tradycyjnie wrzucę psiaki na spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli. Allegro też mogę zrobić. Co czarnuszek ma między oczkami? Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Tradycyjnie wrzucę psiaki na spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli. Allegro też mogę zrobić. Co czarnuszek ma między oczkami? będziemy wdzięczne za allegro :modla: między oczami ma wygoloną siersc bo musiał mieć oczyszczona jakąś starą ranę, podobne miejsce ma na grzbiecie Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 psiaczki w górę!!!!! kochane chłopaki powinni być na swojej kanapie Quote
Asia & Ginger Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Psiaki już wrzucone na spanielowe i do wątku adopcyjnego spanieli. Czy w Allegro mogę zdradzać skąd pochodzą psiaki? Czy są już wyniki badań krwi złotaska? Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 chyba jeszcze nie ma - jak coś będzie to napiszę ja albo missieek, Quote
missieek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 wynik tostesteronu rudego Dukata jest rowny dolnej granicy normy wiec jestesmy w punkcie wyjscia (koszt 35zl) jest jeszcze jakis test, nie pamietam nazwy, podaje sie psu jakis plyn i po 4 godzinach bada testosteron czyli kolejny koszt 35zl + koszt plynu lub grzebanie w brzuchu w poszukiwaniu jader Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 najgorsze jest to, że jemu coś tam dokucza i boli :( więc to by przemawiało za tym, że te jądra gdzies tam są? cholera nie wiem :( Quote
Asia & Ginger Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A co weci na to? Coś doradzają? Zrobię jakieś bazarki na psiaki. Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 jak jest ten testosteron w granicy normy to tak jakby był produkowany nie? kurcze albo USG? cholera nie mam pojęcia - poszukam o wnętrach czegoś Quote
bahlsa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mój pies był obustronnym wnętrem, ale miałam go od małego i wiedziałam na 100% że trzeba kastrować. lekarz nie robił USG, od razu zabieg i znalazł jedno jąderko w pachwinie (to było wyczuwalne) a drugie w brzuszku. Nie wiem natomiast jak można rozpoznać czy dorosły pies był kastrowany. Quote
Asia & Ginger Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bazarek na spanielaste: http://www.dogomania.pl/threads/175854-Kombinezon-nieprzemakalny-dla-przegubowca-na-diagnozowanie-spanielka-do-23-grudnia?p=13714058#post13714058 Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 w góreee uszatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Therion Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Podnosze cos małe zainteresowanie psiakami. Quote
Recommended Posts